בית פורומים הנה ימים באים

יהונתן פולארד- האח שנשכח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/2/2010 08:45 לינק ישיר 
יהונתן פולארד- האח שנשכח

מכתב שכתב הרב שלמה אבינר בשמו ש יהונתן פולארד, שעניו מכדי לכתוב בעצמו. לקרוא ולא להאמין מה עובר המרגל הישראלי בכלא האמריקאי, מזעזע.
................................................
(המכתב נכתב על ידי הרב שלמה אבינר ולא על ידי יהונתן, כי הוא עניו מדי לעשות זאת...)

כבר 25 שנים אני בוכה, בתא החשוך שלי, בלי דמעות ובלי מילים.

כמו יוסף הצדיק נזרקתי לבור ונשכחתי.

אני מודה שמסרתי מידע סודי למדינת ישראל, אך לזכותי ייאמר שכמה שנים לפני כן, ארצות הברית התחייבו להעביר מידע זה למדינה. גיליתי מידע חיוני שסוריה, עיראק ואיראן, מפתחות נשק גרעיני ושאר נשק לא קונבנציונאלי נגד מדינת ישראל וכן פעולות טרור. פניתי לממוניי אך הם התעלמו. לבסוף חשתי חובה מוסרית אחראית להעביר בעצמי.

עשיתי כל זאת כמרגל רשמי של מדינת ישראל. קיבלתי על כך אישור בכתב של ראש הממשלה בשנת תשנ"ח: "יונתן פולארד היה סוכן ישראלי אשר טופל על ידי מי ששימשו כבעלי תפקידים בכירים ברשות ישראלית מוסמכת - לק"מ. לאור עובדה זו מכירה מדינת ישראל במחויבותה כלפיו ומוכנה לשאת באחריות המלאה הנובעת מכך".

לצערי כל זה היה מס שפתיים, מאז עברו 12 שנים ואני עדיין כלוא כמו שהייתי ב-13 השנים הראשונות. אני זוכר היטב שאחיי הישראלים בארה"ב אמרו לי: אם יש בעיות, בוא לשגרירות שלנו, משם נשלח אותך לארץ ישראל. אך כשהגעתי, מסרו אותי למשטרה. למה? למה עוול כזה? למה שכחתם אותי אחים? התרוצצתי בשבילכם? מסרתי נפשי בשבילכם? ואתם, למה עזבתם אותי? בכל ההיסטוריה של ארצות הברית, נשפטו מרגלים עבור מדינה ידידותית ל- 4-2 שנות מאסר, ואני למאסר עולם בלי אפשרות ערעור. למה? אין חופש אין ילדים, אין אוכל כשר.

רק אשתי האמיצה אסתר מאירה את חשכת חיי.

כדי למנוע אי נעימות לשתי המדינות, הסכמתי לעסקת טיעון, מלאתי חלקי בעסקה אבל הן בגדו בי. למה שכחתם אותי? אחיי, עבדתי עבורכם בכל כחי, לא בשביל כסף ולא בשביל כבוד, ואתם השלכתם אותי.כנראה, אחיי היקרים אין לכם מושג מה עבר עליי, אלו ייסורים ואלו עינויים במשך 25 שנים.

בכלא לואיסברג הוחזקתי בעירום בבידוד בצינוק במרתף הכלא בטמפרטורה קפואה במשך שבועות ארוכים. לא קיבלתי שמיכות או מטה, לא הותר לי להחזיק דבר - ספרים או עיתון, נייר או עט או רדיו. כל פעולה נאסרה עליי מלבד לשבת בקור הנורא. מדי פעם הוכנסתי כבול בשלשלאות לתא מיוחד בו הומטרו עלי מי קרח במשך שעה. אז איפה ''ואהבת לרעך כמוך" שלכם אחיי?

הוכנסתי לבית כלא פסיכיאטרי בספרינגפילד, גם עירום לחלוטין בקור מקפיא, קיבלתי מכות חשמל במתח גבוה, שגרמו לי לאבד שליטה על צרכיי וגופי היה נע בעוויתות שלא ניתנות לעצור. אבל לא התחרטתי על מה שעשיתי: משפחתי הושמדה בשואה, וכיצד אתן למדינה אויבת לייצר אותו גז שהומתו בו במחנות ההשמדה כדי להשתמש נגדכם. אך כואב לי למה לא אכפת לכם ממני.

הוכנסתי לכלא מריאון, הכי שמור בארה"ב, ושהיתי ביחידה שבצינוק למשך שבע שנים. גם שם היו האסירים נכבלים עירומים למיטותיהם. רוססתי בריסוס כימי בתוך התא וסבלתי ייסורי תופת. בחסדי ד' יצאתי משם אבל זה לא בזכותכם, אחיי, אלא מפני שארגון 'אמנסטי' דרש את סגירת היחידה.

אז עתה תאמינו לי אם אספר לכם שמצבי הגופני הוא על סף סכנת נפשות:
אני סובל מגידולים בסינוסים, סחרחורות, בחילות, כאבי ראש, קשיי נשימה, לחץ דם גבוה, דלקת פרקים, גלוקמיה, בעיות גב, זיהומי נשימה. איני מבין איך אני חי אחרי 25 שנים בתנאים כאלה. איני יודע איך לא השתגעתי. אין ספק שזה נס מן השמיים.

למה אינכם נחלצים להצילני, כמו אברהם אבינו כאשר שמע כי נשבה אחיו, אף על פי שבאמת לא היה אחיו, אלא אדם רחוק ממנו. אבל אני באמת אחיכם, מסרתי נפשי עבורכם. הגידו לי, אתם באמת מרגישים שאני חלק מכם? אז למה אתם מפקירים פצוע בשטח, למה אינכם פודים שבוי ולמה אינכם מושיטים מזור לחולה אנוש? למה אינכם באים בדרישה מוחלטת לחון אותי כמו שדרש ראש הממשלה נתניהו לפני 11 שנה בוועידת וואי? יותר גרוע מזה, למה אתם משמיצים אותי כל הזמן, טופלים עלי האשמות שווא ומלבינים פניי ברבים? למה אתם משקרים לי כל הזמן? שיקרתם לי בדבר הבטחת מקלט בשגרירות, שיקרתם לי בעסקת הטיעון ואתם משקרים לי במשך 25 שנים באמירה שאתם עושים הכול למען שחרורי - אז למה אני עוד כאן?!

אנא פעלו למעני. אני רוצה לחיות איתכם בארצו, אחיי היקרים. אנא כתבו לי שאתם אוהבים אותי. מזה אני חי. גם אני מאוד אוהב אתכם, באהבת ישראל, יהונתן

מידע על יהונתן: www.freepollard.net וכן: www.pollardnow.org
English: www.jonathanpollard.org

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2010 09:46 לינק ישיר 

בס"ד

לצערי  לאחר  השכלתי  בנושא

ייסוריו  של פולארד נובעים  כי בא   לשרת  אנשי  בליעל ...

במקום  להמשיך  ולשרת  את  ה'  יתברך  ...

אפילו  שהמטרה  היתה  טובה  למען  "שמירת  הארץ"

אבל  יישוב  הארץ  ומצוותיה  חשובים  יותר ...

כי  ה'  הוא  שומר  הארץ ולא  אף  אדם זה או  אחר ...

שנאמר:

לא  ינום  ולא  ישן  שומר  ישראל ...

ולמה  בכל  זאת  הארץ  שבויה  בידי אנשי  בליעל ?

כי  אנשי  הארץ  המובטחת ומנהיגיה  יושנים (ורדומים)  מלימוד  התורה  וקיום מצוותיה לשמה ...

שנאמר:

למה  באתי  ואין  איש  =  כלומר  לומדים  תורה  לא  לשם  שמים  ומתנהגים  בגסות להשגת  כבוד  וגדולה  במקום  לשמור  על  ענווה  = למה אין  איש ? = שנאמר והאיש  משה  עניו מאוד = כלומר  איפה  הענווה ?

למה  קראתי  ואין  עונה  =  שולח  אזהרות  חכמי  הדור  בכל  דור  ודור ואין מי  שמתייחס  ברצינות = עונה = אותיות ענוה = אם אין תורה צריך  דרך ארץ =הכנסת  אורחים = קבלת השכינה = קידוש  ה' = עבודת   ה'  יתברך  לשמה  וכו'... = קיום מצוות  התורה  לשמה  ולא  לשם  פרנסה  ושררה וגדולה וגאווה  וכבוד ... =

שנאמר:

ה'  גאות לבש

ועוד  נאמר:

אם אביך אני איה  כבודי ?

ואם  אדון  אני  איה  מוראי ?

ומתוך  גוגל  מפרשים  על  פי  הקבלה בפרשת השבוע פרשת "שקלים" מה  משמעות  הפסוק  הנ"ל :

אם אני אביך - איה מוראי? איפה הפחד? אתה הולך ברחוב אתה מפחד ממישהו?

אם אדון אני - איה כבודי
?

ואם אין מורא ולא כבוד זה סימן שאין פה לא אבא ולא אדון. ... = (וזאת הסיבה  להתעוררות  הדינים)

בדומה  לאבא  או  אדון  שנבגד  או  התבזה  ע"י  בנו  או  עבדיו = ונלחם בהם  באמצעים  משפטיים  או שפועל  לייסרם באצעים הדרושים בכדי   להראות  את  כוחו  וגבורתו  ולהשיב  את  כבודו ...

וד"ל

שנאמר:

שנא  את  הרבנות  ואל  תתוודע  לרשות ...

חומר  למחשבה ....

או  במילים  אחרות :

והמשכילים  יזהירו ...

כן  יהי  רצון ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2010 19:56 לינק ישיר 

תסלח לי יבי

האם אתה אומר שבגלל שהוא לא עלה לארץ הוא סובל כך

אם זה מה שאתה אומר הרי שאינני ממש מבין אותך וזה בלשון המעטה

מדובר בצדיק שסובל יסורים למעני ולמענך ועשה הכול למען ביטחוני ולמען ביטחונך

וזה ההכרת הטוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2010 21:20 לינק ישיר 

נראה לי שמה שיבי מנסה לומר הוא ש"אין ייסורים בלא חטא..."
בהחלט מקרה עצוב יונתן פולארד, ואין ספק שהממשלות לא עשו ולא עושים
מספיק בנושא כאוב זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2010 21:27 לינק ישיר 

לפי מה שהבנתי בארגון הביון ה-fbi באמריקה יש מי שלא מעוניין שהוא ישוחרר
בגלל שיש לו מידע על כל מיני עסקאות מפוקפקות של אמריקה עם מדינות איסלם כמו איראן
בתקופה שהם לא היו בקשר
בזמנו זה הפיל את ניקסון

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/2/2010 21:31 לינק ישיר 

בס"ד

לידידי המשקיף היקר  ...

אתה מוציא  דברים  מהקשרם

אני  מאוד  מעריך  את  פולארד  ומייחל  לשיחרורו  לא  פחות  ממך .... (ואולי  אף  יותר ...)

לתגובתך ...

האם אתה אומר שבגלל שהוא לא עלה לארץ הוא סובל כך אם זה מה שאתה אומר הרי שאינני ממש מבין אותך וזה בלשון המעטה

תגובתי  הייתה ...

לצערי לאחר השכלתי בנושא ייסוריו של פולארד נובעים כי בא לשרת אנשי בליעל ...

לתגובתך השנייה ...

מדובר בצדיק שסובל יסורים למעני ולמענך ועשה הכול למען ביטחוני ולמען ביטחונך וזה ההכרת הטוב ???

תגובתי  היתה ...

במקום להמשיך ולשרת את ה' יתברך ...
אפילו שהמטרה היתה טובה למען "שמירת הארץ"

אבל יישוב הארץ ומצוותיה חשובים יותר ...

כי ה' הוא שומר הארץ ולא אף אדם זה או אחר ...

ולכן  אמרו חז"ל  עליהם  השלום ...

שנא את הרבנות ואל תתוודע לרשות = שנא את הרבנות = כלומר  לא  להיות  בחברת  אנשי  בליעל (פורקי עול תורה ומצוות)

ואל  תתוודע  לרשות = לא  להיות  שותף  לשליחות  המנהיגים במדינה  שמנהיגים  את  המדינה  ברודנות  ובדרכי עויינות וגסות  כלפי תושבי המדינה בפרט  ולומדי תורה  לשמה בכלל  ובטח  לא לשתף  פעולה  איתם  להפקיר  את  אוהבי  הארץ  תמורת  מפקירי  הארץ  המעודדים  ירידה  מהארץ  שמנהיגים  את  הארץ לעודד  ירידה רחמנא  ליצלן ...

כפי  שאומר  הנביא יחזקאל  :

יחזקאל ו'

הנבואה מתארת את החזון אחר השואה לידיעת הכלל ושאר הגלויות הקשות של אוייבינו (שם רשעים ירקב)  ז וְנָפַל חָלָל בְּתוֹכְכֶם וִידַעְתֶּם כִּי-אֲנִי יְהוָה. ח וְהוֹתַרְתִּי בִּהְיוֹת לָכֶם פְּלִיטֵי חֶרֶב בַּגּוֹיִם בְּהִזָּרוֹתֵיכֶם בָּאֲרָצוֹת. ט וְזָכְרוּ פְלִיטֵיכֶם אוֹתִי בַּגּוֹיִם אֲשֶׁר נִשְׁבּוּ-שָׁם אֲשֶׁר נִשְׁבַּרְתִּי אֶת-לִבָּם הַזּוֹנֶה אֲשֶׁר-סָר מֵעָלַי וְאֵת עֵינֵיהֶם הַזֹּנוֹת אַחֲרֵי גִּלּוּלֵיהֶם וְנָקֹטּוּ בִּפְנֵיהֶם אֶל-הָרָעוֹת אֲשֶׁר עָשׂוּ לְכֹל תּוֹעֲבֹתֵיהֶם. י וְיָדְעוּ כִּי-אֲנִי יְהוָה לֹא אֶל-חִנָּם דִּבַּרְתִּי לַעֲשׂוֹת לָהֶם הָרָעָה הַזֹּאת = למען ישובו בתשובה = שנאמר: שובו אליי ואשובה אליכם

יט כַּסְפָּם בַּחוּצוֹת יַשְׁלִיכוּ   = משקיעים בחו"ל תוכניות חיסכון  והשקעות וכדומה  להתעשרות אישית  ע"ח תושבי  המדינה  החלשים  מהם  כתוצאה  מהגדלת מיסים  והקטנת הכנסתם  למחייה בארץ ורמיסתם   בכדי  לעודד  ירידה  מהארץ  והשפלתם בגולה  ויצירת  קשרים  עם  מנהיגים  זרים להיות ככל  הגויים רחמנא ליצלן 

וּזְהָבָם לְנִדָּה יִהְיֶה כַּסְפָּם וּזְהָבָם לֹא-יוּכַל לְהַצִּילָם בְּיוֹם עֶבְרַת יְהוָה נַפְשָׁם לֹא יְשַׂבֵּעוּ וּמֵעֵיהֶם לֹא יְמַלֵּאוּ כִּי-מִכְשׁוֹל עֲו‍ֹנָם הָיָה. (לא הרוויחו ביושר את כספם = ובכללי רמסו אחרים שלא  שיתפו  פעולה  לדרכיהם המושחתות  כדי להתעשר על חשבון האחרים וכו'... 

וזאת  למה ???

כג
עֲשֵׂה הָרַתּוֹק כִּי הָאָרֶץ מָלְאָה מִשְׁפַּט דָּמִים וְהָעִיר מָלְאָה חָמָס.

כד וְהֵבֵאתִי רָעֵי גוֹיִם וְיָרְשׁוּ אֶת-בָּתֵּיהֶם וְהִשְׁבַּתִּי גְּאוֹן עַזִּים וְנִחֲלוּ מְקַדְשֵׁיהֶם. = באים זרים ושונאים וקונים או עושקים וגוזלים את בתיהם והם מושלכים להפקר = ( כפרשת בתי חפציבה וגרוש תושבי גוש קטיף רחמנא ליצלן)

להזכירך:  לפני  פרשת  פולארד  יקירינו  התמים שנלכד  ברשת  של  אנשי  קשר אנוכיים  פורקי  עול  תורה  ומוסר (כלומר  אנשי בליעל) ולכן תמימות  זו  וביטחונו  באנשי  בליעל  (שולחיו למשימה)  גרמו לכך לצערי הרב שנפל  בידי  אוייב  אכזר  שהתחפש  "לאוהב"  (אבל  לבסוף  התברר  האהבו  את  עצמם  ואת  תאוותם וגאוותם)  גם  אם  זה  קשור  בהפקרת  פטריוט  אוהב  ולוחם "למען  "חירות  הארץ"  בכדי  להשכיח  זן  זה  מהארץ רחמנא  ליצלן =  וב"ה  נאמר  על  זה  בתפילתינו  שלוש  פעמים  ביום  להעביר  את  ממשלת  הזדון  מהארץ =  כן יהי  רצון  במהרה  בימינו  = מידה  להעבירם  מהארץ  כנגד  אזרחים  ותושבים  פטריוטים  שעודדו  אותם לרדת  מהארץ  ולהפקירם  בגויים  כדוגמת  פולארד ....

ראה  לפני  פרשת  פולארד  את  הפקרת  חללי  דקר מהם לדעתי  היה  לו  להשכיל  עם  מי  הוא  הולך  לשתף  פעולה  רחמנא  ליצלן ...

להזכירך  את  פרשת  חללי  דקר ...

גם חללי דקר נשכחו ונעזבו למוות כתוצאה מבגידת השלטון ומנהיגיו לאותה תקופה בחיילים שמסרו נפשם לביטחון המדינה ...

שהיו בצוללת הפגועה כתוצאה מפגיעת האוייב האכזרי בה שגרמה לנטישת חיילים בשטח האוייב ובגרימת מוות ברעב כתוצאה מבגידת השלטון ונטישתם בשטח האוייב רחמנא ליצלן ...

כתבה מתוך נבואות ואקטואליה באחרית הימים...

מדוע לא הובאו אנשי 'דקר' לקבר אחים?

בצהרי היום ערוץ 7 הביאו כתבה דיי סנסציונית שכותרתה "מדוע לא הובאו אנשי 'דקר' לקבר אחים?

" שמה נתגלו עובדות מצמררות ופרטים שעד כה לא היו ידועים לכולם..

לאחר מספר שעות הכתבה נגנזה כלא היתה, אך הסרט עדיין לא נמחק מהשרת של ע7.

הנה הקישור לסרט, מומלץ למי שיודע איך, להורידו למחשב האישי.

mms://media.a7.org/a7radio/misc/video/10/jan/aetan17-1.wmv#0;1.000;0;0;1:2;2:2

תגובתי לכתבות אלה לאחר ידיעות  אלה הם  זעזוע אישי גדול ... (שאין לתאר במילים)

שנאמר  על  התעוררות  הדינים  על  סדום ...

ה  כ  צ  ע  ק  ת  ה ...............

אז  לדעתי:

כןןןןןןןןןןןןןןןן .....

מהידיעות שכתוצאה מהפקרות המנהיגים ורדיפת הפריצות והכבוד והגאווה והתאוות של השלטון בהווה ובעבר נשכחו אנשי חיל פטריוטים  בידי אנשי בליעל (פורקי עול תורה ומצוות) וכתוצאה מכך גם פרקו מעליהם אחריות מוסרית הן בדרך ארץ והן בדרכי התורה ... רחמנא ליצלן ...

שנאמר: בנבואת  יחזקאל  מי  הם  האנשים  מהם  היה  צריך  להיזהר ולהזהיר  את  תושבי  המדינה  החרדים  לגורלה  באמת  כפי  הבנתי

הנבואה פה לדעתי מדבר על שמעון פרס ובנימין נתניהו איתם ה' יעשה נקמה מחוץ לארצינו אבל בגבולותיה (מהצד החיצוני לגבולות הארץ) .... ( אבל  מלבדם  מוזכרים  לפחות  עוד  עשרים  וחמישה מנהיגים פעילים להרס  המדינה  ותושביה  ולהחתת מידותיהם  וכו'...  שזהותם  עדיין  לא  ממש  ברורה  לי  )  שגורמים  לעוול  גדול  ומעוררים  את מידת  הדין  משמים   ושמעודדים  אפיקורסות  ולהפקרת  וריחוק קידוש  ה'  בפרט   ולתושבי  המדינה  כולל  לעולים  החדשים  היהודים  המעטים הבאים להתיישב  בארץ בכלל    וד"ל ...

ט וְהוֹצֵאתִי אֶתְכֶם מִתּוֹכָהּ וְנָתַתִּי אֶתְכֶם בְּיַד-זָרִים וְעָשִׂיתִי בָכֶם שְׁפָטִים. =  כמו  שהם  הפקירו  אחרים  כדוגמת  פולארד  וחללי  דקר  ועוד  רבים  אחרים  כך  ב"ה  הם וחבריהם  יהיו  מופקרים  בידי  אוייב  אכזר  כן יהי רצון  במהרה  בימינו = מידה  כנגד  מידה  

י בַּחֶרֶב תִּפֹּלוּ עַל-גְּבוּל יִשְׂרָאֵל אֶשְׁפּוֹט אֶתְכֶם וִידַעְתֶּם כִּי-אֲנִי יְהוָה. =  צריך  לפרש  ???

יא הִיא לֹא-תִהְיֶה לָכֶם לְסִיר וְאַתֶּם תִּהְיוּ בְתוֹכָהּ לְבָשָׂר אֶל-גְּבוּל יִשְׂרָאֵל אֶשְׁפֹּט אֶתְכֶם. = צריך לפרש ???

יב וִידַעְתֶּם כִּי-אֲנִי יְהוָה אֲשֶׁר בְּחֻקַּי לֹא הֲלַכְתֶּם וּמִשְׁפָּטַי לֹא עֲשִׂיתֶם וּכְמִשְׁפְּטֵי הַגּוֹיִם אֲשֶׁר סְבִיבוֹתֵיכֶם עֲשִׂיתֶם.

ומי  ייתן  שדברים  אלה  שנאמרו כאן  בדף זה יהיו  לשם  שמים  ונתבשר  במהרה  בשיחרורם  של   האסיר  הפטריוטי  של  מדינת  ישראל יונתן פולארד  וגלעד  שליט   היקרים   המופקרים   בגלל  אוייבי  ישראל  מבית   יותר  מהאוייבים מבחוץ רחמנא ליצלן ...

ובגאולה  השלימה  במהרה  בימינו ...

ובבנין בית  מקדשינו  ותיפארתנו  ...

במהרה  בימינו ...

א.  כ.  י.  ר

ולמרות  הכל  נאמר:

אל  תתיאש  מן  הפורענות ...

חיזקו  ויאמץ  לבבכם  כל  המייחלים  ל -  ה' ....

ואתם  הדבקים  ב -  ה'    חיים  כולכם היום ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2010 21:59 לינק ישיר 

בס"ד

בהמשך  לדבריי ...

לדברי  כיטוב  ולדברי  נועם  ידידינו  היקרים ...

אכן  כאשר  ישתחרר  פולארד  בשלום כן  יהי  רצון  במהרה  בימינו ...

אז  גם  יגורש  הרבה  מן  החושך  שגורמים  לנו  מנהיגינו הנוכחיים

בכל  הפשות  המסתוריות  שמתייחים  לנו  בשיתוף  עם  אייבינו (שמתחפשים  לאוהבינו כדוגמת  ארה"ב וערב )

שנאמר:  מעט  מהאור  מגרש  הרבה  מן  החושך ...

ארה"ב =   אותיות רהב = "רהב" = שר  של הים  בתקופת יציאת מצרים =  בזמן  קריעת  ים  סוף  התרעם  על  מידותיו  של  הקב"ה  יתברך לקרוע  בפני  עם  ישראל  יתברך  את  הים   והקב"ה  הרגו ...
(או  משהו  דומה  אם  זכרוני  אינו  מטעה אותי)

או  לחילופין =  ארה"ב = אותיות ארבה = מכת  ארבה שניתנו  על  פרעה  וחילו = המכה  השמינית = לפני  חושך ומכת  בכורות  שיבוא  על  ממלכת  אדום במהרה  בימינו כן יהי רצון   ... (עשיו כל  הזמן  טען  שהוא  בכור  ובכורתו נגנבה  חס  ושלום =  אז  מידה  כנגד  מידה  ינקום  הקב"ה  באדום  להאבידם  כמו  במכת  בכורות  במצרים במהרה  בימינו כן יהי רצון ...

ערב = מדינות ערב = ערב  רב  = מכת  חושך =  שמחשיכים  את  העולם מאורה של תורה  ומשקרים  בתורה =

עד  הגאולה  השלימה  במהרה  בימינו  כן יהי רצון ...

ובוא  גואלינו  במהרה  בימינו = שנאמר: תהילים ע"ב :  יהי שמו לעולם לפני,  שמש ינון שמו.

שנאמר: "אם  אינכם  מאמינים ?  ראו,  באורי  שזורח" ......

וד"ל ...

והמשכילים  יזהירו ....

כן  יהי  רצון ...

חיזקו  ויאמץ  לבבכם כל  המייחלים  ל -  ה'

ואתם  הדבקים  ב -  ה'   חיים  כולכם  היום ....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > יהונתן פולארד- האח שנשכח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext