בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

מדוע החזנים היום אינם יוצרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/2/2010 23:27 לינק ישיר 
לטנור :אל תקח את זה אישי

אבל זה רחוק מלהיות ביצוע טוב. זה מונוטוני מאוד ומשעמם. אתה צריך ללמוד בדחיפות פיתוח קול. הקול שלך נשמע כבד כמו של בס בן תשעים(אתה מכביד בשירה שלך) החיתוכים מעצבנים. אבל:יש לך פוטנציאל יש לך קול טוב אפשרויות טובות אם תשקיע תוכל להגיע רחוק. בהצלחה רבה נתונים טובים יש לך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2010 00:20 לינק ישיר 

מסכים עם כל מילה של cb300
  הקטע  משעמם, קטע חזנות בנוי בדרך כלל גם מרגש גם ממוזיקה קח לדוגמה את והוא רחום של יוסלה איך שזה מתחיל בחזנות ואז זה עובר ליותר קצבי ולא יעיר כל  חמתו כך צריך לבנות קטע ולא פשוט לחזן אותו , צריך לעבוד הרבה על פיתוח קול  ,אני לא  חס ושלום  בא לפגוע אני נותן ביקורת כי זה מה שיבנה אותך כי יש לך הרבה פוטנציאל
בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2010 01:05 לינק ישיר 

השאלה היא מה יותר חשוב הבעה או מוזיקליות? גיוון או חיתוך מילים ברור? ‏(‏מתי שהקלטתי את הקטע היה יחסית קר, והגרון שלי כאב קצת כמה ימים לפני זה. אז לא רציתי להתאמץ!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2010 01:11 לינק ישיר 

אני לא רוצה שתפגע אבל זה לא הבעה זה חילטרוט לשמו. ואם חזנים היו עושים דבר כזה אנשים היו בורחים. אבל כל זה לא מוריד מהפוטנציאל שלך תתאמן תשקיע ותצליח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2010 01:46 לינק ישיר 

וזה הבעיה! אין חזנים שיודעים להביע!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > מדוע החזנים היום אינם יוצרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.