נפגשתי אתמול בלילה עם בחורה [ מוצלחת מאד ] ישבנו קרוב לשעתיים הכל זרם ונראה מצויין
הבוקר הודעתי תשובה חיובית להמשיך לפגישה שנייה , מצד הבחורה עוד לא הייתה תשובה
לפני כמה שעות הודיעה השדכנית שהבחורה הורידה אותי .
שאלתי אותה למה ?
אז היא ענתה שהבחורה טוענת שבפגישה הפגנתי ביטחון עצמי מופרז ושאני לא מפסיק לדבר .
תגידו לי בנות מה אתן מחפשות ? חננה שישב בשקט בפגישה ויפחד מהצל של עצמו ?!
נשלח ב-11/2/2010 22:32
א.כתבת בכותרת 2 סיבות..ואתה מביא רק סיבה אחתת ב.כניראה דיברת יותר מידי ולא נתת לה להשחיל מילה ...היא צריכה ליראות שמעניין אותך מה שהיא אומרת .. זלא העיקר לדבר..
נשלח ב-11/2/2010 23:23
יש מרחק גדול בין חננה שיושב ושותק לבין בעל ביטחון עצמי מופרז שלא מפסיק לדבר. השאלה היא, איפה אתה על הסקאלה? אם זו פעם ראשונה שאתה שומע את הסיבה הזאת, אולי פשוט מדובר בבחורה רגישה במיוחד, אבל אם כולם קוראים לך חמור, תבדוק אם יש לך זנב...
נשלח ב-11/2/2010 23:49
זאת פעם ראשונה שאתה נפגש ודיברת מרוב התרגשות? או שבאמת הפגנת ביטחות עצמי כי ככה אתה.. אם זה היה מרוב התרגשות כמו שקורה לאנשים מידי פעם, היא לא עשתה בחכמה שהיא הורידה אותך (אבל אתה היית צריך להסביר לה את זה בדרך כלשהי) . אבל אם אתה בחור עם אובר ביטחון, אז צר לי, אבל גם אני הייתי מורידה אותך.
נשלח ב-12/2/2010 01:36
רק הכותרת הפחידה אותי
הבחור בטח...
נשלח ב-12/2/2010 01:45
הניק שלך מסביר הכול.
נשלח ב-12/2/2010 01:59
תראה, זכותה להוריד אותך. לא בטוח שהיא אמרה לך את הסיבה האמיתית.. היא לא חייבת דו"ח מלא.
שנית, בחור/ה עם בטחון עצמי זו מעלה. אבל ביטחון עצמי מופרז כבר מראה על איזשהו חיסרון.
נשלח ב-12/2/2010 09:53
1. הניק שלך באמת מסביר הכל... 2. שתי סיבות לא מטופשות בכלל. אתה לא אמור לדבר הרבה מדי.. ובטח שלא להפגין ביטחון עצמי מופרז. ושעתיים זה המון לפגישה ראשונה. זה מאבד את הטעם... אפילו אם הכל זורם.. 3. זה בטוח לא היה הסיבה האמיתית.
אבל חפיף, תבוא אחת אחרת....
נשלח ב-12/2/2010 11:19
בנות אוהבות מישהו שיקשיב לפטפוטים שלהם ולא בחור שמדבר בלי הפסקה.
ולזה אתה קורה סיבות מטופשות???? הלו, היא לא חייבת לך כלום..
רוחלה, שעתיים זה בכלל לא המון לפגישה ראשונה!! זה ממש סביר.
נשלח ב-12/2/2010 11:31
אלה לא סיבות מטופשות. אתה פשוט לא מתאים לה. זה שהיא מצאה חן בעיניך מחמת איזה שהם גורמים שונים לא אומר שאתה צריך למצוא חן בעיניה.
נראה לי שתגובתי זו ממצה את הכל.
(וכל זה בהנחה שמשהו לא פגום בך באופן מהותי באופן שאינך יכול לאפשר לבן שיחתך להכניס מילה משלו...)
נשלח ב-12/2/2010 11:33
19אורית כתב:
בנות אוהבות מישהו שיקשיב לפטפוטים שלהם ולא בחור שמדבר בלי הפסקה.
ולזה אתה קורה סיבות מטופשות???? הלו, היא לא חייבת לך כלום..
רוחלה, שעתיים זה בכלל לא המון לפגישה ראשונה!! זה ממש סביר.
שעתיים זה יותר מידיי לפגישה ראשונה ויוצר עומס מיותר שמצטרף לעומס הריגשי הראשוני שנמצא ממילא.
נשלח ב-12/2/2010 11:40
אני גם חושבת ששעתיים לפגישה ראשונה זה הרבה. גם אם זה זורם,וק"ו אם אחד הצדדים יודע שזה לא זה. וסתם נרגמת עוגמת נפש ובזבוז זמן.
ו..עטרס (אגב,אהבתי ת'ניק..) סתם עיצה "ידידותית" שכבר אמרו אותה פה,אבל אחזור עליה שוב.. בנות אוהבות שמקשיבים להן!!!! לא שטוחנים להן ת'שכל בדיבורים!!
נשלח ב-12/2/2010 13:42
אנלא יודעת מה אתכם, אבל אצלי הפגישה הראשונה אורכת בערך שעתיים כשיש על מה לדבר והכל זורם אז למה לא?..לפעמים אני לא מאמינה איך הזמן טס בפגישה הראשונה..
נשלח ב-12/2/2010 14:00
זה לגמרי נכון לשני הצדדים אפחד לא אוהב שטוחנים לו את השכל בדיבורים!
צריך לשים לב
לא יזיקו קצת שתיקות.
נשלח ב-12/2/2010 14:48
אני חושבת שפשוט לא נתת לבחורה להביע דעה או אולי לשאול שאלות שרצתה לדעת וזה לא קשור לחננה זה האדם שבך צריך גם ללמוד להקשיב לשני זה סוד ההצלחה בחיי נישואים ובכלל בחיים. ובקשר לביטחון העצמי המופרז כנראה דברת יותר מידי על עצמך...
נשלח ב-12/2/2010 15:00
תרי_זוזי כתב:
יש מרחק גדול בין חננה שיושב ושותק לבין בעל ביטחון עצמי מופרז שלא מפסיק לדבר.
השאלה היא, איפה אתה על הסקאלה?
אם זו פעם ראשונה שאתה שומע את הסיבה הזאת, אולי פשוט מדובר בבחורה רגישה במיוחד, אבל אם כולם קוראים לך חמור, תבדוק אם יש לך זנב...
בדרך כלל ביטחון עצמי מופרז מורה על חוסר ביטחון. ולפעמים זה רק צורת דיבור שצריך לשנות קצת.
אם זה בחורה ראשונה אולי התרגשת קצת??? אולי היא היתה לענין ורצית להרשים אותה???
לא ניראה לי שבחורה תוריד על בטחון מופרז אלא אם זה מתפרש כגאוה כאחד שלא גורס אחרים
אתה צריך בפגישה לראות היכן היא אוחזת אם מענין אותה מה שאתה אומר לא לעוף ולגלות בסוף שאתה לבד
בחורה במיוחד אם היא כבר ניפגשה הרבה יכולה להראות לך שזה בסדר מה שאתה מדבר כשבעצם
היא לא מעונינת במה שאמרת.
[אם הכל זורם שעתיים זה לא כזה הרבה]