בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

סין ארה"ב - העימות העתידי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/6/2010 15:26 לינק ישיר 

נראה שהסינים לא ממש מתרגשים מהמסקנה אליה הגענו בהודעות הקודמות..."הם לא חשובים בשמים" קבענו.

מזכיר לי ת'בדיחה על אותו אחד שנכנס לחצר חבירו ופתאום מתנפל עליו הרוטוויילר של בעה"ב בנביחות
מקפיאות דם, לפני שהספיק הלה לנפוח את נשמתו מפחד יוצא בעה"ב ומרגיע אותו "אל תדאג חביבי הוא לא נושך"
הוא מנסה להרגיע אותו, "אתה יודע מה..אותי שיכנעת עכשיו תשכנע את הכלב" השיבו המסכן.

הסינים אולי לא חשובים בשמים סיכמנו אבל בינתיים זרועות התמנון שלהם הולכות ומשתלטות על כל מה שזז...
והעובדה שהמהלך הזה לא מופיע על מכ"ם המקורות בתנ"ך או בחז"ל לא מוסיפה לשלוות הנפש שלי.

תוקן על ידי המיייחל ב- 27/06/2010 16:08:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/6/2010 15:18 לינק ישיר 

הסינים הם בני קטורה. ואברהם אבינו ע"ה שלח אותם למקום מרוחק כדי שלא יתאכזרו ליהודים וירדו לגיהינום בשל כך.

מובא במדרש הגדול:

"וישלחם מעל יצחק בנו" - אמר ר' שמואל בר נחמני: כיוון שראה אברהם אבינו את כל האוכלוסין האלו, וידע שאין ליצחק צורך בהם, עמד ושילחם למזרחו של עולם.

אמר להם: יצחק בני, יניק הוא, וכל אומה ולשון שהיא משתעבדת בו ובבניו - נטרדין לגיהנום. אלא, לכו ועימדו במזרח:

• כל זמן שבניו של יצחק משועבדין בין האומות - שבו במקומכם.

• וכשתשמעו שהן יושבין בטח ושאנן, בואו ושמשו אותן, כדי שתזכו לשופרו של משיח !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2010 15:25 לינק ישיר 

חשבת אולי על ההודים?

מה הפסקנות הזו על הסינים דווקא...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/6/2010 18:35 לינק ישיר 

היו יהודים בהודו. בסין לא (למעט קהילה זעירה שנוצרה לפני כ500 שנה ונעלמה).

ההודים הם בני כוש כידוע. עד היום הם אומה שלמרות כל הגודל שלה די חסרת חשיבות מבחינה עולמית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2010 23:27 לינק ישיר 

ראובני...בטרם אגיב אבקשך לא להיפגע מהדברים, אין פה שום דבר אישי חלילה.

הרבה זמן לא נתקלתי בהודעה שאין בה אפילו מילה אחת נכונה.

מי דיבר בכלל על יהודים בהודו? מה זה קשור ליהודים, מדברים פה על צאצאי בני אברהם וקטורה שהם גויים
ככל העמים.

דבר שני, "הודים בני כוש כידוע" מה ידוע? למי ידוע? לא ידוע ולא נעליים.
צאצאי כוש הם עמי אפריקה לידיעתך. היבשת השחורה היא נקראת. ובטוחני שלא רק לידיעתך אלא לידיעת כולם!

הודו חסרת חשיבות בינלאומית?! פה אני אמור להתגלגל מצחוק אך מפאת י"ז בתמוז אתאפק הפעם.
חוצמזה מה אתה מודד דברים בקנה מידה כ"כ צר של מבט עכשווי אקטואלי כאילו העולם נולד אתמול...
מי שמע בכלל על סין עד הדור האחרון?!  הודו הם העם אולי הכי עתיק והכי מפואר שיש בעולם!

בשיעור הוידאו האחרון על 2012 התייחסתי בקצרה ובדרך אגב לנושא, אראה מה אוכל להעביר לך.

תוקן על ידי המיייחל ב- 28/06/2010 23:28:20

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/6/2010 14:02 לינק ישיר 

לא התכוונתי שבני קטורה הם יהודים ח"ו.

התכוונתי שעפ"י המדרש הגדול א"א ע"ה שלח את בני קטורה אל ארצות במזרח שאליהן לא יגיעו יהודים בעתיד, כדי שבני קטורה לא יצערו אותם. להודו הגיעו יהודים (הקוצ'ינים ו"בני ישראל") כבר בזמנים קדומים, בסין לא היו יהודים מעולם.

ההודים (למעט העילית שלהם שכנראה הם מבני אברהם) הם בני חם: 

אבן עזרא על שמות פרק יט פסוק ט
דע כי מצרים והודו הם מבני חם ואלה סומכין על אלה. ואנשי הודו אינם אוכלים בשר וכך היו עושים המצרים ולא נשתנו מזה המנהג. רק בעבור שהתגבר עליהם מלכות ישמעאל ושבו לדתו. 

אבן עזרא על שמות פרק ח פסוק כב
ולפי דעתי כי אנשי מצרים בימי משה היו על דעת אנשי לנדיא"ה שהם יותר מחצי העולם וכלם הם בני חם ואינם אוכלים בשר עד היום. גם דם וחלב ודג ובצים. והכלל כל דבר שיצא מן החי. והם מתעבים מי שיאכל אותם. ומלאכה נמאסה בעיניהם לרעות הצאן. וכן כתוב כי תועבת מצרים כל רועה צאן. ועד היום לא יניחו אדם שיאכל בשר בארצם. ואם אחד מהם יבא בארץ נכריה יברח מכל מקום שיאכלו בו בשר ולא יאכל כל דבר שיגע בו אוכל בשר וכליו טמאים בעיניהם.

ראה גם תרגום יונתן על הפסוק היהפוך כושי עורו (ירמיהו יג כ"ג) שמתרגם הודי את המילה כושי.

אמת שהכושים יושבי אפריקה הם בני כוש, אך גם ההודים והערבים ( לפי תרגום יונתן) הם לא פחות כושים.

תוקן על ידי הראובני ב- 29/06/2010 14:04:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2010 16:04 לינק ישיר 

תודה על המקורות, לא הכרתי אותם.

לא נראה לי שכל ייחוס של "כושי" להודים מתייחס דווקא להיותם צאצאי חם וכוש
אלא העובדה הפשוטה שגם ההודים שחומי עור כאותם כושים מאפריקה.

מלבד האבן עזרא האומר בפירוש שההודים צאצי חם וכוש. ע"ז אי אפשר לחלוק.

לכן צריכים לומר שהודו מורכבת מקבוצות אוכלוסייה שונות וביניהם גם צאצאי חם
וגם ככל הנראה מצאצאי בני קטורה , ומה שהבאת מהמדרש יש לפרש כפשוטו,
כפי שאכן היה לאורך ההיסטוריה שמעולם לא שמענו על שיעבוד של יהודים
בהודו כפי שעמים אחרים נשתעבדו בהם, מה שקצת יותר קשה לומר על צאצאי חם
הידועים בשנאתם לישראל שלא יפספסו הזדמנות לשעבד יהודים.

והכל בא על מקומו בשלום.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/6/2010 17:09 לינק ישיר 

כן כנראה שאתה צודק.

מובא בשם האברבנאל שהעילית של ההודים שנקראים הברהמינים (כנראה מלשון אברהם) הם צאצאי אברהם וקטורה והם גם השולטים על הודו.

אך אין זה סותר את זאת שהסינים והיפאנים הם גם מבני הפילגשים.

באחד המדרשים מובא שא"א שלח את בני הפילגשים לארץ המוקפת חומה גדולה סביבה - והרד"ל מפרש שזו מדינת חינא (צ'ינא - סין).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2010 17:58 לינק ישיר 

אני אישית מתקשה להאמין שהסינים או היפנים מצאצאי אברהם אבינו..
מי שמתבונן במשקפיים פנימיות על המציאות ובמבט עמוק על תכונותיהם
של עמים אלו לא רואה שום קשר בינם לבין תכונות היסוד של אברהם אבינו ע"ה.

בכל אופן תודה על ציון המקורות הבהחלט חדשים עבורי. ברוך תהיה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2010 09:00 לינק ישיר 

מזכירת המדינה מצטרפת לפורום הביטחוני הגדול בהאנוי, על רקע חששה של ארה"ב מההתעצמות הצבאית של סין ורצונה להדק את קשריה הצבאיים עם שאר מדינות אסיה כדי לבלום את סין. כך מדווחת סוכנות בלומברג.

לפי הדיווח, קלינטון ניהלה אתמול שיחות כדי לחזק את הקשרים הצבאיים של ארה"ב עם וייטנאם, בעוד ששלשום שיקם שר ההגנה רוברט גייטס את הקשרים הביטחוניים עם אינדונזיה, לאחר נתק של כ-12 שנים. יום לפני כן, אישרו גורמים בכירים בארה"ב את התמיכה האמריקנית בתמרון ימי שמתכננת דרום קוריאה, תמרון לו התנגדה סין.

קלינטון מתכננת להיפגש עם שר החוץ הסיני במסגרת הפורום הביטחוני, בו ישתתפו 27 מדינות באסיה. סין מחשיבה את כל אזור הים הדרומי הסיני כשטח שלה ומחזקת את הצי שלה כדי להתעצם גם מעבר לגבול ימי זה.

הגברת המעורבות הצבאית האמריקנית באסיה היא שלב נוסף במתיחות בין ארה"ב לסין. בינואר האחרון ביטלה סין ביקור של משלחת צבאית רמת דרג בארה"ב, לאחר שהאחרונה מכרה נשק לטייוואן, יריבתה הדרומית של סין. סין גם סירבה לבקשת ממשל אובמה להאשים את צפון קוריאה בהטבעת ספינת מלחמה דרום קוריאנית בה נהרגו 46 חיילים קוריאנים.

יפה, המגמה ממשיכה ועוד תמשיך ותתעצם בעתיד.
אני חוזר ואומר, כפי שאני מבין את הפסוקים בס' דניאל ההתנגשות הצבאית בין סין לארה"ב
תגיע אך ורק לאחר הפצצה האיראנית בניו-יורק.
ומתי זה יקרה?
לא לפני הרבעון האחרון של 2012.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/8/2010 08:28 לינק ישיר 

בארה"ב מודאגים מאוד מכוחה הצבאי העולה של סין 

******* type="text/"> if($defined(usm)){ usm.loadBox(); }
*-- body start *

Adm. Mullen "Genuinely Concerned" About China's Military Buildup

Chinese military buildup concerns US lawmakers, administration

תוקן על ידי המיייחל ב- 17/08/2010 17:35:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/8/2010 17:38 לינק ישיר 

הנה, בבקשה..
כמה זמן מאז פתיחת האשכול וכותרתו?  והנה מתחילות להישמע להן המילים המפורשות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2010 00:25 לינק ישיר 

כפי שאמרתי לא פעם בעבר, רוסיה-סין מהוות את משקל הנגד לארה"ב והשפעתה.
וישנו אף פסוק בדניאל המתאר את האיום המתגבר מצידן של השתיים על ארה"ב
ותגובתה של ארה"ב לכך.

בבקשה:

וּשְׁמֻעוֹת יְבַהֲלֻהוּ מִמִּזְרָח וּמִצָּפוֹן וְיָצָא בְּחֵמָא גְדֹלָה לְהַשְׁמִיד וּלְהַחֲרִים רַבִּים

הרקע להתרחשות:
לאחר התפוצצותה של הפצצה האיראנית בניו-יורק ארה"ב פורסת את צבאה ברחבי העולם ויוצאת לשטוף מדינות רבות.
בעיקר את מדינות ערב. תוך כדי כך מידע המכיל איומים קשים מצד סין ורוסיה על ארה"ב מגיע לנשיא (מקיין) והלה מחליט להגיב ביד קשה ובוחר (איך לא) באופציה הצבאית.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2010 08:11 לינק ישיר 

מגדלים בוערים ובתוכם אנשים מנופפים לעזרה..מזכיר לנו משהו לא?

אם מחקים את אמריקה אז עד הסוף!  כמו שרק הסינים יודעים   

<*

תוקן על ידי המיייחל ב- 16/11/2010 08:13:25

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/1/2011 19:11 לינק ישיר 

הראש היהודי מושך את הסינים

הסינים הגיעו לארץ ללמוד את סוד החוכמה היהודית

לו היה זר נכנס בשערי מכון שכטר בירושלים ביום שלישי וצופה בהתלהבות של האורחים הסינים מכל נושא יהודי וישראלי, היה סבור שישראל היא מדינה עמוסה בגאונים, ושמערכת החינוך שלה היא נס שיש להפיץ. האורחים היו כל כך חביבים וכל כך נרגשים, שכולם סביבם התאפקו לא לגלות להם את האמת.

הייתי סקפטי כששמעתי על החבורה מסין שבאה במיוחד ללמוד איך לחנך ילדים שייצאו חכמים כמונו. "זה לא כמו היהודים אמריקאים שמפהקים, הם מתרגשים ומצלמים כל הזמן", בישרה לי לינדה פרייס, דוברת מכון שכטר. נכנסתי לחדר המדרש בדיוק כשהוצגו להם שקופיות על ההגדה של פסח. שאגת התרגשות עלתה בחלל. כשהמרצה שולה לדרמן, אשה עם חבל זהב שמסתחרר סביב צווארה, אמרה שהיא נותנת לקבוצה הגדה מתנה, החדר רעד משמחה.

חשתי לפתע כברווזון מכוער, שמגלה שכל הזמן היה ברבור.

הסינים רשמו כל מלה, צילמו כל שקופית וציצית ורבים הרימו ידיים כדי לשאול שאלות, כאילו דובר בנושא הדחוף והמרתק ביותר ולא בארבע הקושיות. לשולה המרצה ממש לא נתנו לרדת מרוב הערצה ונהגו בה כסופרסטאר. מכיוון שאני לא נראה עסוק, כולם ביקשו ממני לצלם אותם מחובקים איתה ליד ארון ספרי הקודש ממתכת. לשנייה שקלתי לעמוד ולפתוח באקסטזה בהפטרה שלי כדי לזכות בפופולריות.

הא ז'ום פיי, מוציא לאור, הוא אחד הנלהבים בקבוצה. כשמדברים על השופר, הוא לא מסוגל לשבת, ונעמד בהתרגשות. הוא פרסם בהוצאה עד כה כעשרה ספרים על גאוניות היהודים. בלוגו של כרטיס הביקור שלו מצוירת מנורה. הוא שולף כמה עיתונים סיניים שמציגים את ספריו במקומות בולטים, ומספר לי שכל ספר נמכר בעשרת אלפים עד עשרים אלף עותקים. אני חושב שאני לא במדינה הנכונה, ואולי יש מקום שאני יכול להיות פופולרי. אהיה מוכן ללכת עם שופר לזמן מה, אם הדבר דרוש.

דויד גולינקין, מנכ"ל המכון, מרצה אחרי שולה. הוא פותח בבוקר טוב בסינית לא קולחת וזוכה למחיאות כפיים אדירות. ואז כשהוא מגלה שבנו לומד סינית, אנחת ההתלהבות מאיימת לקרוע את עור התוף. כשהציצית מונחת על ראשו, כולם נעמדים ומצלמים כאילו היתה זו דוגמנית ולא הרב הנכבד גולינקין. לאחר מכן הרב שולף מזוזה וכולם מתפלאים כשהוא מספר שמדפיסים על קלף מעור בהמה. גיחוך כללי עולה בקהל. מישהו שואל למה דווקא חמור. הרב נבעת, ומתקן את התרגום בסבלנות. "עוד שנה יהיו ביליון ילדים יהודים, הם כולם יהפכו להיות יהודים", מבשרת לינדה פרייס.

פרייס מנסה לרמוז לקבוצה מה קורה, אבל עדיין לא להרוס את החלום בבת אחת. הם שואלים אותה מדוע יהודים חכמים. "הם חכמים", היא אומרת, "כי למדו תורה ואימנו את הראש. לא אני, שאני לא חכמה".

"מה, את לא יהודייה?", שואלים הסינים שלא שמעו על התופעה הקרויה יהודים שאינם חכמים.

"אני יהודייה אבל לא חכמה", היא אומרת. פרייס מספרת לי שמביקור שערכה לפני האולימפיאדה גילתה שהסינים לוקחים טענות אנטישמיות, כמו שכל היהודים עשירים, ורואים בהן משהו חיובי.

הם לא יודעים מה הולך פה?

"לא יודעים".

את צודקת, לא כדאי ביום הראשון לגלות להם.

"כן. התמימות מאוד יפה".

הסינים כל כך נלהבים, שכאשר המחסנאי מגיע לאפסן את ספר התורה, הם נדבקים אליו ורואים גם בו את אחד מגאוני הדור, אולי איש קדוש. אב הבית החביב מצטלם עם כל הבחורות הנחמדות ומנשק מזוזה כמה פעמים לקול מחיאות כפיים. שנים עשה את עבודתו בשקט ולפתע הוא כוכב בינלאומי. לפני שאני ממשיך, אני שואל את נשד, הנהג הערבי של אוטובוס המשלחת, אם גם הוא חושב שכל הישראלים חכמים כל כך. "לא כולם", הוא אומר בעצב.

זה אחד מהסודות הגדולים שנפלאו מעיניי ושטרם זכיתי שהאיר ה' את דעתי לרדת לעומק העניין ולפענחו..
סוד העם הסיני בכלל וסוד עליית כוחה של סין בסוף הגלות בפרט

בפה מלא אני מודה ומתוודה שהדבר גורם לי לצער על שאני לא מצליח להבין את מהלכי ה' בסוגייא כ"כ מרכזית
בדורנו כאשר המדובר הוא על מהלכים המתרחשים על פני השטח ובאופן גלוי ולא מתחתיו, מה שמעיק על ההרגשה
עוד יותר.

כאשר בחנתי את האפשרות שה-2,800 עבדים המובטחים לכל יהודי הנזהר במצוות ציצית יגיעו מהסינים
הדבר הצטייר לי דווקא כאפשרות מאוד ריאלית למען האמת, מתאים לתכונות שלהם, להתלהבות שלהם,
לשכל הקטן שלהם, אין צורך לומר למספר שלהם..
פרט לדבר אחד - חוסר האמונה והמודעות שלהם לאלקים ולעבודתו. אבל לך תדע, יש הפתעות בחיים.

לא שאני רוצה לראות סביבי 2,800 סינים!  להרים ת'ראש ולראות סביבי נוכחות של 2 סינים כבר מספיק כדי לבלבל אותי.

תוקן על ידי המיייחל ב- 22/01/2011 19:20:47

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > סין ארה"ב - העימות העתידי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.