לדוניאם שבוע טוב ראשית, העלאת פה באמת נכונה, שממש העלתה לי את כל הפיוזים בזמנו איך אבחנו את הילד והתחילו לתת לו טיפול בלי הרשות שלי - זו שערוריה בפני עצמה. ואגב, יש לי חברה שעשו אותו דבר עם הבת שלה, ואני יודעת שזה יכול להיות אפילו פלילי אבל מה לעשות. היום בבתי ספר ובחיידרים יושבים המאבחנים והם בקלי קלות נותנים להם. בעצם מה שאני רוצה לומר, וכמובן שמאוד קשה לעשות זאת דרך האתר. אבל אני ינסה. אני חייה כל הזמן בין ההורים, אני בעצמי לומדת כיום בשיטה שניתן לראות עליה קצת פה באינטרנט באתר "גישת שפר". אני יכולה להגיד לך שאני יושבת עם נשים רבות שם והלימוד הוא תיאוריה קצרה ובעיקר פתירת בעיות. עד שלא ישבתי שם לא הבנתי על מה הם מדברים, שמעתי עליהם רבות במשך השנים, ולמדתי גם הנחיות, ומודעות וכו' בכל מיני מקומות אחרים. לפני שהייתי שם היתה לי התנגדות קשה מאוד לשיטה, ו"במקרה" בגלל חברה הגעתי לשם, אני יכולה להגיד לך שאנחנו יושבות שם ב"הלם" מוחלט - ומודות להקב"ה יום יום שהגענו לאן שהגענו. עולים שם בעיות ש"אובחנו" לכל סוגיהם שאת מכירה - ובאיזה פשטות ובחזרה לשכל הישר - הבעיות נפתרות - נגמרות. וההלם הגדול הוא אפילו בעיות רפואיות לכאורה פשוט נעלמות. זה לא פטנט - זו עבודת מידות מפרכת - זה לשנות את הראש - החשיבה שלנו. ילדים שטופלו אצל כל מיני מטפלים למיניהם ואובחנו אם בעיות קשות, ושנים של טיפולים שלא מובילים לכלום כשהגיעו לכאן פשוט התהפכו חייהם. השבוע אני עדה לפסיכולוגית שאילצו אותה להגיע ליעוץ בגישה זו (אגב, זו הגישה האדלריינית) עם בעיה קשה עם הבת שלה היא פשוט בהלם. היא לא מאמינה - והיא מאוד מפורסמת בתחום, היא אומרת קשה לי לאמין אבל זה עובד - היא רואה שינויים שהיא לא חלמה עליהם. אצלכם הפסיכולוגים רק ייאשו אותך ... וזה הבעיה של כל האבחונים. יש לי הרבה מאוד סיפורים כדי להסביר את הענין, אבל לא נראה שפה המקום המתאים להרצאות. אשמח לענות לך הלאה על כל שאלה.
 |
|
|