|
|
| נשלח ב-17/2/2010 16:50 |
|
| |
כן הפורום באמת השתתק, וכבר לא פעיל כמו בעבר, אבל לא פלא אין דבר חדש באופק , במידה ותהא הופעה בארץ הוא יופצץ, אני בטוחה הרי רובנו מהארץ, אולי אם נפציץ לירחמיאל את הדוא"ל בהודעות הוא יזוז קצת?!
(לצערי,כתבתי לירחמיאל כמה פעמים אבל הוא לא טורח לענות)
תוקן על ידי muchnick ב- 17/02/2010 16:51:30
כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2010 17:24 |
|
| |
איזה מגילה!!1 חחחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2010 17:31 |
|
| |
| muchnick כתב: |  | כן הפורום באמת השתתק, וכבר לא פעיל כמו בעבר, אבל לא פלא אין דבר חדש באופק , במידה ותהא הופעה בארץ הוא יופצץ, אני בטוחה הרי רובנו מהארץ, אולי אם נפציץ לירחמיאל את הדוא"ל בהודעות הוא יזוז קצת?!
|
|
ממש רעיון חכם וגאוני! משו!!!
איך לא חשבנו על זה עד היום???
(האמת? אני לא ממש מתפלאת. לא נראה לי שגם אני במקומו הייתי טורחת לענות על מיילים מסוג זה.)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2010 18:41 |
|
| |
| ריבי10 כתב: |  | כן הפורום באמת השתתק, וכבר לא פעיל כמו בעבר, אבל לא פלא אין דבר חדש באופק , במידה ותהא הופעה בארץ הוא יופצץ, אני בטוחה הרי רובנו מהארץ, אולי אם נפציץ לירחמיאל את הדוא"ל בהודעות הוא יזוז קצת?!
ממש רעיון חכם וגאוני! משו!!!
איך לא חשבנו על זה עד היום???
(האמת? אני לא ממש מתפלאת. לא נראה לי שגם אני במקומו הייתי טורחת לענות על מיילים מסוג זה.) |
|
זה בצחוק, ובכלל לא רעיון........... 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2010 02:54 |
|
| |
באמת הפורום לא זז בטח אחרי שיהיה איזה "חידוש" מענין אנשים יתחילו להקליד
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2010 14:08 |
|
| |
שוב הפורום השתתק, מה קרה לכם רק לפני מספר ימים הייתה הופעה אין לכם מ לומר/להביע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| נשלח ב-6/4/2010 17:33 |
|
| |
למה הלחץ?!
אשריך שזכית לראות וליהנות מהקליפים עד כדי כך וגם הספקת לכתוב כ"כ הרבה בפורום.
אני לא יודעת איך אצלך הענינים מתנהלים, אבל אצלינו, כשיוצא החג יש המווווון עבודה. ובאמת שהייתי שמחה לשבת אתמול בשקט ובכייף ולצפות בקליפים מאשר להתעסק בכלי החמץ והפסח הבילתי נגמרים וגם לשתף את כל עמישראל בהגיגי העמוקים.
אבל לא, לא יכולתי. כי עם כל הכבוד, יש לעיתים דברים שחשובים ודחופים מאלו.
אז לבסוף נאלצתי להסתפק בשעתיים וחצי שעות שינה בלילה בכדי שאספיק קצת לטעום מהקליפים. לכתוב בפורום? אפילו לא פינטזתי על כך.
ואם כך אצלי, אז בטוח לכל אחד כאן סיבותיו שלו למה הוא לא כתב.
אז זה בסדר. בסוף נכתוב ובטוח גם הרבה כי ההופעה היתה פשוט נהדרת! רק צריך קצת אורך רוח וסבלנות והכל יהיה בסדר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2010 19:49 |
|
| |
לא שלי היה כל כך זמן, ראיתי את הקליפים בחלקים בין סידור הכלים בארגזים ושטיפת הבית וכו' (אינני צריכה לפרט) סתם התפלאתי שהפורום כל כך שקט.
|
|
| נשלח ב-7/4/2010 11:58 |
|
| |
זו בדיוק הבעיה כל שנה מחדש. בחוה"מ ובאיסרו חג אין כ"כ זמן לצפות בקליפים, אבל על מה שבכ"ז מספיקים יש כ"כ הרבה מה לומר. ואז מגיעה ספירת העומר וא"א לשמוע את השירים אז דוחים את הכתיבה לאחרי הספירה (או לאחרי ל"ג בעומר), ואז ההופעה נראית כ"כ רחוקה שכבר אין חשק לכתוב.. אבל באמת, יש לי הרבה מה לומר. מקווה לכתוב בקרוב. 
|
|
|
|
|