בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

שתי גרסאות, של ‏"‏מגן אבות" לשמיעה והורדה:

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/1/2010 00:43 לינק ישיר 
שתי גרסאות, של ‏"‏מגן אבות" לשמיעה והורדה:

הרבה זמן לא הבאתי משהו משלי. ועכשיו הסתדר לי, להביא לפה את הקטעים האלה. זה הראשון. http://upwap.ru/724036 זה השני. http://upwap.ru/724042 ואיך אומרים? תהנו ותגיבו: ‏(‏להורדה. ללחוץ על המילה בתוך הסוגריים המרובעות:)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 00:48 לינק ישיר 

הקוראים לאלפים עיינים ולעיינים אלפים... (חזנים צריכים לקחת זאת לתשומת ליבם) לפחות הינך משתדל שלא להיות מהם המשך כך!

"כל מי שאומר בנגלה שאינו מאמין בנסתר, יש לחשוש שבנסתר אינו מאמין בנגלה". (ר משה סופר מפרשבורג)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 03:15 לינק ישיר 

שמעתי
אבל אני נותן לך אדון טנור
קודם כל לפני כולם
להסביר ולפרשן את היצירות  ,תתחיל מהשנייה
מה הכוונה ??
אהבתי את הכניסה לנוסח במקדש השבת
אבל מאיפה הגעת עד שמה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 07:54 לינק ישיר 

אני הייתי נשאר בבית. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 10:31 לינק ישיר 

אדון 'טנור' הנכבד, כבר אינני יודע מה לקרוא לך, 'טנור' או 'באריטון'... בהקלטה הראשונה הוכחת את יכולתך בטונים הנמוכים, ואילו בשניה- בגבוהים. אני באופן טבעי התחברתי יותר להקלטה השניה (נו, טנור אוהב יותר 'יצירות טנוראליות', לא ככה?...), אבל כמובן שזה מחייב יותר עיבוד, יותר לכידות. 

...ושוב אני שואל: מדוע אתה עדיין 'מתחבא ומסתתר' מעיני העולם, מה, אתה 'צדיק נסתר' או משהו? ;-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 19:46 לינק ישיר 

‏"‏פאברוטי". לא הבנתי למה אתה מתכוון! "חזן אי שם". הגרסה הראשונה. זה מתי שלא הרגשתי טוב וכאב לי הגרון. השניה. חיממתי את הקול בצורה טובה, ואפילו לקחתי עוד חצי טון למעלה (אתה אוהב שאני טנור!) בהמשך הקטע. אבל את זה, אולי אני יביא בהזדמנות אחרת:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 19:46 לינק ישיר 

לפני חימום הקול אני לוקח טונים מאוד נמוכים: (כמעט בס:)

תוקן על ידי טנור ב- 27/01/2010 20:21:00

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > שתי גרסאות, של ‏"‏מגן אבות" לשמיעה והורדה:
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext