|
|
| נשלח ב-17/2/2010 23:05 |
|
| |
| רבקהכובני כתב: |  | גבר שייש לו קוקו אז מסתבר שהוא טיפש כמו אשה
|
|
גישה מצומצמת קלאסית. "מי שלא מתלבש כמוני, אז בטח שהוא טיפש". וייתכן גבר עם קוקו שלא יודע לנהוג. לא כל הגברים יודעים לנהוג, ולא כל הנשים לא יודעות לנהוג.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2010 14:48 |
|
| |
מוזר אבל אני בדעה האחרונה של מר ליטאי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2010 20:09 |
|
| |
אמא שלי (נהגת שודים מדופלמת) כל פעם שמישהו עושה איזו עבירת תנואה ישר אומרת: "זו אישה". ברוב המקרים היא צודקת... באזני שמעתי שהיא אומרת לא פעם שנשים לא יודעות לנהוג.
אני לא מתווכח עם אמא.:-) (היא דווקא ראיה שגם נשים יכולות לדעת לנהוג...אבל מפחיד לנסוע איתה...)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2010 22:56 |
|
| |
| משגיחשליטא כתב: |  | אמא שלי (נהגת שודים מדופלמת) כל פעם שמישהו עושה איזו עבירת תנואה ישר אומרת: "זו אישה".
ברוב המקרים היא צודקת...
באזני שמעתי שהיא אומרת לא פעם שנשים לא יודעות לנהוג.
אני לא מתווכח עם אמא.:-) (היא דווקא ראיה שגם נשים יכולות לדעת לנהוג...אבל מפחיד לנסוע איתה...) |
|
חחח
בדיוק כמוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2010 00:31 |
|
| |
| משגיחשליטא כתב: |  | אמא שלי (נהגת שודים מדופלמת) כל פעם שמישהו עושה איזו עבירת תנואה ישר אומרת: "זו אישה".
ברוב המקרים היא צודקת...
אני לא מתווכח עם אמא.:-) (היא דווקא ראיה שגם נשים יכולות לדעת לנהוג...אבל מפחיד לנסוע איתה...) |
|
משגיח??? לא מתאים...=)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2010 01:58 |
|
| |
| נאות כתב: |  | אמא שלי (נהגת שודים מדופלמת) כל פעם שמישהו עושה איזו עבירת תנואה ישר אומרת: "זו אישה".
ברוב המקרים היא צודקת...
אני לא מתווכח עם אמא.:-) (היא דווקא ראיה שגם נשים יכולות לדעת לנהוג...אבל מפחיד לנסוע איתה...)
משגיח??? לא מתאים...=) |
|
למשגיח אין רשיון, ואין לו מושג מה זה תנועה ומה זה תנואה.. אגב המשגיח, אתה בא אלינו לסעודת פורים?
|
| נשלח ב-1/12/2012 20:08 |
|
| |
לא היית צריך להרחיק לכת עד וויינט. הידיעה מופיעה באתר
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2012 20:17 |
|
| |