" /> פורום: לשמוע אל הרינה ואל התפילה - החזן בני רוגוזניצקי - פארק איסט ניו יורק – בחדרי חרדים
בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן בני רוגוזניצקי - פארק איסט ניו יורק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/2/2010 23:22 לינק ישיר 

הבעיה בכתיבתך, החזן לוין, היא לא במילה כזאת או אחרת, אלא בכלל היחס המתנשא שנוטף מכל מילה, כאילו אם אתה לא כתבת את זה, זה לא יכול להיות טוב. מזה כל הגלגולי עיניים הצדקניים האלה? האם מדובר בתפילה, שאסור להתבדח? על איזה חוסר רצינות אתה מדבר? או שמא אתה מחפש טחנות רוח כדי להלחם איתם...

ולעצם הענין... אני דווקא נהניתי מהאילתור הקטן והנחמד שהציג. היה נראה לי שלא מדובר בכיתת תלמידים, אלא באנשים מן השורה, שאינם רגילים לחזן שדורש שיתוף פעולה מהקהל בכלל, והוא רצה להראות מה כוחה של השתתפות קהל או מקהלה בתפילה, וכמה זה יכול להועיל באילתור, ולהיות מעניין למשתתפים.

גם ניסיונו של רוגוזניצקי היה לא רע. המעבר למינור הוא מאד מקובל, ואפילו רצוי מהמילים "להקדיש ליוצרם", ואני מתפלא שלא ידעת את זה...ראה אמירתו של החזן יצחק אשל ז"ל, כולל הניגון במינור- "בשפה ברורה ובנעימה"...כנראה לא הסתדר לו לחזור לפריגיש בסיום. אוקיי, כבר שמענו עבירות יותר גדולות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן בני רוגוזניצקי - פארק איסט ניו יורק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.