בית פורומים שידוכי חרדים

גם כשהאהבה ניכזבת אלוקים מכוון אותה..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/1/2010 02:37 לינק ישיר 
גם כשהאהבה ניכזבת אלוקים מכוון אותה..

היייי

לאחר כמה התבטאויות שונות שקראתי כאן בפורום מכמה ניקים בעיניין שהיה להם קשר בעבר ואפילו שעבר כבר המון זמן והמון שנים הם עדיין חושבים על ההוא\ההיא החלטתי לשתף אתכם בסיפורי האישי...

אז ככה:הכרתי בחור (לא בשידוך)שכלפי חוץ היה כל מה שאי פעם חלמתי עליו כל הקרטריונים שהצבתי לעצמי (והם גבוהים מאווד אפילו מידי גבוהים)...
יצאנו ויצאנו והיה הכי כיף שרק אפשר לדמיין הרגשתי כאילו אני מכירה אותו שנים הכל זרם והיה ממש ניפלא וכבר חשבתי שהינה עוד רגע אחד ואני כבר עם טבעת על האצבע  ..
אבל כניראה הבחור לא חשב ככה והקשר נימשך ונימשך וההורים כבר לחצו...בקיצור לא הבנתי מה העניין של הבחור..
אחרי תקופה מאוד ארוכה ..החלטתי שצריך להעמיד אותו במקום ולהחליט או לכאן או לכאן הצבתי בפניו את האופציות והוא החליט על ללכת על זה להמשיך ..כמובן עם הדרכה מרב..ושוב הציפיות והתקוות גדלו...
הבחור דיבר עם הרב והרב אמר לו לעשות דבר מסוים ששבר אותו לחלוטין ,
הבחור החליט שאין בכוחותיו להתמודד עם זה והחליט פשוט לסיים את הסיפור ביננו..כיבדתי את ההחלטה שלו.
ואחרי שיחה קשה (ריגשית)ניתקנו וזהו....שקט.....!
מהרגע שסגרתי את הפלאפון לא הפסקתי לבכות ..היה לי קשה כמו שלא היה לי קשה בחיים...הרגשתי כאילו מישהו כרת לי יד והשאיר את הפצע לדמם...בכיתי כמו שלא בכיתי מעולם...ופיתאום גם הבנתי כמה באמת אהבתי אותו ורציתי אותו יותר מכל אחד אחר...
חברות שלי אמרו לא נורא זה יעבור את תישכחי ואני רק הייתי שותקת ובוכה לא מאמינה שאחיה את חיי בלעדיו ...
ואז אחרי תקופת השבר הגיע משו שהיה לי קשה יותר לקבל אותו  מכל קושי אחר :כעסתי על אלוקים פשוט כעסתי עליו על שנתן לי אותו ולקח לי אותו לא הבנתי למה הוא עשה לי אתה זה מה עשיתי ככ רע שמגיע לי כל הסבל הזה ?!
ואז התחלתי לכעוס על עצמי שזה מה שאני מרגישה\חושבת..
בקיצור כמה שבועות הסתובבתי ברחובות העיר כמו טיל שטעה בחלל הרגשתי מרוקנת תלושה בקיצור חיה מתה ...

עברו כבר מיספר שבועות מהפרידה שלנו והשבוע בדרך לא דרך שמעתי והבנתי דברים שהיו קיימים  בבחור שבחיים בחיים לא הייתי יכולה להתמודד איתם...וזה לא דברים רעים בו ..זה התמודדויות שאלוקים נתן לו ...

ואז הבנתי ה כ ל הבנתי למה למרות כל התפילות שלי אלוקים ענה לי לא!שלמרות כל הדמעות שלי התשובה נישארה לא!!
פשוט כי אלוקים ריחם עלי ...ידע שאני לא יהיה מסוגלת..שאני לא בנויה לדברים כאלה...שמגיע לי משהו אחר...
ואז ניפקחו לי העניים פיתאום הבנתי ש''כל מה שה' עושה הכל לטובה'' זה לא סתם קלישאה זה אמיתי.!זה נכון!
אני זכיתי ליראות את הטוב ..לא כולם רואים...ואני יודעת זה קשה להאמין אבל זה פשוט ככה...

לכן כשקראתי כאן שבחורים הכירו בחורה וההורים לא הסכימו וקשה ולא שוכחים ומיתגעגעים וכו..נכון הכל נכון הקושי נישאר קושי הכאב נישאר כאב הגעגוע צורב בלב ..אבל ..
צריכים לבטוח באלוקים ולדעת שאם זה לא יצא אל הפועל לא משנה מה הסיבה
 זה לא צריך ולא טוב שזה יצא לפועל ועם כל הקושי צריך להמשיך הלאה..

לא היה לי קל לעלות את הדברים על הכתב...הפצע עדיין טרי אבל  ב''ה הוא הולך ומיתכהה.. אני רק מקווה שדברי (יותר נכון מילותי הכתובות)יהיו לתועלת....ותיזכרו תמיד שאם זה הבשרט זה יגיע ולא משנה מה יהיה...
עם רק קצת אמונה והכל ניראה אחרת

תוקן על ידי הרווקים ב- 25/01/2010 02:50:43

תוקן על ידי הרווקים ב- 25/01/2010 02:59:22

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/1/2010 18:11 לינק ישיר 

ב"ה שראית את זה בעיניים.
צריך לזכור, שגם כשאח"כ אף אחד לא מגלה לנו דברים שלא היינו יכולים להתמודד איתם אח"כ- גם זה מה'!!..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/1/2010 19:29 לינק ישיר 

קרה לי ממש עכשיו סיפור דומה מאוד לשלך עם איזה בחורה ואני מוכרח להגיד שזה ממש ממש קשה אז תודה רבה לך על הדברים שכתבת,אני אקח את זה לתשומת לבי ומקווה להתחזק בעניין כי זה לא פשוט לחשוב על זה בהתחלה,את יודעת...
הייתי באמת זקוק לזה,אין לך מושג עד כמה,תודה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 23:33 לינק ישיר 

מסקנה: אף פעם לא משתלם לכעוס על אלוקים. אם תריבי איתו, באמת לא ישאר לך למי לבכות. למי לחזור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 23:50 לינק ישיר 

ועוד משהו, האם יש מצב שבורא עולם מתקשה בניווט כשזה נוגע לאהבות נכזבות? לא יודעת, אצלי מרגיש לי...שה'הגעת ליעד' היה אמור להיות מזמן..אבל איכשהוא זה התפסס...:(

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2010 00:51 לינק ישיר 

הרווקים כתב:

היייי

לאחר כמה התבטאויות שונות שקראתי כאן בפורום מכמה ניקים בעיניין שהיה להם קשר בעבר ואפילו שעבר כבר המון זמן והמון שנים הם עדיין חושבים על ההוא\ההיא החלטתי לשתף אתכם בסיפורי האישי...

אז ככה:הכרתי בחור (לא בשידוך)שכלפי חוץ היה כל מה שאי פעם חלמתי עליו כל הקרטריונים שהצבתי לעצמי (והם גבוהים מאווד אפילו מידי גבוהים)...
יצאנו ויצאנו והיה הכי כיף שרק אפשר לדמיין הרגשתי כאילו אני מכירה אותו שנים הכל זרם והיה ממש ניפלא וכבר חשבתי שהינה עוד רגע אחד ואני כבר עם טבעת על האצבע  ..
אבל כניראה הבחור לא חשב ככה והקשר נימשך ונימשך וההורים כבר לחצו...בקיצור לא הבנתי מה העניין של הבחור..
אחרי תקופה מאוד ארוכה ..החלטתי שצריך להעמיד אותו במקום ולהחליט או לכאן או לכאן הצבתי בפניו את האופציות והוא החליט על ללכת על זה להמשיך ..כמובן עם הדרכה מרב..ושוב הציפיות והתקוות גדלו...
הבחור דיבר עם הרב והרב אמר לו לעשות דבר מסוים ששבר אותו לחלוטין ,
הבחור החליט שאין בכוחותיו להתמודד עם זה והחליט פשוט לסיים את הסיפור ביננו..כיבדתי את ההחלטה שלו.
ואחרי שיחה קשה (ריגשית)ניתקנו וזהו....שקט.....!
מהרגע שסגרתי את הפלאפון לא הפסקתי לבכות ..היה לי קשה כמו שלא היה לי קשה בחיים...הרגשתי כאילו מישהו כרת לי יד והשאיר את הפצע לדמם...בכיתי כמו שלא בכיתי מעולם...ופיתאום גם הבנתי כמה באמת אהבתי אותו ורציתי אותו יותר מכל אחד אחר...
חברות שלי אמרו לא נורא זה יעבור את תישכחי ואני רק הייתי שותקת ובוכה לא מאמינה שאחיה את חיי בלעדיו ...
ואז אחרי תקופת השבר הגיע משו שהיה לי קשה יותר לקבל אותו  מכל קושי אחר :כעסתי על אלוקים פשוט כעסתי עליו על שנתן לי אותו ולקח לי אותו לא הבנתי למה הוא עשה לי אתה זה מה עשיתי ככ רע שמגיע לי כל הסבל הזה ?!
ואז התחלתי לכעוס על עצמי שזה מה שאני מרגישה\חושבת..
בקיצור כמה שבועות הסתובבתי ברחובות העיר כמו טיל שטעה בחלל הרגשתי מרוקנת תלושה בקיצור חיה מתה ...

עברו כבר מיספר שבועות מהפרידה שלנו והשבוע בדרך לא דרך שמעתי והבנתי דברים שהיו קיימים  בבחור שבחיים בחיים לא הייתי יכולה להתמודד איתם...וזה לא דברים רעים בו ..זה התמודדויות שאלוקים נתן לו ...

ואז הבנתי ה כ ל הבנתי למה למרות כל התפילות שלי אלוקים ענה לי לא!שלמרות כל הדמעות שלי התשובה נישארה לא!!
פשוט כי אלוקים ריחם עלי ...ידע שאני לא יהיה מסוגלת..שאני לא בנויה לדברים כאלה...שמגיע לי משהו אחר...
ואז ניפקחו לי העניים פיתאום הבנתי ש''כל מה שה' עושה הכל לטובה'' זה לא סתם קלישאה זה אמיתי.!זה נכון!
אני זכיתי ליראות את הטוב ..לא כולם רואים...ואני יודעת זה קשה להאמין אבל זה פשוט ככה...

לכן כשקראתי כאן שבחורים הכירו בחורה וההורים לא הסכימו וקשה ולא שוכחים ומיתגעגעים וכו..נכון הכל נכון הקושי נישאר קושי הכאב נישאר כאב הגעגוע צורב בלב ..אבל ..
צריכים לבטוח באלוקים ולדעת שאם זה לא יצא אל הפועל לא משנה מה הסיבה
 זה לא צריך ולא טוב שזה יצא לפועל ועם כל הקושי צריך להמשיך הלאה..

לא היה לי קל לעלות את הדברים על הכתב...הפצע עדיין טרי אבל  ב''ה הוא הולך ומיתכהה.. אני רק מקווה שדברי (יותר נכון מילותי הכתובות)יהיו לתועלת....ותיזכרו תמיד שאם זה הבשרט זה יגיע ולא משנה מה יהיה...
עם רק קצת אמונה והכל ניראה אחרת

תוקן על ידי הרווקים ב- 25/01/2010 02:50:43

תוקן על ידי הרווקים ב- 25/01/2010 02:59:22

ואם כן הייתם מתחתנים, היית אומרת שה' בכוונה סיבב שלא תדעי את הדברים האלה , כדי שכן תתחתני איתו...
בקיצור די חסר פואנטה כל המעשה.
אבל הכתיבה סבירה ומענינת, קראתי מתחילה ועד סוף .
נ.ב. אהבתי את הביטוי "כטיל טועה ברחובה של עיר".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2010 02:26 לינק ישיר 

תודה, מחזק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2010 10:34 לינק ישיר 

בנים ובנות. תחוסו על עצמכם ואל תעשו שטויות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2010 16:02 לינק ישיר 

משגיחשליטא כתב:

קל לדבר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2010 19:28 לינק ישיר 

shira8000 כתב:

קל לדבר...

קשה לשמוע כמה קשה לכם!!!

קשה לשמוע כמה כאב יש בכם לחינם!!!

קשה לראות כמה טיפשות יש בעולם ושאתם הקרבנות!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2010 20:12 לינק ישיר 

חמקן1 כתב:

קל לדבר...

קשה לשמוע כמה קשה לכם!!!

קשה לשמוע כמה כאב יש בכם לחינם!!!

קשה לראות כמה טיפשות יש בעולם ושאתם הקרבנות!!!

קשה עוד יותר לא ליפול..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2010 20:16 לינק ישיר 

מה קשה?
מי שחזק שום דבר לא קשה לו !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2010 20:21 לינק ישיר 

תתפלאי קטנה..
שמעתי גם על "חזקות" שנפלו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2010 20:29 לינק ישיר 

שמעתי גם
כנראה לא חזקים באמת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2010 20:31 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
שמעתי גם
כנראה לא חזקים באמת!

אז כנראה שאותם "חזקים באמת" הם יחידי סגולה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2010 20:32 לינק ישיר 

לגמרי נכון!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > גם כשהאהבה ניכזבת אלוקים מכוון אותה..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext