בית פורומים שידוכי חרדים

הכרתי בחור בצ'אט, האם להמשיך את הקשר?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/1/2010 17:06 לינק ישיר 

1. יש יותר מדי גברים שנמצאים יותר מדי זמן בעולם השידוכים רק בגלל שאין להם אומץ והם מחכים לכל על מגש של כסף. ובכן, הודעה חשובה לקהל הגברים: כמה שזה נשמע קלישאי, צריך להרוויח אותנו.

2. דרכים להראות שהיא מעוניינת? היא מעוניינת. אפשר להבין את זה מייד וברור אם היא כן. ברגע בו הבחור הבין זאת אין לה שום דבר אקטיבי לעשות.. כן, התפקיד שלנו הוא לשבת רגל על רגל ולראות אתכם מחפשים אותנו.. דואגים לנו.. מתגעגעים אלינו.. יוצאים מתוך קליפת האגו הגברי הקשיחה ונהיים רכים ורמנטיים. התפקיד שלנו הוא לקבל ורדים, לא לקנות אותן. וכן, גם לא לדחות אותן. כשאני רוצה והוא רוצה אני מצפה שהוא זה שיקום וישאל, "נו, מתחתנים?" כשהוא לא עושה את זה, כל מה שאני יכולה לעשות זה רק לנסות להראות לו שוב, בעדינות, שזה מה שאני רוצה. מעבר לזה? לא משהו שאני מוצאת לנכון..

3. עד גבול מסוים? עד גבול יכולתו. אם הוא לא יכול הלאה הוא יכול לספר לנו על זה ונראה.. ליזום? לעודד? יופי. אבל הצעד צריך להיות מהצד שלו. הוא לא ישב ויהיה אפטי והבחורה תתלהב בלהיטות. כי אם זה כך, זה לא נכון.

מקווה שהובנתי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/1/2010 22:22 לינק ישיר 

קשקוש בגרוש ידוע לי על יהודי חרדי (הוא כתב זאת בפומבי) שהוא הכיר את אשתו דרך האינטרנט ויש להם ילד (ואולי אף יותר)!

"כל מי שאומר בנגלה שאינו מאמין בנסתר, יש לחשוש שבנסתר אינו מאמין בנגלה". (ר משה סופר מפרשבורג)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/1/2010 22:22 לינק ישיר 

קשקוש בגרוש ידוע לי על יהודי חרדי (הוא כתב זאת בפומבי) שהוא הכיר את אשתו דרך האינטרנט ויש להם ילד (ואולי אף יותר)!

"כל מי שאומר בנגלה שאינו מאמין בנסתר, יש לחשוש שבנסתר אינו מאמין בנגלה". (ר משה סופר מפרשבורג)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/1/2010 23:26 לינק ישיר 

תמי_4 כתב:

3. עד גבול מסוים? עד גבול יכולתו. אם הוא לא יכול הלאה הוא יכול לספר לנו על זה ונראה.. ליזום? לעודד? יופי. אבל הצעד צריך להיות מהצד שלו. הוא לא ישב ויהיה אפטי והבחורה תתלהב בלהיטות. כי אם זה כך, זה לא נכון.

מקווה שהובנתי

לדוגמא: בשביל בחורה לכתוב בפורום, שזה שהבחור לא רוצה , זה בגלל שהוא פחדן. ולא בגלל שהוא באמת לא רוצה.
זה מראה עד כמה הגבר צריך לרצות וליזום, ולא הבחורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2010 23:53 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:

מקווה שהובנתי

לדוגמא: בשביל בחורה לכתוב בפורום, שזה שהבחור לא רוצה , זה בגלל שהוא פחדן. ולא בגלל שהוא באמת לא רוצה.
זה מראה עד כמה הגבר צריך לרצות וליזום, ולא הבחורה.

אווצ', אווצ', אווצ'!!!

תמי, הליטאי לא התכוון. הוא פשוט לא מרגיש כל כך טוב. וצדקת בכל מה שכתבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 01:17 לינק ישיר 

תרי ורוחלה -
תשובות לענין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 09:23 לינק ישיר 

ממש לא אאוצ', ליטאי צודק.
במקרה שלי בהחלט עשיתי כל מה שיכולתי לעשות כדי שהוא יזוז.. והוא לא.
ולכן אין כלום. בדיוק בגלל שזה התפקיד שלו, לא שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/1/2010 10:39 לינק ישיר 

תמי, אם אני בא ליישב את הסתירה בין הדיבורים שלך למעשים שלך, נראה לי שכל מה שאמרת על תפקיד הגבר היה מכוון לצד של הגבר בלבד. מהצד של הבחורה, כלומר, אם יש בחורה שנמצאת במצב כזה, אז לא תמליצי לה לשבת רגל על רגל ולחכות רק בגלל שזה לא תפקידה ליזום או משהו. את לא עשית כך ולא נראה לי שאת מתחרטת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/1/2010 11:39 לינק ישיר 

רווקים
 בקצרה אני אספר לך עצמי
הייתי בדיוק באותה סיטואציה כמו שלך....רק שאנחננו היינו קצת יותר "נועזים" ונפגשנו...לא פעם אחת אלא יותר....וכמובן הכל ללא ידיעת ההורים......
שיתפתי חברה טובה מאד בכל המהלך כי הייתי חייבת להתייעץ.......
ישנו משפט שאומר " לפעמים כשאוהבים לא אומרים וכשאומרים לא אוהבים".......תחשבי על זה קצת.....
בכל אופן כשאת אומרת שהוא עשה שטויות אני ישר מקישה זאת למצבי....הוא סיפר לי ב-ד-י-ו-ק על כל השטויות שעשה....תאמיני לי שזה לא התנהגות של בחור ישיבה....ועוד את אומרת שהוא פחות ממך מבחינה רוחנית.......חשבתי הרבה (עוד לפני שידעתי על השטויות שלו) לספר איכשהו להורים על כך....למזלי לא עשיתי זאת וניתקתי קשר ממנו אחרי מקרה לא נעים שהיה.....ניתקתי לגמרי!!!!!
לא אומר שלא היה קשה...אבל ידעתי כמה הבחור מלוכלך כ"כ וכמה המעשה שעשיתי נכון!!
אני לא אומרת לך אם להישאר איתו או לעזוב אותו....רק שלפעמים כשהולכים אחרי הלב...זה מביא אותהו למחוזות לא כ"כ נעימים ורצויים.
בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 12:26 לינק ישיר 

תרי, לא על כל אחד שווה להלחם ובחורות לא נלחמות על הצד השני כמו בחורים
וגם אם הן כן, זה עד גבול מאד ברור וזה מקרה יוצא דופן

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/1/2010 14:03 לינק ישיר 

למה לבחורות מותר שיהיה מגוון של אפשרויות ואצל בחור את דורשת "או הכל או כלום"? כלומר, אם הבחור לא מתאמץ עד גבול היכולת שלו אז בעינייך עדיף לוותר על כל העניין כי כנראה שהוא לא מעוניין. למה אי אפשר לומר "לא על כל אחת שווה להילחם"?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/1/2010 14:43 לינק ישיר 

רווקה,

את אומרת שהוא פחות ממך מבחינה רוחנית, תוסיפי לזה את הדרך שבה הכרתם, את תוכלי להעריך בחור כזה בתור בעל? לתת בו אמון? תחשבי ברצינות אם הוא נחשב בעיניך בחור "שווה" יש לך מחמאות אמיתיות עליו, על האישיות שלו, או שאת נמשכת אליו מצד הרגש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 16:27 לינק ישיר 

תרי, בגלל שזה התפקיד שלכם, לא שלנו.
והשאלה היא לא על האם על כל אחת כדאי להלחם, כי אם אתה אוהב אותה- התפקיד שלך הוא להשיג אותה
לא שלה להשיג אותך.

כך טבע העולם. כך לפי ההלכה. האישה נקנית.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/1/2010 17:59 לינק ישיר 

תמי,לפי עולם המושגים שלך והדעות שלך בנושא שידוכים,לא פשוט בכלל להיות "גבר בשידוכים"...

והמושג "אישה נקנית" כבר הפך לסוג של קלישאה פה....

(אגב,זה לא אומר שאני לא מסכימה איתך,אם כי עם הסתייגות מסויימת..)

תוקן על ידי נאות ב- 27/01/2010 18:43:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 19:03 לינק ישיר 

תמי אני ממש מסכימה איתך.

אבל תמיד אני שואלת את עצמי, מה תפקיד הבחורה בעניין כזה? האם היא צריכה לשבת בשקט? לחכות?
הרי בתכלס גם אם היא תשב בשקט והוא יפנה אליה אם הוא ירצה, בפנים היא תצא מדעתה עד שזה יקרה.

מעניין אותי מה הבחורים שפה חושבים, אם השידוך ירד מסיבה מסויימת, אבל היה קשר חזק וטוב משני הצדדים, מה הייתם מצפים מהבחורה לעשות?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הכרתי בחור בצ'אט, האם להמשיך את הקשר?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.