| נשלח ב-28/1/2010 22:44 |
|
| |
אז מה הפרויקט הבא של גרסטנר?
השאלה לכווולם...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2010 00:42 |
|
| |
כל התשובות בראיון של אלי לחסידיניוז באשכול הסמוך. בתמצית - מנוחה 2 כבר מוכן, יצא בקרוב. לאחר מכן - החבר'ה 4 וכמובן שהוא עובד על עוד דברים במקביל...
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2010 22:39 |
|
| |
שמעתי שהוא מחפש חברה שיודעים לשיר טוב ועם קול יפה והוא מתכונן לעשות איתם עוד משהו - והוא עצמו לא יודע עדיין מה..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2010 00:17 |
|
| |
כן, הוא סיפר שהוא עשה אודישנים למשהו... נראה לך שזה היה בישראל?!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2010 00:44 |
|
| |
לדעתי אין סיכוי שזה קשור לארץ, מה שהוא עשה עכשיו בארץ זה בעיקר סיבוב יח"צנות עם דוד פדידה ועם היחצ"ן של גרינטק - קובי סלע. אבל הלואי...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2010 16:24 |
|
| |
ושכחת את הפגישה שבשבילה הגיע ארצה... הפגישה עם דניאל ישי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2010 16:55 |
|
| |
פחחחח... לפני זה הוא בכלל לא ידע על קיומי.. (אולי בעצם כן, מהפייס')
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2010 19:09 |
|
| |
פסנתר בן כמה אלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2010 20:09 |
|
| |
זו היתה השאלה הראשונה שיוסי אייזנטל שאל אותו בקול חי הוא בן 29, עוד חודשיים 30
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2010 10:54 |
|
| |
נו, מה קורה באמת? מה עם החברה? דוד שטיין? אלי גרסטנר? ישיבה בויז הבא? (יצא לפני פסח?) טק נוי? (קיימים בכלל או שזה היה אילתור חד פעמי?).
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2010 12:05 |
|
| |
החבר'ה אמור לצאת בקיץ,דוד שטיין לא ידוע לי,אלי עובד על דיסק סולו שלו יצא אחרי החבר'ה,לא מזמן יצא ישיבה בויס ככה שלא יצא בזמן הקרוב,לגהי טק-נוי,זה בעצם אלי,והוא אמר לי שפעם הוא מוציא דיסק שלו פעם של טק-נוי ככה שרק אחרי סבב של כל ההפקות,שיגיע שוב תורו של אלי הוא יוציא טק נוי,לגבי תזמורת ישיש שאלתי את אלי,והוא אמר שהוא לא יוציא בזמן הקרוב (וכנראה לא הרחוק-קרוב) בגלל שכולם מוציאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2010 16:19 |
|
| |
מעניין איך החברה יהיה הפעם?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 23:33 |
|
| |
הדיסק של החר'ה והדיסק של אלי (אם הדברים הובנו נכון) יצאו אחרי החגים. הדיסק של ישיבה בויס מס' 5 יצא בין חנוכה לפורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2010 01:56 |
|
| |
אף פעם אל תאמין להצהרות על תאריכי יציאת אלבומים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2010 01:57 |
|
| |
| 19YANKI כתב: |  | שמעתי שהוא מחפש חברה שיודעים לשיר טוב ועם קול יפה והוא מתכונן לעשות איתם עוד משהו - והוא עצמו לא יודע עדיין מה.. |
|
אוי, אל תגידו את זה! הבנו את הגימיק השיווקי הזה, שאולי הצליח לו (נראה ככה) ואולי לא, אבל תכלס מי ששומע קבוע את המוסיקה שלו, יודע שזה הוא, אז בשביל מה שמות אחרים? בשביל לפלג כל דיסק לסגנון אחר? אני לא מבינה מה העניין בזה. טק-נוי למשל, נשמע כמו פלייליסט אחד של שירים מאותו סוג, שאם בא לי לעשות קצת ספורט בקצב, אני שמה אותו.... בכלל, לאור העובדה שהלחנים והעיבודים הם מאותו יוצר, יש קו מאד מאד דומה לכל השירים, והם מזכירים אחד את השני... כשהוא הקים את ישיבה- בויס (החלטה מצוינת!) שמחתי, כשאת "מנוחה" הבנתי, טק-נוי לדעתי מיותר, הוא יכל לסווג את זה לחברה או להוציא אלבום משלו (במיוחד לאור העובדה שהוא שר את כ הדיסק וה"יו-יוס" הם בשביל הריקודים בהופעות...) "ישיש" מתבקש! אבל בשביל מה עוד להקה?????
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2010 11:23 |
|
| |
א. ברור שיש קו מנחה לכל השירים - זהו הז'אנר הגרסטנרי... ב. היפה בזה זה שהז'אנר הזה מתחלק לגוונים שונים, כל זמר מבצע את השירים בוריאציה שונה, לדוגמה: אהבתי מאד את השירה של דוד סטיין, אבל את שלמה שוויד (מנוחה) אהבתי יותר.. לכל אחד יש את המיוחדות שלו וזה עושה את זה ליפה ומגוון מאין כמוהו..
|
|
|
|
|