בית פורומים שידוכי חרדים

המשבר התקופתי מגיע תנו עיצה איך לעבור אותו דחוףףףףףףףףףףףף

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/2/2010 21:14 לינק ישיר 

ליאורר1234 כתב:
אני מרגישה שזה לא בסדר מצידי לבוא ולתת עצה כי אני לא באותה בעיה ואני לא הרבה זמן בשידוכים אבל אני מקווה שמה שאגיד יעזור בע"ה .

אני יודעת שהמצב לא פשוט, במיוחד שהשנים עוברות ועוברות וכביכול לא רואים את ישועת ה'
אבל זה באמת יכול ליהיות? שאין ולא תיהיה ישועה? זה הרי לא הגיוני !
אם ה' הוא הטוב המטיב ל-כ-ל איך יכול ליהיות שהוא לא יתן לנו את הישועה שלנו?
אלא שאנחנו פשוט לא רואים את זה , ההסתר פנים כל כך גדול בדור הזה שקשה מאוד להתמודד עם הנסיונות בחיים.
אבל אין מציאות שה' הוא לא טוב ומטיב, אין מציאות כזו
אם עכשיו אדם הוא רווק ומחכה לזיווג ועדין הזיווג לא מגיע זה הכי טוב עבורו וזה הכל לטובתו
למה זה לטובתו? לא יודעת, ככה ה' אמר אז זורקים את השכל
האמונה מתחילה איפה שההגיון נגמר, השכל וההגיון אומרים, מה טוב פה? שרוי ללא אישה שרוי ללא ברכה מה טוב במצב הזה? לבד לי רע לי קשה לי מה טוב פה???
והשכל משגע ומשגע, אבל אין עצה אלא לתת לשכל בעיטה טובה ולהגיד לו - שתוק!-
מי אתה חתיכת שכל עקום שלי שיודע יותר ממה שה' יתברך יודע
ה' אמר לי שזה טוב לי עכשיו בלי זיווג, עובדה שאני בלי זיווג וההשתדלות שלי לא תעזור
אז כל טענה כזו או אחרת של השכל וההגיון פשוט שקרית!
ואני יודעת שזה הכי קשה בעולם ולזרוק את השכל במצבים כאלה זה כמעט ובלתי אפשרי, אבל ה' לא נותן לאדם ניסיון שהוא לא יכול לעמוד בו.

ובתכלס הכל טוב ויפה ונחמד להגיד את הדברים האלה שנשארים בגדר תאוריה, אבל מה נעשה כדי שנצליח לקיים אותם?
תפילה, רק תפילה. כי הרי האדם לבדו לא יכול לפעול כלום בלי עזרת ה', בכל יום מחדש יצרו של האדם מתגבר אליו ואילולי הקב"ה עוזרו אינו יכול לו. וזה יצר בכל המובנים וביניהם העצבות היאוש וכל משפחת הדיכי.
בלי תפילה האדם לעולם לא יכול להתגבר על היצר הרע!

אנשים חיים את העולם הזה כשהם חושבים שהם נראים יראי ה' ובגלל שהם נראים כאלה הם חושבים שהם באמת כאלה אבל זה הכל שקר כי אדם לא יכול באמת ליהיות עבד ה' וקרוב לה' בלי תפילה, זה הרי לא הגיוני, יש לך אבא שיכול לתת לך הכל למה אתה לא מדבר איתו? אני לא חושבת שיש אדם שיכול להגיד לי שטענה זו אינה נכונה.

מצחיק שאדם לא מדבר עם ה' אם הוא היה יודע כמה ישועות יכולות לייהיות לו בזכות התפילה
אדם צריך ישועה בפרנסה זיווג שמחה וכו' מי יכול לתת לו את זה אם לא אדון הכל?
אדם צריך זיווג, לידו שוכן השדכן הכי גדול בעולם שכל הזיווגים ממנו אז למה הוא לא מדבר איתו??
במקום להכנס לעצבות ויאוש האדם צריך להתפלל רק להתפלל ולא תהילים 18 וכו' , לא! תפילה אישית שלו בלשון שלו בשפה שלו .
אדם צריך ישועה? אבא שלו הוא האדון לכל הישועות, אז רק תפנה אליו תבקש ממנו והוא יתן!

כתוב בליקוטי מוהר"ן מחילה אני לא זוכרת פשוט איפה שהקב"ה שהוא מלא ברחמים ברא את העולם הזה בשביל לגלות רחמונותו כי הרי אם לא יברא את העולם על מי יראה רחמנותו? ולכן הוא צמצם את עצמו והשאיר חלל קטן בו הוא יברא את העולם רק כדי להראות רחמנותו
אז אם הוא צמצם את עצמו וברא את העולם הזה רק כדי להראות רחמנותו הוא לא ירחם עלינו שנבקש ממנו? זה הרי אבסורד! בשביל זה הוא ברא אותנו!

אז העצה, תפילה. רק תפילה.
תפילה לעבור את החגים בשמחה ותפילה למצוא את הזיווג במהרה
והכי חשוב, לא להתייאש לעולם כי צריך להגיע למכסה מסוימת של תפילות כדי שתגיע הישועה אבל בסופו של דבר זה יקרה, וכשזה יקרה זה יקרה בזמן הכי נכון עם האדם הכי נכון.
תפילה והתחזקות באמונה, זו העצה הכי טובה.
בהצלחה

אם את לא תזמיני אותי לחתונה שלך אוי ואבוי לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני חייבת להיות שם.
שמעת??????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2010 10:11 לינק ישיר 

חחחח יותר נכון חסר לך אם את לא תבואי!!!
בע"ה תתפללי עלי כל המתפלל על חברו נענה תחילה(:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2010 10:23 לינק ישיר 

חברים אני פשוט בהלם.
אחד מהכותבים פה שלח לי הודעה פשוט דוחה.

ולעניין עצמו. מגיע פורים בעוד יומיים אני חוגגים פורים ואני לבד. אין לי למי לשלוח משלוח מנות. אין לי עם מי לשמוח. אין לי מי לחלוק את החוויות של החג.

רבש"ע כמה אפשר???????????????????????????????????????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2010 11:21 לינק ישיר 

בחור_חסידי כתב:
ולעניין עצמו. מגיע פורים בעוד יומיים אני חוגגים פורים ואני לבד. אין לי למי לשלוח משלוח מנות. אין לי עם מי לשמוח. אין לי מי לחלוק את החוויות של החג.

למה אתה לבד? תחגוג עם החברים/ המשפחה שלך.
תן משלוחי מנות לאנשים שאתה באמת מעריך.
אם אתה לא נשוי זה סוף העולם!
יש דברים מעבר לנישואים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2010 11:38 לינק ישיר 

shira88 כתב:

למה אתה לבד? תחגוג עם החברים/ המשפחה שלך.
תן משלוחי מנות לאנשים שאתה באמת מעריך.
אם אתה לא נשוי זה סוף העולם!
יש דברים מעבר לנישואים.

ומה את חושבת?
שאני לא יודע שיש לי חברים?
הבעיה שכל החברים שלי כבר נשואים והום עסוקים עם הנשים שלהם ועם הילדים.

את ממש חושבת שיש להם זמן לשמוח איתי? להתעסק איתי?
הם עסוקים עם ההורים שלהם ועם הילדים.

ורק אני היחיד שנשארתי לבד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2010 11:48 לינק ישיר 

הכוונה היתה חברים רווקים יש לך כאלה?
חוצמזה שתמיד יש משפחה שעוזרת או משתדלת לעזור בכ"א.

לא נשארת לבד....
אנחנו פה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2010 12:57 לינק ישיר 

בחור_חסידי כתב:
חברים אני פשוט בהלם.
אחד מהכותבים פה שלח לי הודעה פשוט דוחה.

אז בא אלינו לבית.........
אנחנו נשמח לארח אותך......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2010 14:57 לינק ישיר 

הרוגצ'בור שואל: שערי דמעות לא ננעלו א"כ למה צריך שער? שהכל יתקבל!
אלא יש שער לדמעות חינם שבוכים על שטויות!
לכן את כל הצער והבאסה או איך שתקרא לזה תנתב לתפילה מעומק הלב שודאי תתקבל ותוושע.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > המשבר התקופתי מגיע תנו עיצה איך לעבור אותו דחוףףףףףףףףףףףף
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.