בית פורומים גרפולוגיה בחינוך וזוגיות

האם אתם מאמינים בגרפולוגיה ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/2/2010 14:16 לינק ישיר 
האם אתם מאמינים בגרפולוגיה ?

אשמח לשמוע את דעת המשתתפים בפורום האם אתם מאמינים בגרפולוגיה שניתן באמת לאבחן או שזה עוד דרך לנסות לעשות כסף על גבם של חלשים ואנשים בעייתיים שמנסים בכל דרך לעזור לעצמם ולמי יש ניסיון בדבר שהוא יכול לשתף את כולנו .

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2010 14:32 לינק ישיר 

לדעתי, ניתן לאבחן תכונות אופי בולטות,  או דברים שהאדם נמשך אליהם. אבל לא הייתי מורידה שידוכים או מתחתנת על סמך גרפולוגיה בלבד.
יש מקומות עבודה שלוקחים את קורות החיים לגרפולוג, אני לא הייתי מסתמכת על זה. לדעתי זה יותר מדי אחריות על משהו בלתי קונבנציונאלי.
בוא נגיד ככה, 15% מהאינפורמציה יכולה להגיע דרך גרפולוגיה, אבל לא יותר, ושהשאר יהיה מדברים מבוססים באמת.

כמובן, גם בזה יש שרלטנים, וכל מה שכתבתי למעלה זה בתנאי שהגרפולוג יודע מה הוא עושה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2010 19:49 לינק ישיר 

השאלה מה בדיוק ניתן לאבחן בגרפולוגיה האם רק קוים כלליים או גם פרטי פרטים ואיפה ניתן לברר על גרפולוג אם הוא מוסמך או שהוא חאפער .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2010 16:45 לינק ישיר 

שמעתי מחבר שהיה אצל גרפולוג והוא אמר לו דברים אמיתיים אבל לא דברים פנימיים אלא דברים שניתן לומר אותם על הרבה בני אדם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2010 22:28 לינק ישיר 

אינני יודע מיהו הגרפולוג עליו אתה מדבר. אין ספק כי קיימים הרבה שרלטנים בשוק. קשה לדעת מיהו טוב ומי סתם שרלטן. אולם ממש כך הדבר גם ביחס לרופאים בכלל. עם זאת, בניגוד לדעה שהושמעה כאן, ניתן בהחלט לדעת פרטים מדוייקים אשר מאפיינים את הכותב המסויים בלבד.
אין ספק, שאם יועלו בפורום כתבי יד, אמנע מלהכנס באופן מעמיק לכתב היד, משום שהפורום הינו במה ציבורית ואין זה המקום לנתח את אישיות הכותב - באופן מעמיק -מעל במה כזו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רוחניות > גרפולוגיה בחינוך וזוגיות > האם אתם מאמינים בגרפולוגיה ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext