|
|
| נשלח ב-26/1/2010 13:41 |
|
| |
אני הקטנה -
תמי,
זה לא קשור ל"אם אנחנו מכירות" או שלא,וברור שלא.
רק זאת הדמות שאת משווה לעצמך ברחבי הפורום לפחות.
את מוזמנת לשקלל את ההודעות שלך ונושאיהן, ותיווכחי לראות מה הנושא השולט...
שוב, אין לי שום עניין לרדת לפסים אישיים.
וקבלי את התנצלותי אם את חשה בזאת.
|
|
| נשלח ב-26/1/2010 15:19 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | אם אכפת לך שהוא עוד קורא את מה שאת כותבת...
כנראה זה לא ככ מזמן...
ולא ככ יצא...
אנחנו רק מעלות השערות לפי מה שנשמע מהשטח
ואין עשן בלי אש... |
|
קטנה,
ממש לא נכון!!
לא מחייב שזה קרה לא מזמן.
אני מדברת מנסיון אישי גם לי היה סיפור דומה על בחור
שהיה תקוע לי בראש שנה וחצי!!!
עד שקרה מה שקרה ויצא לי מהראש!!
תמי,
יתכן באמת שהוא לא שלך.
אם את רוצה עזרה איך להוציא אותו מהמחשבות שלך
אשמח לתת לך בפרטי מה שעזר לי...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2010 17:53 |
|
| |
רגע, רגע, רגע, רגע,-----
יש לנו כאן בעיה ביחס...
שנה וחצי זה לא הרבה בכלל ואם זה כך אצל תמי זה הגיוני שהוא לא יצא לה מהראש מה שברור שבאמת זה כך...
לא באה בתלונות והאשמות אמרתי מה שנראה...
ואגב לפעמים זה נראה לי פ ד ח ן........ 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2010 23:29 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | רגע, רגע, רגע, רגע,-----
יש לנו כאן בעיה ביחס...
שנה וחצי זה לא הרבה בכלל ואם זה כך אצל תמי זה הגיוני שהוא לא יצא לה מהראש מה שברור שבאמת זה כך...
לא באה בתלונות והאשמות אמרתי מה שנראה...
ואגב לפעמים זה נראה לי פ ד ח ן........  |
|
לליטאי זה נראה יותר כמו פ ד ח נ י ת
|
| נשלח ב-26/1/2010 23:46 |
|
| |
אני ממש לא מבינה מה ירדתם פה כולם על תמי. בסככל היא באה לפרוק כאן קצת מרגשותיה. חשבה למצוא פורום תומך ומקבל. והתאכזבה. חבל. כל אחד שחושב משו- לא חייב לומר בקול. כמאמר החכם: לא כל מה שחושבים- אומרים וכו'...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2010 23:52 |
|
| |
למה זה בכלל רלוונטי מה מניע אותו ? הוא במקום שלא רוצה, מאיזו סיבה שלא תהיה אי אפשר לשכנע אדם להרגיש. ולכן במידה ורואים שהאדם לא בענין אפשר להסיק מסקנות ואולי את מבינה אותו, ואולי לא, אבל מה זה יעזור? אז הוא פחדן... אז הוא עדיין לא מוכן... או שהוא לא מרגיש.. אבל זו הבחירה שלו, ואם היה מרגיש שרוצה שינוי, היה קם ועושה משהו זה משימה שלו עם עצמו ביום שירצה הוא יקום וישנה. אבל לעולם לא תוכלי לעזור לאדם אם הא לא נכון לעזרה הזו. וזה בהנחה שהוא במקום שכזה, כי גם יתכן שלא... בשורה תחתונה קחי אחד שההשקעה שלך בו, תהיה כמו ההשקעה שלו בך.. מגיע לך אם תגיעי למקום אחר אז זה יחסים לא בריאים
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2010 23:59 |
|
| |
מיכלי, את לא מבינה כלום. לא מדובר פה בלשכנע אדם בלהרגיש. מדובר באדם שפוחד להתמודד עם מה שדורש ממנו הרגש. יש הרבה אנשים כאלה, וצריך לעזור להם לא לחכות לשיוויון השקעות. יחסים בין גבר לאישה לא מתבססים על השקעות. ברור שצד אחד ישקיע יותר, ככה זה. בדרך כלל בהתחלה זה הגבר, אחרי זה האישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2010 01:11 |
|
| |
אוקי... אז גם אי אפשר לשכנע אדם להתמודד. לעזור למי שצריך זה יפה, אבל זה לא נשמע בריא לזוגיות . דעתי העניה..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2010 23:19 |
|
| |
פחדן לא פחדן, הכל שטויות. אם הוא היה שלך כמו שהרגשת/מרגישה, הקב"ה היה נותן בו את הכלים להגיע אליך בדרך שתתאים ותרצה אותך. הייתה לו הזדמנות, הכלים לא נמצאו קיימים בו. משמע, הוא לא שלך מותק. משמע חזקה מכך, זה שבאמת שלך ממתין לך בלי סוף.. רוצי אליו תוך שאת משאירה פחדנים מאחור. רוצי!!! בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2010 02:31 |
|
| |
| ציקבעריתוש כתב: |  | אני ממש לא מבינה...
בסככל היא באה לפרוק כאן קצת מרגשותיה. חשבה למצוא פורום תומך ומקבל.
והתאכזבה.
חבל. |
|
נכון ביותר, בסה"כ אנחנו כולנו איפשהו באותו מקום, מתמודדים עם אותם קשיים פחות או יותר, אז מה יש לנו לצאת פה אחד כנגד השני אם אפשר להיות במקום זה ביחד
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2010 10:34 |
|
| |
נשמע מתאים לד' חילוקי כפרה שכתבתי...
כמה שאלות. בכל אופן, מה שאת כותבת הוא שאת עדיין רוצה בקשר ההוא. ואולי גם הוא רוצה? מה גרם לזה שפעם הקודמת זה לא צלח? האם אפשר לתקן זאת? מצד אחד את כותבת על כך שאת רוצה אותו מצד שני "אין לו עתיד אצלך". זה לא קצת סותר? למה לשרוף את הסיכויים? התחלת באשמה על האדם עצמו ועברת לצורך שלו להתחתן. זה אומר שבזה טמונה הבעיה...? שמא את פוחדת שהוא יתחתן? (http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2605445)
יהיה הקב"ה בעזרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2010 14:56 |
|
| |
למה אנשים פוגעים אחד בשני פה?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2010 15:02 |
|
| |
| Nיכלי כתב: |  | למה אנשים פוגעים אחד בשני פה? |
|
אם היית גולשת כאן תקופה, היית יודעת שתמי היא לא אחת שנפגעת מכל תגובה שכותבים לה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2010 00:57 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | דרך מענינת לשכנע את האגו שלך שזה לא שהוא לא רוצה אותך, הוא פחדן.
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2010 09:29 |
|
| |
ליטאי  תמי כבר עברה פה טירונות קשה, לא נפגעת מכלום :)
|
|
|
|
|