|
|
| נשלח ב-4/2/2010 19:20 |
|
| |
טוב חברים , קבלו עידכון חשוב .
ביום רביעי 10/2 19:00 בערב יתקיים אי"ה השיעור
דיברתי עם רב בהכ"נ בו ככל הנראה יתקיים השיעור וסיפרתי לו על השיעור המתוכנן ועם הכל הוא הסכים חוץ מדבר אחד. . . מדוע במתכונת כ"כ מצומצמת ?!
"נפרסם נודיע ונזמין את קהל המתפללים גם כן , למה ייגרע חלקם?"
בסוף סיכמנו שבליל שבת (מחר) נודיע על השיעור בפני הציבור ונזמין את כולם להשתתף כולל הנשים ובמקום לקיימו בחדר הצדדי הקטן נקיימו באולם המרכזי כך שגם הנשים תשתתפנה מעבר למחיצה.
כך שיוצא שממפגש פורום מצומצם עברנו לשיעור כללי והמוני . אני אישית לא מתלהב מהרעיון אך יש לי קושי בסיסי להתנגד לדבר שקשור לזיכוי הרבים בפרט בנושא כזה שקשור ישירות לחיזוק של ציבור שלא בדיוק שומר תורה ומצוות המונה עשרות/מאות של אנשים , עאכו"כ שאפשר להשתמש בחומר האטרקטיבי הזה ע"מ לחזק אותם בקיום מצוות ועבודת ה' . אז נכון שאני לא מת על הרעיון אך עוד יותר קשה לי להתנגד לאפשרות של חיזוק עמך ישראל שזו גם אולי הסיבה העיקרית לפעילותי כאן בנט .
בשורה התחתונה : המתכוונים להגיע יאשרו בזאת את הגעתם כדי גם לקבל את כתובת המקום .
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2010 19:41 |
|
| |
ב"ה אגיע.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2010 19:41 |
|
| |
ב"ה וב"נ אגיע.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2010 15:00 |
|
| |
שבוע טוב לכולם, גם אני בע"ה מתכוון להגיע. (המייחל, מעולם לא ממש "נעלמתי")
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2010 19:18 |
|
| |
כל החומר שיימסר בשיעור כמעט כבר מוכן .
אם בע"ה הכל ילך כמתוכנן אזניכם צפויות לשמוע חידושים מבהילים שטרם נשמעו על פני כדוה"א , ללא גוזמא .
לאחר התייעצות עם האמרגן שלי הוחלט להציב תיבה בכניסה לשילשול המעטפות. . . הציבור נקרא לתת כתף ולשלשל מעטפה שמינה בעין טובה.

|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2010 10:10 |
|
| |
בע"ה גם אני אגיע בל"נ
לא הבנתי באיזה צבע צריכה להיות המעטפה?
כחול אולי?
טוב נשאל את טלנסקי ...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2010 10:40 |
|
| |
ברוך הבא . שלחתי לך בפרטי , מחכה לתשובה .
צבע ה'ניירות' התכוונת לא צבע המעטפה...ובכן , עדיף כמובן 'צבע אדום'... כמו שאמר הכתוב : ומאתיים לנוטרים את פריו .

|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2010 10:14 |
|
| |
מה עשית יא מיחל מה?
"רק" הודעת על השיעור ותראה איזה בלאגן בעולם:
סוריה וחיזבאללה מיימות במלחמה
ליברמן מאיים גם
פיילין רוצה לרוץ לנשיאות
אירן מעשירה אורניום
ועוד היד נטוי'ה
יא חביבי
יא חלוואלווא
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2010 14:58 |
|
| |
הם יכולות לאיים במלחמה כמה שבא להן , את תאריך המלחמה אנחנו נקבע . עד אז שיישבו ארצה וימשיכו לקשקש בזנב .

חכה חכה , זה עוד כלום ממה שהולך להיות בעולם כבר בשנה הזאת 2010 . כמו שאתה ודאי שם לב הזמן עובר די מהר והשבועות והחודשים ממש רצים להם בין האצבעות ובכך אנו גם הולכים וקרבים לתקופה בו יחלו הזיקוקים הגדולים באמת .
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2010 21:25 |
|
| |
אז כמו שזה נראה עכשיו יש מצלמה בהישג יד , בע"ה .
לגבי היקף הציבור - כנראה שמשאלת ליבי נתקבלה בשמיים ובכל זאת יהיה שיעור בהיקף מצוצמם ולא המוני .
מניין שניים אני מעריך .
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2010 09:35 |
|
| |
לכל המתכוונים להגיע
במידה ויש לכם שאלות, בכל נושא, תוכלו להכינם כבר עכשיו ולנצל את הזדמנות המפגש ולשאול אותי ישירות .
בכבוד רב .

|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2010 15:24 |
|
| |
שלום חברים, לצערי נבצר ממני בסופו של עניין להגיע. מאחל לכם שיעור פורה ומעניין, אשמח לצפות מאוחר יותר בהקלטה או אפילו להאזין לדברים בלי וידאו :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2010 16:05 |
|
| |
נצטערתי לשמוע ששוב כבודו לא יוכל לכבדנו בנוכחותו . חבל על דאבדין .
אין דבר , פעם אחרת , אולי ב - 2012....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2010 16:57 |
|
| |
לצערי לא אוכל להיות - עבודה ושאר ירקות..
יישר כח על היוזמה וההשקעה!
(אם יש עדיין מקום מצטרף לשיעור ב- 2012 עם hotcold)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2010 22:27 |
|
| |
ב"ה
היה שיעור , הגיעו אנשים , דיברנו שמענו נהנינו וכמובן צילמנו .
הקלטת עוד צריכה לראות חנות צילום והמרה לדיסק וכו' וכו' .
מקווה לעשות זאת כמה שיותר מהר לטובת אלה המצפים לה.
|
|
|
|
|