בית פורומים חבלי משיח

תרחיש אדר-ניסן התש"ע - נכנס לתהליך איטי עד.....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/2/2010 02:32 לינק ישיר 
תרחיש אדר-ניסן התש"ע - נכנס לתהליך איטי עד.....

להזכירכם ביום 20.12.2009 כתבתי לגבי תרחיש אדר, הנה הדברים, אז לא ידעתי את ההסתבכות עם דובאי, שימו לב שהיום, 18.2.2010 הצטרפה גרמניה למדינות הדורשותת מישראל תשובות על הרצח בדובאי והנלווה לכך (ובכך מצטרפת לבריטניה וצרפת). נושא גלעד שליט עולה שוב לכותרות , ובהמשך נתעדכן ונעקוב מה בין הכתוב כאן דומה למציאות, לא לשכוח את התביעה המתוקשרת של עוזרת הבית של שרה נתניהו , משבר בציבור הדתי לאומי לצד איחוד כוחות מצד רבנים בכל הקשור לארץ ישראל (סרבנות לעקור יהודים מבתיהם) ונראה שאנחנו כבר נכנסים לתקופה מלאת אירועים... נעקוב.

הנה חלק מהדברים שכתבתי אז:

ב-18.2.2010, ג' אדר התש"ע, מצטלב גורלו של נתניהו בגורלה של ישראל ומתחילה תקופה חדשה. הדבר לא קורה באופן פתאומי אלא הדרגתי. השינוי שיבוא בהדרגה, מקרין גם למפת נתניהו וגם למדינת ישראל עוד קודם לכן.
בתוך המסגרת השלטונית נראה את הבקיעים והסדקים. כל מה שנראה היום ברור ומובן מאליו לא ייראה כך לקראת אדר התש"ע "אל תבטחו בנדיבים בבן אדם שאין לו תשועה", שיד השם תבלבל את המקום החם שממנו הם שואבים את כוחם שאין בו אלא ריק, תאוות ממון ושלטון, ואין אלוקים בקירבם !
במקביל לתהליך הנפילה עולה הירח של ישראל, באזור מנהיגות, וזה אומר כח אחר (מנהיגותי, מוביל) שקשור בשורשיו לתורה ולארץ ישראל (לא יודעת אם מדובר באישיות דתית), מדבר אל עם ישראל, רוחניותו חזקה מאד, האישיות הזאת מופיעה בעוצמה ומושכת אליה רבבות, לאישיות (או תנועה.. קבוצה...) נכונה תקופה של יצירת תכנים חדשים וחזקים יותר מאלה שהיו עד כה.

תמצית אירועי אדר התש"ע:

1. לקראת סוף חודש שבט התש"ע קורה משהו פתאומי שיביא להתחזקות כוחות המחוברים לתורה וא"י, באותו זמן עולה השמש של המדינה ומחזקת את העם היהודי ואמונתו. התקשורת תעסוק בכך רבות.

2. עוד לקראת סוף חודש שבט התש"ע - אירוע חיובי הקשור עם עבר ומרחקים.

3. לקראת תחילת אדר התש"ע ור"ח והמשכו - מתרחבים הסדקים בממשלה, אישים פורשים, מתחברים עם אחרים, מה שנראה היום מאוחד - נקרע לחתיכות במהירות (התהליכים האלה ייתכנו גם בשבט אבל עוצמתם - באדר התש"ע).

4. אדר התש"ע - התקשורת כולה עוסקת בקרעים, פילוג, חתכים, - הקרנת כוכב המסמל נפילתה של ממשלה.

5. במקביל ובהמשך באדר התש"ע - עולה הירח של המדינה ומאיר. דמות (דמויות?) , הנהגה רוחנית שמתחילה את דרכה, מאוחר יותר במהלך התש"ע היא תוביל ברוחניות, ותמצא את הדרך והתקשורת לציבור יהודי שזקוק לה (זה יהיה קשה כי יהיו מתנגדים רבים).

את התרחיש המפורט והמלא ניתן לקרוא בלינק:
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2733656&forum_id=19861

תוקן על ידי 3ברית ב- 19/02/2010 02:35:18

תוקן על ידי 3ברית ב- 17/03/2010 00:04:42

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/2/2010 00:33 לינק ישיר 

שלום 3ברית,
האם יכול להיות שהמשבר בציבור הדתי (פרשת הרב מוטי אלון) קורה במקום נפילת הממשלה? כלומר נפילת ההנהגה הרוחנית ולא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2010 15:29 לינק ישיר 

בס"ד

טלי ברוכה הבאה

המשבר בציבור הדתי קשור ל'התפרקות' הכללית בישראל, התפרקות מערכות שלטוניות, התפרקות הממסד, אבל מצד שני יש 'צמיחה', 'טוהר', גאולה. שימי לב שפעם ראשונה בישראל נחשפים מעשים שבעבר לא הירשו לחשוף אותם, שמא יבולע למי שיחשוף. חושפי שחיתויות במגזר החילוני - אויימו ונפגעו, חושפי מעשים קלוקלים בציבור הדתי -הוחרמו, נפגעו, נודו.

שימי לב מה קורה כאן, קבוצת רבנים גדולה מאד (לא רק פורום תקנה) מקדשת שם שמים ברבים בכך שהיא דורשת 'תיקון', זה ילך ויתרחב. קלקולים נוספים ייחשפו והציבור או ראשיו (הרוחניים או החילוניים) ידרשו תיקון.

לגבי הממשלה, אין לי מושג איך יקרה, מה יקרה, יש בי חששות דווקא לבטחונו של נתניהו, כי עד היום דווקא חוץ מ'הקפאת הבנייה' השתדל לעשות הכל לתקן תיקונים שאף ממשלה לא עשתה. אני מקווה שיישמר, מקווה שטעיתי בתחזיות שלי.

שאי ברכה.

תוקן על ידי 3ברית ב- 21/02/2010 15:33:09

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2010 20:52 לינק ישיר 

עפ"י מה בנוי התרחיש הזה?
זה אמיתי, או בצחוק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2010 02:10 לינק ישיר 

3ברית כתב:
להזכירכם ביום 20.12.2009 כתבתי לגבי תרחיש אדר, הנה חלק מהדברים שכתבתי אז:

ב-18.2.2010, ג' אדר התש"ע, מצטלב גורלו של נתניהו בגורלה של ישראל ומתחילה תקופה חדשה. הדבר לא קורה באופן פתאומי אלא הדרגתי. השינוי שיבוא בהדרגה, מקרין גם למפת נתניהו וגם למדינת ישראל עוד קודם לכן.
בתוך המסגרת השלטונית נראה את הבקיעים והסדקים. כל מה שנראה היום ברור ומובן מאליו לא ייראה כך לקראת אדר התש"ע "אל תבטחו בנדיבים בבן אדם שאין לו תשועה", שיד השם תבלבל את המקום החם שממנו הם שואבים את כוחם שאין בו אלא ריק, תאוות ממון ושלטון, ואין אלוקים בקירבם !
במקביל לתהליך הנפילה עולה הירח של ישראל, באזור מנהיגות, וזה אומר כח אחר (מנהיגותי, מוביל) שקשור בשורשיו לתורה ולארץ ישראל (לא יודעת אם מדובר באישיות דתית), מדבר אל עם ישראל, רוחניותו חזקה מאד, האישיות הזאת מופיעה בעוצמה ומושכת אליה רבבות, לאישיות (או תנועה.. קבוצה...) נכונה תקופה של יצירת תכנים חדשים וחזקים יותר מאלה שהיו עד כה.

תמצית אירועי אדר התש"ע:
1. לקראת סוף חודש שבט התש"ע קורה משהו פתאומי שיביא להתחזקות כוחות המחוברים לתורה וא"י, באותו זמן עולה השמש של המדינה ומחזקת את העם היהודי ואמונתו. התקשורת תעסוק בכך רבות.
2. עוד לקראת סוף חודש שבט התש"ע - אירוע חיובי הקשור עם עבר ומרחקים.
3. לקראת תחילת אדר התש"ע ור"ח והמשכו - מתרחבים הסדקים בממשלה, אישים פורשים, מתחברים עם אחרים, מה שנראה היום מאוחד - נקרע לחתיכות במהירות (התהליכים האלה ייתכנו גם בשבט אבל עוצמתם - באדר התש"ע).
4. אדר התש"ע - התקשורת כולה עוסקת בקרעים, פילוג, חתכים, - הקרנת כוכב המסמל נפילתה של ממשלה
5. במקביל ובהמשך באדר התש"ע - עולה הירח של המדינה ומאיר. דמות (דמויות?) , הנהגה רוחנית שמתחילה את דרכה, מאוחר יותר במהלך התש"ע היא תוביל ברוחניות, ותמצא את הדרך והתקשורת לציבור יהודי שזקוק לה (זה יהיה קשה כי יהיו מתנגדים רבים).

את התרחיש המפורט והמלא ניתן לקרוא בלינק:
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2733656&forum_id=19861

1. אי אפשר להתעלם מהתעוררות רבת עוצמה של הנהגה דתית מזרמים שונים ו/או ציבור
שנוטע שורשים

בארץ ישראל, אישור בניית 1,600 בתים ליהודים במזרח ירושלים, תלמידי ישיבות בעיצומה של
עלייה לישובים שננטשו בצפון שומרון, השקעת סכומי עתק באתרי מורשת יהודית ביניהם קבר רחל
ומערת המכפלה, שחזור בית כנסת 'חורבה' ברובע היהודי לראשונה מזה 82 שנים, אחרי
שמוסלמים העלו אותו באש והשאירו חורבות והריסות - שם התפללו יהודים עד שיקבלו עכשיו בית
כנסת במקום הקדוש ליהודים, ואולי זה נדבך ראשון להתחלת בניית בית שלישי בע"ה?
(לקראת סוף חודש שבט התש"ע קורה משהו פתאומי שיביא להתחזקות כוחות המחוברים לתורה וא"י, באותו זמן עולה השמש של המדינה ומחזקת את העם היהודי ואמונתו. התקשורת תעסוק בכך רבות.

2. אירוע חיובי שקשור לעבר ומרחקים - בסוף שבט התחיל לעלות מחדש עניין הנווט השבוי גלעד שליט. נקווה שישוב הביתה במהרה. לא ברור לי אם גם המו"מ יעלה פרי (צריך לבדוק ואני מנועה לעשות זאת).

3. התרחבות הסדקים בממשלה - החקירות סביב ליברמן, דרישותיו לגבי חוק הגיור ונישואים אזרחיים, התנגדות גורפת של סיעות דתיות בממשלה, ויש להניח שבשבוע הקרוב היריעה תתרחב, מכיוונים אחרים. כיום ממש מצבו של ראש הממשלה לא יציב, אבל זאת התחלה, יש להמתין עוד חודש בערך וגם עצה שלי, לאבטח אותו ככל האפשר.
רק אגב, היום אבו-מאזן ונתניהו הגיעו להסכמה להתחיל במו"מ (ל-4 חודשים קרובים), ברק דוחף לשיחות האלה, ומכאן החשש שלי שאם שוב יועלו נושאים רגישים לעם היהודי, עלולה להיות הקצנה מבפנים.

ועם זאת, ראש חודש ניסן בפתח... אז זה מוכיח שעוצמה של דברים כתובים לא בהכרח מצטיירת עם המציאות כפי שהיא בשטח, התמונה כללית כי יש קושי לרדת לפרטים ואישים (מה גם שאין לי מידע על זמן לידתם). אם מישהו יכול להשיג את תאריך הלידה של ליברמן - אוכל לדעת הרבה יותר.

ולגבי ניסן.. יש כאן אשכול, עם הזמן אעלה אותו ונבחן את הכתוב מול המתרחש.
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_i
d=2733656&forum_id=19861

לילה טוב.

תוקן על ידי 3ברית ב- 09/06/2010 00:21:37

תוקן על ידי 3ברית ב- 09/06/2010 00:22:29

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/3/2010 03:12 לינק ישיר 
חזקי ואמצי.

בס"ד

יפה מאד.הקב"ה יעטר אותך בברכות התורה.עלי וזכי את  הרבים.שמרי  על עצמך 3ברית את חשובה לצוות לישיבת הרגלא"ט.ב"ה  גלי  לנו עוד מהלכים הנקשרים לגאולה.

בכבוד  רב  מאור  דדון אלפסי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2010 10:23 לינק ישיר 

כדאי לפתוח רשת ב'. שעתיים השמאל הישראלי מלכלך על נתניהו וש"ס, איך הם פותחים פה בגלל אישורי בנייה במזרח ירושלים ! סערה תקשורתית ופחד מאובמה ! כינויי גנאי כלפי נתניהו "ראש ממשלה שמנותק מהשרים שלו" "נתן סטירה לאיש החשוב הזה שבא מארה"ב " "אף אחד לא סופר את נתניהו " . איזו שנאה כלפי צעדים שעשה להתחזקות העם היהודי (עם ש"ס שהיא מפלגה שאיתה הרכיב את הקואליציה), מה קרה ? בפני מי צריך להתנצל על בניית בתים יהודים ?? השמאל שכח ש-12 שנים תקע לנו סכין בלב ברחמים שלו כלפי ערבים והתרפסות אליהם ! אני לא אתפלא אם הטירוף של השמאל בישראל יפיל את נתניהו !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/3/2010 12:36 לינק ישיר 

דדון, תודה רבה, דבריך מחזקים ומעודדים.
כשהבאתי בעבר את הדברים - נעצרתי באייר התש"ע, היה בי פחד פנימי שעצר אותי, כי זה החודש בו הוכרז על מדינת ישראל
כמדינה יהודית עצמאית - ואילו באייר התש"ע כולנו עומדים בפני טלטול גדול - הן כפרט והן ככלל, והרגשתי שמשהו גדול עוצר
אותי לבדוק הלאה. מה שנשאר הוא להתפלל עבור עם ישראל . היום אני רואה שממש אין ברירה, שחייבים להחזיק ידיים
ולהתקרב ולהתחזק בתורה, גם החילוניים - גם כשיש קושי גדול לקיים מצוות, לפחות שילמדו יהדות, ילמדו את השורשים שלנו,
לפחות להדליק נרות שבת, לנסות לעשות את הדברים הקטנים שיכולים לעשות, ומי שלא יכול לקרוא תהילים - שיתפלל בלב,
הרי התפילות הפנימיות כולן נשמעות, הכי חשוב גמילות חסדים, לעודד, לחזק כל יהודי, כי לי אישית יש תחושה שמידת הדין מאד
חזקה, ואני מאמצת את דברי הרגלא"ט להיות אלטרואיסט ולא אגואיסט , מלים חזקות ובעצם זאת כל התורה - אלטרואיזם
זאת הנתינה מכל הכיוונים שיש בה גם חסד, גם גמילות חסדים, גם ענווה, גם ביטול האני (אגו), גם ביטול ה'דעת' שמגביל
אותנו בנתינה שלנו.

שרה, אני לא מקנאה בנתניהו, נראה לי שהולכים לכופף אותו עם יחידות הדיור במזרח ירושלים, השמאל (שלדעתי מייצג את
ה'גשם') מאד חזק, תמיד הגשמי יותר חזק מהרוחני -בכח (ראי כיצד הכסף משתלט על כולנו), למרות שכשהרוחניות חזקה -
הגשמיות מתבטלת בפניה ואז לדעתי מתקיימת תחיית מתים. אבל הסבר לזה צריך לקבל מרב או מקובל, זוהי תפיסה
שבאה לי באחרונה בלי להבין אותה. (דדון, יש לזה הסבר בקבלה או שאני טועה לגמרי?).

ועוד שרה, נתניהו עומד על קצה הר ומלפניו תהום פעורה - אם ילך שמאלה, הימין יתקומם (שימי לב שהיהדות מתפרצת בכח
רב מאד בארצנו ורוצה ביטוי!), אם ילך ימינה - השמאל יתקומם, ואני לא יודעת איך אפשר לנהל את עם ישראל שהוא כל כך
חצוי, כל כך מפולג, הגענו לקיטובים שלא היו כמותם - כי אם עד היום היהדות נשכה שפתיים, לא עוד, היא רוצה חיות וקיום
כאן בארץ ישראל, וזאת לדעתי הגאולה. אז שני קיטובים - מצד אחד הפקרות שאין דומה לה, אלימות, דם, עגל זהב, - ומצד
שני: זעקה לרוחניות, תכנים, שמרנות, וערכים.

שימי זה מול זה , אנחנו בנקודת אל-חזור, ואם יש כוחות כל כך גדולים לקראת אייר התש"ע, לא מן הנמנע שיהיה מאבק
קשה וכולנו צריכים להתפלל לחסדי שמיים.

תבוא עליכם הברכה.

תוקן על ידי 3ברית ב- 10/03/2010 12:37:21

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/3/2010 13:34 לינק ישיר 
מנהלת הפורום הקדוש.

בס"ד

3ברית היקרה.לדברייך יש ביסוס,אני אומנם לא מקובל/רב,ורחקתי מכך מזרח כמערב.אך בספרים הקדושים בעיקר בספר הזוהר הקדוש נכתב ,שספירת הבינה הינה שורש להתהוות הכסף/זהב הגשמיים.יש להבין שכח הסטרא אחרא הינו כח הריבוי,

ומה יותר מרובה ומפריד,את תפיסת האחדות,מהממון/הריגוש בכח ושררה,ולכן כגודל התבוננות האדם לפרטים,

כך מתעוררים בנפשו, הרבה מאד דינים,וכסף/מעמד/ורצונות גשמיים,זה התבוננות לפרטים,וזה בעצם מהות הבינה/מצד נקודת השלילה/על פי תורת הקבלה,

השפע השלילי השולל תחושת הביטול,סוד החכמה,מעל לחומריות,בבחינת בחסד עולם יבנה,וחסד זה התפשטות אור,

רואים את הדברים בעין יותר זכה,להבדיל מבינה,שמתבוננים כל איש ברעהו,בחינת דקדוק דווקא,וכאן מתחיל כל הבעיות והמחלוקות,

הרגלאט  הקדוש פעם נשאל על ידי תלמיד בישיבה,מה כח הכסף,הרגלא"ט רבינו ענה כמדומני לאותו תלמיד,

שהאדם שיצליח לעלות מעל תאוות הכסף/מין/אכילה,הוא האדם שראוי להקרא צדיק אמת,והרגלאט הקדוש גילה  הדבר הבא,
במידה וניטול מילת   זמן,

ונמלא האותיות:ז"ין מ"ם נ"ון,קיבלת "מזומנים"/ממון/מ"ן,ובהפיכת אות מ"ם בגמטריא לאות פ",מקובל גם "ניאוף",כך שבכדי לשבר את   הכלים הללו ,יש לעלות מעל תחושת הזמן,בחינת הטבע,בגמטריא אלהים י"ת,מישהו/משהי מתנדב לנסות ולעלות מעל הזמן/מידת הדין.זה מדרגת משה ע"ה,ובאמת בכח האדם הזה להחיות מתים,עקב מאיץ תהליכי הזמן,כיוון נוטל שפע חיובי מעל כלי הזמן השולט על הגופים,ובכך משודד מערכות הטבע.אז יפה כיוונת במחשבתך 3ברית.

כל הנכתב מכיל כל מיני הארות שזכיתי להבינם במהלך שיעור בישיבת עידן המשיח/בראשות הרגלא"ט שליט"א.

בכבוד  רב  דדון  מאור אלפסי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2010 16:24 לינק ישיר 

דדון כתב:

בס"ד

בספרים הקדושים בעיקר בספר הזוהר הקדוש נכתב ,שספירת הבינה הינה שורש להתהוות הכסף/זהב הגשמיים.יש להבין שכח הסטרא אחרא הינו כח הריבוי, ומה יותר מרובה ומפריד,את תפיסת האחדות,מהממון/הריגוש בכח ושררה,ולכן כגודל התבוננות האדם לפרטים,
כך מתעוררים בנפשו, הרבה מאד דינים,וכסף/מעמד/ורצונות גשמיים,זה התבוננות לפרטים,וזה בעצם מהות הבינה/מצד נקודת השלילה/על פי תורת הקבלה,
השפע השלילי השולל תחושת הביטול,סוד החכמה,מעל לחומריות,בבחינת בחסד עולם יבנה,וחסד זה התפשטות אור, רואים את הדברים בעין יותר זכה,להבדיל מבינה,שמתבוננים כל איש ברעהו,בחינת דקדוק דווקא,וכאן מתחיל כל הבעיות והמחלוקות,

בס"ד

מאור היקר, איזה חכמה נשקפת מהדברים שהמפתח לגאולה נמצא לדעתי במלים המזוקקות האלה, וכמה קשה עד בלתי אפשרי שלא להיות שבוי בשפע השלילי השולל תחושת ביטול, כי הנה צא וראה - העם היהודי שעבר שואה נוראה חזר לארצו, משפחות משפחות, והנה חלק מראשי המשפחות או בניהם שהיו עדים להשמדת יהודים בתאי גזים - אמרו לעצמם שאין אלוקים, שאי אפשר שיעשה לבניו כדבר הזה, והנה- בני בניהם של אותם ראשי משפחה ובניהם, שקיים בדמם הגן היהודי , חזרו בתשובה תוך השתוקקות לאלוהי היהודים, והנה בתוך עמנו קיימות משפחות מעורבות - חילוניים ודתיים באחד, המשותף ביניהם הוא קשר דם אבל המפריד הוא האמונה, והנה אנחנו מוצאים פירוד וחלוקה קשים בינינו לבין אחינו היהודים, (גם אם אינם ערב-רב), זה שונא למנהגיו של זה, זה חוגג כהלכתו וזה חוגג כרצונו, ואתה רואה עץ אחד עם ענפים רבים, שונים בצבעם - זהים במהותם, ואלה הצבעים האדומים מתמזגים עם הכתומים והחומים, ואלה הצבעים הכחולים מתמזגים עם הירוקים , ומתוכם יוצאים ענפים חדשים חלקם אדומים חלקם כחולים וכך הלאה , והנכון יהיה - לפי דבריך לעיל שלא נתבונן כל איש ברעהו, בחינת דקדוק דווקא, כי כאן מתחיל כל הבעיות והמחלוקות, אלא להתבטל כדי שלא להיות מושפע מהשפע השלילי,  ואם נתבטל אנחנו עלולים לתת יד לפעולתו של הכופר גם אם הוא אחינו בשרנו ממש.

אם הבנת מה כתבתי, אשמח לדעתך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/3/2010 00:33 לינק ישיר 
תשובה.

בס"ד

ערב מבורך,3ברית,הבנתי את כוונתך,ולכן רבי ומורי הרגלאט שליטא,-מציין בכתביו שעניננו להגביר את התגלות כח השפע החיובי,אך תמיד לזכור,וזה הכלל החשוב ביותר בתורת הקבלה."אין אמצעים מקדשים את המטרה".מכיוון שבמידה ואיש בעל עבר פלילי  ,שאיננו שומר תורה ומצוות,מבקש לתרום תרומה לרב,הרי התורם מהוה שפע שלילי,ובעת הרב נוטל כספו,

בעצם מכשיר מעשיו.כעת ניתן להגיד:צדקה תציל ממות,  ועוד כהנה וכהנה תירוצים שנועדו להרגיע נפש אותם הללו הסרים מדרך המתוקנת,אך לכן רבינו הרגלאט מדגיש שאין לעשות שימוש באמצעים,או יותר מכך,אין לבוא בשום פנים  במגע עם אמצעים קלוקלים מטעם השפע השלילי,גם לא לנסות לקרבם,מכיוון סופו  של המבקש לקרב,שהוא יורחק עד שיימצא עצמו מקולקל יותר ממי שביקש לתקנו,ראי ערך הרב אמנון יצחק/ובנו,כתבי בגוגל.

אלא השפעות חיוביות/שיחות/וסיוע רוחני/גשמי,יש לתת רק למי שלכל הפחות, מאמין באמונה שלמה בהשגחת הבורא,שהוא עשה עושה ויעשה לכל המעשים,ומעיד על היחוד יהוה הוא האלקים {ולהערה:ניתן לכתוב שם המפורש במחשב,על פי שולחן ערוך},ושומר שבת,

אז רק לאותם שכבר עברו את שלב השפע השלילי ,וזאת על ידי שמתעורר בהם התעוררות עליונה להשתוקק ולהכיר את אור התורה/לומדיה,אנו מצווים לסייעם בכל דרכינו בכדי לקדמם ולהביאם לתיקונם,אך מי שאוכל לא כשר,ונואף,וכופר בעיקר/בהשגחת ה",יש לרחוק מאיתו,כי כל עזרה הניתנת לו בעצם מגבירה את כח הנחש {וצריך לעיין עמוקות בתורת הרגלא"ט}.

יש בנמצא אשכול שכתבתי שם תשובה  לגברת   העונה לשם שרה,וכתבתי שבעת הזאת לעבוד את ה" בלי מסיכות,זה הכי קשה.מכיוון שהרגש מתחיל לתרץ ולהקשות קושיות,כגון:היכן אהבת ישראל שלך,כל ישראל ערבים זה לזה,וכדומה,אך יש לשים לב נאמר כל ישראל,מי שהשיג מדרגת האמונה,שאר האנשים הכופרים מתוך ישראל,אין הבדל בינם לבין גוי,והגרוע מבניהם,עכשיו דע לי 3ברית,הרבה אנשים מתחילים לזוז מהכסא שקוראים השורות הללו,מכיוון היצר הרע/רגש,מתחיל לדפוק בתוכם ,באומרו להם איך הוא מעז לשנוא כך אנשים,אז לקוראים המרגישים כך,אתם השפע השלילי,ואין סיכוי שתקבלו מילה אחד ממה שכתבתי פה,כי פונה אל אנשים ששורים בהשתוות צורה בשפע החיובי ,.וזה גם מדבר על השואה והקורבנות הי"ד,גזירת ה" היתה למעט את השפע השלילי.אותם שתופסים את השואה כתירוץ לאי אמונתם,אז מתברר שעדיין הקב"ה לא מוצא אותם ראויים לבוא לפניו ולהכירו מצד השפע חיובי אלא רק מצד השלילה/כח הדין.
וכך הרגלא"ט הק" במשנתו מדריך את תלמידיו.לעבוד את ה" ללא משוא פנים,אלא רק אמת צרופה.והרגלא"ט תמיד  אומר לרבני הישיבה,מי שזכאי שיקרבוהו ,גם ההתעוררות התחתונה נעשית בהתעוררות עליונה כנודע ללומדי ח"ן  ,מפי רב מקובל אמיתי בעל השגות,כרבנו שליט"א.ולכן  הקב"ה יתעלה  יש אין ספור אמצעים שיכול לגאול אדם מתוך תפיסתו המוטעית,אך זה לא תפקיד שלך/שלי/  להתמודד עם ייצרים רעים של אנשים לא מתוקנים,כל אדם  בעל שפע ייסורים להתמודד עם תיקונו האישי,ולא של האחר.

3ברית,את מזכירה צבעים בשאלתך/דברייך,יש לך לדעת שצבעים מעידים בשפת המקובלים על דינים,ומורה שעוברת עלייך תקופה עמוסה מחשבות,יפה את בדרך לעלות מעל הגוף שהרגלא"ט מכנהו נבל,על שם מוכר דבר הבל לבעליו,כבוד אלקים אנו צריכים לבקש,ולא כבוד אנשים/גופים.

והכי חשוב לסיכום:להשפיע ולגלות השפע החיובי רק למי ששורה בהשתוות צורה בקדושה.ולרחוק מזרח כמערב מלעשות חסד עם יהודי כופר בתורה ח"ו,כבר נאמר,חסיד המתחסד עם קונו,כל חסד אמת רק שנעשה באמצעות התורה,לאדם ששומר את התורה.וכל שאר אירגוני החסד שלא פועלים בהשפעה חיובית דרך צינור התורה,הינ ם הדין היותר קשה,הנקרא חסד דסטרא אחרא.

בכבוד  רב.דדון מאור אלפסי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2010 13:15 לינק ישיר 

דדון ו3ברית תענוג לקרוא את הדיון ביניכם !

לידיעה נתניהו התנצל על ההחלטה לבנות בירושלים. הנה נוסח ההודעה במבזק:
סגן נשיא ארה"ב ג'ו ביידן וראש הממשלה בנימין נתניהו שוחחו לפני שעה קלה (חמישי) לאחר שנתניהו פרסם הבוקר את התנצלותו על ההחלטה של ועדת התכנון והבנייה לאשר הקמת 1,600 יחידות דיור בשכונת רמת שלמה בירושלים. מלשכת ראש הממשלה נמסר כי השניים סיכמו כי המשבר מאחוריהם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/3/2010 01:52 לינק ישיר 

בלאגן... אובמה עם עניבת חנק לנתניהו ומתחילים התנצלויות, הקמת ועדת בדיקה, ועכשיו שני שגרירים שלנו בארה"ב ננזפו ע"י הממשל, אובמה עושה שריר גדול וגם מביא מסר שלא יחריף את הסנקציות כלפי איראן. מצד שני הערבים מחפשים כל הזדמנות להצית אש. השבוע בגלל חנוכת הבית של בית כנסת חורבה. המשטרה הטילה סגר על השטחים. חברי ליכוד (שעברו מקדימה) מאיימים לעזוב את הממשלה, המערך מאיים שאם לא תהיה התקדמות בשלום הוא יפרק את הממשלה. מכאן ומכאן לא נעים נראה לי שנתניהו בצרות צרורות. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/3/2010 19:02 לינק ישיר 
התחלת גאולה .... ?

מי שעוקב אחרי מה שקורה לא יכול שלא לפעור פה מול האור הגדול שמקיף אותנו, את עם ישראל - מול "מי ומה" שמנסים להילחם בהתעוררות הגדולה של העם היהודי, אחים יקרים, יהודים רבים 'מתנחלים' בארץ הזאת, במזרח ירושלים, בניה בהיקף שלא היה כמותה, חוזרים לכל פינה בארץ ישראל כשהנשק היחיד הוא תורת ישראל ועקשנות חזקה לחזור לשורשים - היום הכניסו ספר תורה לבית כנסת "חורבה" - מדהים !!! מחר חונכים את המקום המרהיב הזה, קודש קודשים ממש, ראיתי היום בטלביזיה את המבנה, האביזרים הקדושים, אחים - זה קורה לנו ! בעקשנות, בהתמדה, בסובלנות, אחרי שנים רבות של ייסורי נפש, שהיהדות התחבאה מאחורי ישראלים ועמים שלא מסוגלים לסבול את הקשר החזק שלנו לאבינו שבשמים - אני לא יודעת איך אתם, צפיתי ודמעה ירדה מעיני, בית הכנסת חולש על כל ירושלים, גבוה מכל המבנים הקיימים שם, המוסלמים והנוצרים מתפוצצים !!!! ואם זאת לא התחלת גאולה - מהי גאולה אם כן ??  היום הניחו אבן פינה לבניית בית מקדש שלישי ומי יתן וייבנה במהרה.

והנה אנחנו רואים שמול האור הגדול שמקיף את עם ישראל, שחודר לכל פינה, למנהיגות שלנו כמעט אין שליטה! (אם בכלל), יהודים בונים, יהודים מתפללים, יהודים מחבקים את ירושלים וחוזרים אליה - ומצד שני אובמה מאיים, מי שראה היום את הכותרות, את השידורים, את האיומים מאמריקה - הפה הגדול של אובמה, שמתפוצץ וכמעט צורח, את הפת"ח שקורא למוסלמים להילחם בכל צורה נגד היהודים שמשתלטים על ירושלים!!!!!

האם זהו גוג ומגוג ????

ומה קורה עם נתניהו ?

אם מישהו חושב שהמשבר חלף - נראה שזה לא כך, והלוואי ואתבדה, כוכבו של נתניהו מצטלב עם כוכבה של ישראל, האור הגדול של בורא עולם הוא שינהיג את ישראל ואין בלתו, צרותיו של נתניהו רק מתחילות, נראה שיש לו רק שתי אפשרויות : ללכת בעקבות האור הגדול, או להיכנע לעובדי האלילים שהיום מרימים ראש נגד תורת ישראל, עם ישראל וארץ ישראל.

אין לי מושג מה יקרה, איך יקרה, לא האמנתי כשכתבתי את תרחיש אדר-ניסן שיהיה כזה אור גדול שמחזיר יהודים רבים בתשובה, מעורר כמעט בכל אחד את הניצוץ היהודי, מחזיר אותנו לירושלים, מחזק אותנו - לצד איומים של "אישי עולם" מוסלמים ונוצרים שפותחים עלינו פה "משנאיך השם אשנא !".

ואולי יש בתנופה הגדולה והמאירה הזאת כדי לחזק כל אחד מאיתנו, אין דרך אחורה, אי אפשר להסתכל לצדדים, העם היהודי עולה ועולה רוחנית בשאגה - ואיש לא יוכל לעם הנפלא הזה !

אשמח להארות ותגובות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/3/2010 03:24 לינק ישיר 

תם ונשלם. אובמה משתלט על ירושלים.

שר המעורה בפרטים ניסח את ההתלבטות: "גם האמריקנים יודעים שאין לנתניהו אפשרות ציבורית להודעת קבל עם ועולם על הקפאה מלאה של הבנייה ברמת שלמה.
תומס פרידמן על נתניהו:
"נהג שיכור" / יצחק בן-חורין, וושינגטון
אחד מבכירי בעלי הטור בעולם שופך שמן למדורה ב"ניו יורק טיימס". לדבריו, היה על ביידן לעזוב את ירושלים ולהשאיר פתק: "אתם חושבים שאתם יכולים להביך את בעלת הברית היחידה שלכם ללא השלכות? איבדתם קשר עם המציאות"
לכתבה המלאה
אנו מוכנים להתנצל, ועשינו זאת, אבל ראש הממשלה לא יכול לומר שלא יבנה בירושלים. זה סותר את מי שהוא, את מי שהוא מייצג, את עמידתו בראש ממשלת ימין".

לדבריו, "זה לא יעבור בליכוד, ולא בקואליציה. זה עלול לפרק את הממשלה. גם האמריקנים שהלכו צעד אחד רחוק מדי בסיפור הזה, יודעים שהצהרה כזאת של נתניהו משמעה מבחינתו שהוא עבר לשמאל הקיצוני, למרצ. לכן, בפועל לא סביר שיצהיר - אבל המציאות הרגישה מול ארה"ב תחייב אותו לבצע את ההקפאה בירושלים בשקט, בפועל. יתרה מזאת, ההקפאה הזאת תתפוס לגבי כל הבנייה ביהודה ובשומרון היום, וכנראה גם לאחר תום מועד ההקפאה עליה החליט הקבינט".

משמאל שמאל מימין ימין ונתניהו לא יוכל לתפקד ככה ! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2010 00:17 לינק ישיר 
בעין הסערה

נכנסנו לתוך התרחישים בצעדים מדודים, היום כבר אפשר לדעת יותר מקרוב ועוד נכונה לנו "הפתעה" לקראת אייר התש"ע.

הסתכלתי עכשיו במפת ישראל - עם ישראל עובר ממש עכשיו מעברים דואליים, שהאחד - מסמל משבר הנהגה קשה ביותר, נתניהו עוד לא אמר את המילה האחרונה ולמעשה כל צעד שיעשה יבעיר עוד יותר את השטח והקשרים שלנו עם מדינות רחוקות. המצב של נתניהו הוא מצב משברי על הסף. אני תפילה שיחזקו את עמדתו העכשווית שלא בטוח שתישאר כפי שהיא מפני ש-

השמש של ישראל זוהרת, כוכב צדק שמסמל את הדת והיהדות - מאיר באור יקרות, בניסן נגאלו בניסן ייגאלו ויש כאן תהליך עמוק ומדהים שמתפרץ בכל הכח, והעמים סביב לא יכולים לעמוד בזה, אבל יש גם תסיסה מבית, וכיוון שנכונים לנו עוד מחזורים כאלה במהלך התש"ע, תשע"א - אין לדעת לאן זה יוביל.

1. בתקופה זו נחשפים וייחשפו עברייני מס שנהנו מעשירות מופלגת על גב הציבור, כמו גם חשיפה של שחיתויות שלטוניות ופשעים כלכליים - המגמה תימשך בשנה וחצי הקרובות.
2. ילדים ובני נוער נמצאים בסיכון גבוה בתקופה זו (היינו עדים למקרים קשים באחרונה) - המגמה נמשכת בשנה וחצי הקרובות, יש להיזהר.

אני תפילה שבורא עולם יושיע את עמו ברחמים ויגלה חסדים אין קץ ויקרב את בניו אהוביו ברחמים רחמים כדי שכולנו נזכה לראות משיח. אמן.

מבקשת ממי שיכול לתת כאן יד לחיזוק אחינו היהודים, אם בהפנייה לתפילה, אם בעצה טובה - לעשות את זה באשכול חדש שייפתח. "עת צרה ליעקב וממנה יוושע".

תוקן על ידי 3ברית ב- 17/03/2010 01:08:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > תרחיש אדר-ניסן התש"ע - נכנס לתהליך איטי עד.....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext