בית פורומים שידוכי חרדים

נסו להיות חדים, קצרים, והכי חשוב כנים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/6/2012 13:29 לינק ישיר 

ואתה מבין אהבה אמיתית מהי?....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2012 13:30 לינק ישיר 

[quote]שאלו מה חסר ל י. מישהו לאהוב ושיאהב הדדית יש לי ברוך ה׳. מי שיעריך דעתי- יש גם. ברוך ה׳. זה החסר שקיים אצלי. יש בעיות עם החסר המצוין?
אני חושבת שלנקודה למחשב יש בעיה...
יש לו בעיה שבכלל חסר לאשה משו בחיי רווקותה כי גם בחיי הרווקות היא בכלל שלמה סווואוו למה לה להרגיש משו חסר?

במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!

[/quo

היכולת להבין את השני היא תכונה שנצרכת אצל כל אדם באשר הוא.. סווו.................!!

ולגופו של עניין, לא אמרתי את דעתי, אלא הבהרתי את דעת חז"ל, אם את יותר חכמה מהם - אשרייך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2012 13:33 לינק ישיר 

רגע רגע, כשעניתי לשאלה התמקדתי במה שה כ י חסר ל י בלי לזלזל בצרכים האחרים שקשורים לחיי זוגיות. שליפת העיקר מתוך המכלול האישי. קאפיש?....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2012 13:34 לינק ישיר 

נערתהבזק כתב:
רגע רגע, כשעניתי לשאלה התמקדתי במה שה כ י חסר ל י בלי לזלזל בצרכים האחרים שקשורים לחיי זוגיות. שליפת העיקר מתוך המכלול האישי. קאפיש?....

הבן, הבנתי. רק כשכתבת שלאהוב ולהיות נאהבת לא חסר לך. לכן עניתי את אשר עניתי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2012 13:36 לינק ישיר 

ביחס לצורך העיקרי.... (ולמה זה ככ מפריע לך?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2012 13:37 לינק ישיר 

נערתהבזק כתב:
ביחס לצורך העיקרי.... (ולמה זה ככ מפריע לך?)

ומה לדעתך הצורך העיקרי?

להיות נאהב עמוקות על-ידי מישהו מעניק לך כוח, בעוד לאהוב מישהו עמוקות מעניק לך אומץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2012 13:46 לינק ישיר 

שוב------ הצורך העיקרי (אצל נשים לפחות) משתנה באופן סטבייקטיבי להפליא. את שלי רשמתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2012 13:50 לינק ישיר 

נערתהבזק כתב:
שוב------ הצורך העיקרי (אצל נשים לפחות) משתנה באופן סטבייקטיבי להפליא. את שלי רשמתי.

בכנות, קשה לי להאמין שיש שינוי מהותי בצורך שבין בת לבת. אולי אצל כל אחת זה מתבטא אחרת. אבל בגדול הבסיס הוא אחד. (עכ"פ לפי מה שמבואר בחז"ל). 

ושוב, הצורך שאת כתבת זה לא כ"כ צורך נפשי, כמו שאת מבינה שיש לך תכלית ומטרה שעדיין לא השלמת אותה. 

להיות נאהב עמוקות על-ידי מישהו מעניק לך כוח, בעוד לאהוב מישהו עמוקות מעניק לך אומץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2012 13:55 לינק ישיר 

הצורך להקים משפחה (אבא-אמא-ילד-ילדה) הוא קל בעינך?? הצורך לממש את המאפיינים האבהיים שבך, לממש את המאפיינים האימהיים שבי (כמיצגת זמנית לבנות המין הנשי) זה לא צורך ענק? אתמהה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2012 14:43 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:

באסקפלריה של תורה: האשה שלמה גם בלי הגבר, הגבר הוא זה שמחזר אחר אבדתו. 

גם הגבר וגם האשה לא שלמים בלי בן זוג. לגבי האשה כתוב בגמרא: 'אמר רב שמואל בר אוניא משמיה דרב, אשה גולם היא, ואינה כורתת ברית אלא למי שעשאה כלי, שנאמר כי בועליך עושיך כו' (סנהדרין כ"ב ב'). היינו שלפני שיש לה בעל עוד לא נגמרה עשייתה. ולגבי גבר אמרינן: דדכר בלא נוקבא פלג גופא אקר - זכר בלי נקבה נקרא חצי גוף ( זוהר ח"ג ז' ע"ב).

ומה שהבאת מזה שגבר מחפש אחר אבדתו אינה ראיה, כי האם תגיד אותו דבר לגבי מי שאיבד כפתור, והוא מחפש אותו, שהוא לא גבר שלם?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2012 14:50 לינק ישיר 

מישהו לאהוב.(- אהבה לגבר)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2012 18:09 לינק ישיר 

מימוש עצמי, אהבה, הקמת משפחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2012 20:12 לינק ישיר 

חבר טוב לדרך , שותף אמיתי לחיים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2012 00:48 לינק ישיר 

מישהו שיכיר אותי באמת ולהפך, ושאפשר לתת לו הכל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2012 01:06 לינק ישיר 

אחד שיגרום לי חשק לתת לו בלי סוף.. וממילא האהבה גם תהיה בלי סוף.. -> יש כימיה בניהם.. יש הכל!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > נסו להיות חדים, קצרים, והכי חשוב כנים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.