בית פורומים שידוכי חרדים

נשים שטחיות? כן. גברים? הרבה יותר....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/3/2010 15:07 לינק ישיר 

SevenUp86 כתב:

ג  יש בשני המינים רדודים ועמוקים כך שקשה לומר היכן יש יותר [בחורות מסימנרים יותר רדודות מה לעשות
    מטמטמים אותם כשהם יוצאות לעולם או שמתחתנים מקבלות יותר עומק] .

.

אפשר הסבר בבקשה???
בחורות מסמינרים מול בחורות לא מסמינרים?
בחורות מול נשים?
בחורות מול בחורים?

משולב עם הסמול טוק

יש עומק זה מעשים שנעשים מיתוך מחשבה, ויש עוד כישרון ושמו עומק זה כישרון באיך להיסתכל על דברים
בצורת ניתוח של הדבר לראות מה השלכה של כלענין, בדרך כלל שניהם באים ביחד.

לבחורה רגילה מסמינר היות והיא בחממה ולא יצאה לאויר העולם לא עמדה מול מצב שבו היא מחליטה מה טוב לה
מה לא טוב מה נכון ומה לא, [כמו שתשאל אותה למה היא רוצה בחור שיושב ולומד אין לה תשובה ברורה חוץ ממה
שהמחנכת והחברות שלה מוכרות]בחורות שמגיעות ממקום שהיו צריכים להחליט והיה להם אופציות אחרות ידברו אחרת
יותר מיתוך מה שהם.

נשים הגיל עושה את שלו מורכבות החיים +תלוי בבעל מי הוא

אין לי תשובה ברורה, אם כי עדיפות קטנה לבחורים כיון שבישיבות הם עושים מה שרוצים וגם הלימוד תורם לעומק

תוקן על ידי חמקן1 ב- 14/03/2010 15:16:15

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/3/2010 15:12 לינק ישיר 

חמקן,פליז תפסק (לש' פיסוק) את מה שאתה כותב...קשה לקרוא ללא סימני פיסוק...
אני לא יודעת מתי להפסיק...=)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2010 15:47 לינק ישיר 

חמקן1 כתב:

ג  יש בשני המינים רדודים ועמוקים כך שקשה לומר היכן יש יותר [בחורות מסימנרים יותר רדודות מה לעשות
    מטמטמים אותם כשהם יוצאות לעולם או שמתחתנים מקבלות יותר עומק] .

.

אפשר הסבר בבקשה???
בחורות מסמינרים מול בחורות לא מסמינרים?
בחורות מול נשים?
בחורות מול בחורים?

משולב עם הסמול טוק

יש עומק זה מעשים שנעשים מיתוך מחשבה, ויש עוד כישרון ושמו עומק זה כישרון באיך להיסתכל על דברים
בצורת ניתוח של הדבר לראות מה השלכה של כלענין, בדרך כלל שניהם באים ביחד.

לבחורה רגילה מסמינר היות והיא בחממה ולא יצאה לאויר העולם לא עמדה מול מצב שבו היא מחליטה מה טוב לה
מה לא טוב מה נכון ומה לא, [כמו שתשאל אותה למה היא רוצה בחור שיושב ולומד אין לה תשובה ברורה חוץ ממה
שהמחנכת והחברות שלה מוכרות]בחורות שמגיעות ממקום שהיו צריכים להחליט והיה להם אופציות אחרות ידברו אחרת
יותר מיתוך מה שהם.

נשים הגיל עושה את שלו מורכבות החיים +תלוי בבעל מי הוא

אין לי תשובה ברורה, אם כי עדיפות קטנה לבחורים כיון שבישיבות הם עושים מה שרוצים וגם הלימוד תורם לעומק

תוקן על ידי חמקן1 ב- 14/03/2010 15:16:15

דווקא ההתרשמות שלי היא הפוכה, בחורה מסיימת סמינר ואם היא לא מתחתנת, היא יוצאת לשוק העבודה ויש לה הרבה יותר עול ומחויבויות מאשר בחור ישיבה שלא חייב לאף אחד דבר מלבד לעצמו ואין לו עול...

כמו כן, ללא הכללות, הנישואים לא תמיד מבגרים את האדם להיפך נתקלתי בכאלו שהתחתנו צעירים ונשארו תינוקים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2010 15:50 לינק ישיר 

דווקא ההתרשמות שלי היא הפוכה, בחורה מסיימת סמינר ואם היא לא מתחתנת, היא יוצאת לשוק העבודה ויש לה הרבה יותר עול ומחויבויות מאשר בחור ישיבה שלא חייב לאף אחד דבר מלבד לעצמו ואין לו עול...

ולכן מה???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/3/2010 20:05 לינק ישיר 

תלוי באיזה מסגרת ישיבתית הוא נמצא.
אם הוא אחד שדואג לעצמו או סומך על אמא/ישיבה/עצמו שידאגו לצרכיו הקיומיים.

בקיצור, זה מאוד אינדיבידואלי לכל בחור ובחורה וא"א להכליל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > נשים שטחיות? כן. גברים? הרבה יותר....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.