האמת שלא חסר לי משהו שהוא המטרה בנישואים, ועל זה דיברתי רבות עם חברים וכד', מה שבעיקר חסר לי נובע ממוסכמויות וכד' לדוגמא:
א. אתה לא אדם עצמאי לגמרי, אלא עדיין תלוי בהורים עד שאתה מתחתן, בחור בן 19 שהתחתן עושה מה בא לו ואף אחד לא יגיד לו כלום, בחור בן 25 רווק ההורים מרגישים אחראים ומחליטים.
ב.אצל בחורים בעיקר לא מתחילים את החיים האמיתיים לפני חתונה, נמצאים בחממה שנקראת ישיבה, אין הכנסות (בכלל) אין הוצאות (לא שאין בכלל, אבל הבנתם את העניין) וברור שאין מה לדבר על עבודה .....
ג. לפעמים יש פחד לעשות צעד מסוים (כגון לעבור ישיבה) מפחד מה יאמרו, (בעיקר בשידוכים.......)
הבנתם את הרעיון ??? :)
נשלח ב-25/12/2011 10:12
מישהו להסתכל לו לתוך העיניים ולהאבד שם
נשלח ב-25/12/2011 10:58
עטT כתב:
OK
האמת שלא חסר לי משהו שהוא המטרה בנישואים, ועל זה דיברתי רבות עם חברים וכד', מה שבעיקר חסר לי נובע ממוסכמויות וכד' לדוגמא:
א. אתה לא אדם עצמאי לגמרי, אלא עדיין תלוי בהורים עד שאתה מתחתן, בחור בן 19 שהתחתן עושה מה בא לו ואף אחד לא יגיד לו כלום, בחור בן 25 רווק ההורים מרגישים אחראים ומחליטים.
ב.אצל בחורים בעיקר לא מתחילים את החיים האמיתיים לפני חתונה, נמצאים בחממה שנקראת ישיבה, אין הכנסות (בכלל) אין הוצאות (לא שאין בכלל, אבל הבנתם את העניין) וברור שאין מה לדבר על עבודה .....
ג. לפעמים יש פחד לעשות צעד מסוים (כגון לעבור ישיבה) מפחד מה יאמרו, (בעיקר בשידוכים.......)
הבנתם את הרעיון ??? :)
ברשותך, פשוט לא הבנתי כמה דברים.. האם מוסכמות חברתיות, זה "חסר"? זה מפריע..? הרי אתה ברשות עצמך, אתה זה מי שאתה בגלל עצמך, אז למה בעצם זה כ"כ מפריע ומעכב אותך מלהיות מי שאתה..?!
ולעצם הרגשתך:
א. אתה בטוח בזה?? ההפך בדיוק! בתור רווק, אתה הרבה יותר ברשות עצמך, אתה ישן מתי שאתה רוצה, אוכל מתי שאת רוצה, הולך לאן שאתה רוצה, עם מי שאתה רוצה. בתור נשוי אתה לא יכול לישון מתי שבא לך, אתה לא יכול לחוזר הביתה לפי המצב רוח התורן שלך, אתה לא יכול ללכת כאוות נפשך. לזה אתה קורה לעשות מה שבאלך?!
זכור! "אשרי הגבר אשר ישא עול מנעוריו" אומרת הגמ': איזה עול? עול אשה! ידידי, נישואין זה לא הפי אנד, בנישואין לא נפטרים הבעיות, הם רק מתחלפים.. ובעיקר דורשים השקעה יום יומית.. אתה בטוח שאתה מוכן לזה?!
ב. שמת לב לדבר אחד שעובר בכל המשפט שלך? "עבודה"... אצלך החיים "האמתיים" זה לעבוד.. לעשות כסף, זה יוקרה.. שררה וכו'.. אבל האם זה ה-חיים האמתיים? האם זה לא בעצם עבדות לעבודה ולכסף...? האם "לחיות" את מי שאתה כעת, לא זה חיות אמיתית..?!
ג. אמת שהפחד שלך מובן, הגיוני ולגטימי, אבל האם בזה מסתכמים כל החיים? והאם בגלל זה תעצור את החיים שלך?
נשלח ב-10/6/2012 13:03
אשכול נחמד... אם הייתי אסיק (במצב הנוכחי של מה שקורה בפועל) הייתי משנה את הכותרת!... העיקר המטרה לא נאמרה בסוף... אגב, מה שהכי חסר לי זה שותף,חבר,איש אמת, מישו לאהוב אהבת אמת אינסופית, מישו שאני אוכל ללכת איתו בבחינת "לכתך אחרי במדבר בארץ לא זרועה" ושיוציא את האנחנו החוצה, כי אני חושבת שעד שלא מגיע הבן (/בת) זוג אני לא באמת אני... או שמה שנראה כ-אני זה לא כל כל כל האני שלי...
נשלח ב-10/6/2012 13:05
היכולת להקים משפחה.
תוקן על ידי נערתהבזק ב- 10/06/2012 13:07:44
נשלח ב-10/6/2012 13:12
חדשונט כתב:
אשכול נחמד... אם הייתי אסיק (במצב הנוכחי של מה שקורה בפועל) הייתי משנה את הכותרת!... העיקר המטרה לא נאמרה בסוף... אגב, מה שהכי חסר לי זה שותף,חבר,איש אמת, מישו לאהוב אהבת אמת אינסופית, מישו שאני אוכל ללכת איתו בבחינת "לכתך אחרי במדבר בארץ לא זרועה" ושיוציא את האנחנו החוצה, כי אני חושבת שעד שלא מגיע הבן (/בת) זוג אני לא באמת אני... או שמה שנראה כ-אני זה לא כל כל כל האני שלי...
נשלח ב-10/6/2012 13:12
נערתהבזק כתב:
היכולת להקים משפחה.
תוקן על ידי נערתהבזק ב- 10/06/2012 13:07:44
האם זו כל מטרת חיי נישואין?!
נשלח ב-10/6/2012 13:15
אני_הקטנה כתב:
שאין עם מי להתייעץ ואת מי לשתף.
בשבת נזכרתי באשכול הזה!! ולא זכרתי מה כתבתי. ואני רואה שדעתי לא השתנתה!!
=)
נשלח ב-10/6/2012 13:15
נקודהלמחשב כתב:
אשכול נחמד...אם הייתי אסיק (במצב הנוכחי של מה שקורה בפועל) הייתי משנה את הכותרת!...העיקר המטרה לא נאמרה בסוף...אגב, מה שהכי חסר לי זה שותף,חבר,איש אמת, מישו לאהוב אהבת אמת אינסופית, מישו שאני אוכל ללכת איתו בבחינת "לכתך אחרי במדבר בארץ לא זרועה" ושיוציא את האנחנו החוצה, כי אני חושבת שעד שלא מגיע הבן (/בת) זוג אני לא באמת אני... או שמה שנראה כ-אני זה לא כל כל כל האני שלי...
נשלח ב-10/6/2012 13:17
ברגע שמישהו/י ממלא את הלב עד אפס מקום... ושאת/ה חושב/ת עליו/ה, את/ה רק רוצה לעשות לו/ה טוב- אז תדע/י שזכית לאהוב....
נשלח ב-10/6/2012 13:17
וואו..הביחד..הביחד חסר. לדעת שלא משנה מה, אנחנו ביחד...
נשלח ב-10/6/2012 13:19
שאלו מה חסר ל י. מישהו לאהוב ושיאהב הדדית יש לי ברוך ה׳. מי שיעריך דעתי- יש גם. ברוך ה׳. זה החסר שקיים אצלי. יש בעיות עם החסר המצוין?
נשלח ב-10/6/2012 13:24
נערתהבזק כתב:
שאלו מה חסר ל י. מישהו לאהוב ושיאהב הדדית יש לי ברוך ה׳. מי שיעריך דעתי- יש גם. ברוך ה׳. זה החסר שקיים אצלי. יש בעיות עם החסר המצוין?
מבלי להיכנס לפרטים, אבל אני מאחל לך שתדעי בקרוב אהבה אמיתית מהי... ואז תביני גם מה היה לך חסר..
נשלח ב-10/6/2012 13:28
נערתהבזק כתב:
אני חושבת שלנקודה למחשב יש בעיה... יש לו בעיה שבכלל חסר לאשה משו בחיי רווקותה כי גם בחיי הרווקות היא בכלל שלמה סווואוו למה לה להרגיש משו חסר?