|
|
| נשלח ב-31/1/2010 19:30 |
|
| |
טורא בטורא לא פגע, אינש באינש פגע
פתגם ידוע שמקורו אינו ידוע. מארמית: הר בהר לא יפגוש, איש באיש יפגוש. או בתרגום חופשי: "העולם קטן".
אז מה תעשו אתם/ן אם תפגשו במישהי/ו איתו נפגשתם בעבר (ולמשל: ברחוב, כפקידה בבנק, או כשכנה)?
|
|
| נשלח ב-31/1/2010 19:38 |
|
| |
קרה לי ברחוב...
נתתי עליו מבט נראה לי הוא רצה לקבור את עצמו...
אחרי שעלה לאוטובוס הוא נתן מבט
סה"כ פדיחה אבל עובר...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2010 22:28 |
|
| |
קרה לי המווווון....שטויות לא כזה פדיחה...או שאומרים שלום רפוי או שמתעלמים...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2010 00:43 |
|
| |
קרה לי
אומרים שלום כמו בני אדם וממשיכים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2010 01:02 |
|
| |
קרה לי .. לא רציתי להסתכל עליו כי הוא אהב אותי. לא יודעת מה היה נכון לעשות
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2010 08:58 |
|
| |
כן קרה והיה מפדח מאוד.. זה נגמר בערך שבועיים לפני כן, אחרי פגישה רביעית כשהחלטתי שזה בטוח לא זה, וזה היה לא נעים, כי הוא היה בטוח שזה לקראת סיום חיובי... זה היה בערב פסח, נהגתי בגאולה בדרך הביתה, פתאום ראיתי אותו. הוא הלך מולי וקוויתי שהוא לא ראה אותי. נסיתי להזדחל במהירות, אבל ראיתי אותו בזוית העין במראה הימנית שב על עקביו. קיוויתי שזה לא בגלל שהוא מזהה אותי. נשארתי תקועה מאחורי אוטובוס, הוא נרגש למכונית שלי עשיתי את עצמי כלא רואה, הוא דפק על החלון. רציתי שהאדמה תבלע אותי במקום. ערב פסח, המוני אנשים ברחוב ובחור שדופק לבחורה על שמשת הרכב......נפנפתי לשלום מבלי לפתוח את החלון. לא היה לי מה לומר לו. זה היה קשר ישיר מאוד ישיר פחדתי שהוא ישאל רק "למה?" ולא יהיה לי מה להגיד. הוא נפנף ולשלום, אולי ציפה שאפתח את החלון, אבל סימתי לו "ביי" והוא הלך הלאה. אם זה היה קורה שוב אני לא בטוחה שהייתי נוהגת אחרת מהצורה שבה נהגתי, למרות שהייתי יכולה להיות יותר חביבה.... מה אתם אומרים.....?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2010 13:25 |
|
| |
בס"ד וואו ריקי, באמת פאדיחה!! כנראה שהוא כ"כ רצה אותך אם היה מוכן לעשות בושות לעצמו....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2010 16:16 |
|
| |
אני פוגשת ולא מתייחסת.
כי זה לא אשמתי שנפגשתי איתם. ומספיק פעם אחת!
|
|
| נשלח ב-2/2/2010 01:51 |
|
| |
| riki19 כתב: |  | כן קרה והיה מפדח מאוד.. זה נגמר בערך שבועיים לפני כן, אחרי פגישה רביעית כשהחלטתי שזה בטוח לא זה, וזה היה לא נעים, כי הוא היה בטוח שזה לקראת סיום חיובי... זה היה בערב פסח, נהגתי בגאולה בדרך הביתה, פתאום ראיתי אותו. הוא הלך מולי וקוויתי שהוא לא ראה אותי. נסיתי להזדחל במהירות, אבל ראיתי אותו בזוית העין במראה הימנית שב על עקביו. קיוויתי שזה לא בגלל שהוא מזהה אותי. נשארתי תקועה מאחורי אוטובוס, הוא נרגש למכונית שלי עשיתי את עצמי כלא רואה, הוא דפק על החלון. רציתי שהאדמה תבלע אותי במקום. ערב פסח, המוני אנשים ברחוב ובחור שדופק לבחורה על שמשת הרכב......נפנפתי לשלום מבלי לפתוח את החלון. לא היה לי מה לומר לו. זה היה קשר ישיר מאוד ישיר פחדתי שהוא ישאל רק "למה?" ולא יהיה לי מה להגיד. הוא נפנף ולשלום, אולי ציפה שאפתח את החלון, אבל סימתי לו "ביי" והוא הלך הלאה. אם זה היה קורה שוב אני לא בטוחה שהייתי נוהגת אחרת מהצורה שבה נהגתי, למרות שהייתי יכולה להיות יותר חביבה.... מה אתם אומרים.....? |
|
אני חושב שהוא סתם רצה טרמפ, או קמחא ד'פסחא
|
|
| נשלח ב-2/2/2010 02:15 |
|
| |
גם לי פעם קרה שבחור ניסה לדבר אחרי שאמרתי לא.. זה קטע לא נעים
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2010 23:49 |
|
| |
ליטאי -
רק חברה לקחת בפרופורציה אז ניפגשים קורה! אומרים או לא אומרים שלום וחלאס בקלילות לא להכביד!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|