|
|
| נשלח ב-5/3/2010 17:01 |
|
| |
הדיון נמשך מצאתי עוד מקומות שמדובר על ארמילוס ולפי מה שמצאתי באיזנשטיין ארמילוס הוא לא אחר מישו הנוצרי
האות השביעי, הקב"ה בעל נפלאות עושה מופת בעולם. אמרו שיש ברומי אבן של שיש ועליה דמות נערה יפת תואר, והיא אינה עשויה בידי אדם אלא הקב"ה בראה כן בגבורתו, ובאין רשעי אומות העולם בני בלייעל ומחממין אותה ושוכבים אצלה, והקב"ה משמר טיפתן בתוך האבן ובורא בה בריה ויוצר בה ולד, והיא מתבקעת ויוצא ממנה דמות אדם ושמו ארמילוס השטן, זה שהאומות קורין אותו אנטיקרישטו, ארכו שתים עשרה אמה, ורחבו שתים עשרה ובין שתי עיניו זרת והן עמוקות אדומות ושער ראשו כצבע זהב, פעמי רגליו ירוקין ושתי קדקדין יש לו. ויבוא אצל אדום הרשעה ויאמר להם משיח אני, אני אלוהיכם, מיד מאמינים בו וממליכים אותו עליהם ומתחברים בו כל בני עשו ובאים אצלו, והולך וכובש כל המדינות ואומר לבני עשו הביאו לי תורתי שנתתי לכם, ומביאים תיפלותם ואומר להם אמת היא שנתתי לכם ואומר לאומות העולם האמינו בי כי אני משיחכם, מיד מאמינים בו. באותה שעה משגר לנחמיה בן חושיאל ולכל ישראל ואומר להם הביאו לי תורתכם והעידו בי שאני אלוה, מיד מתפחדין ונתמהין.
תקנו אותי אם אני טועה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2010 19:20 |
|
| |
לא הבנת...
ארמילוס בנצרות הוא גם אוייבו של ישו ימ"ש, והוא נקרא
האנטיקרייסט, שאיתו כביכול אמור ישו להילחם באחרית הימים...
האנטיקרייסט מציין את השטן בנצרות, וגם ארמילוס מציין את השטן,
ארמילוס=השטן לפי הנצרות...יש"ו=המשיח שיילחם בשטן...
בכל מקרה התיאורים שמובאים בדברים שהבאת הם תיאורים
רוחניים ואין הכוונה לפשט הדברים, ובודאי אי אפשר להסיק מי
הוא ארמילוס בימינו עפ"י דברים אלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2010 20:00 |
|
| |
בס"ד
לידידנו ה"משקיף" היקר והנכבד ...
לענ"ד הצדק עם "כי טוב" ...
שנאמר:
נמצאת אגדה ש"ארמילוס הוא מה שאומות העולם קוראין אנטיקרישטו" וכן ב"אותות המשיח" (בית המדרש לייליניק ח"ב 60) כתוב: <*>"ושמו ארמילוס השטן זה שהאומות קורין אותו אנטיקרישטו". אין ספק כי חמשת התבות האחרונות הם תוספת
אגדה = בסוד הכתוב ולא ע"פ הפשט = כדברי חז"ל ע"ה
אשריכם ...
ויישר כ"ח גדול ...
חזק חזק וניתחזק ...
קוה אל ה' חזק ויאמץ ליבך וקוה אל ה' ...
ואתם הדבקים ב - ה' אלוקיכם חיים כולכם היום ...
בברכת שבוע טוב ומבורך ...
לנו ולכלל עמו ישראל באשר ה"ן ...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2010 20:01 |
|
| |
והנה עתה אמר אחמדינג'אד כי כל פיגועי התאומים בשקר יסודם ולא היה הדבר מעולם ולא נברא. וזה מתאים ביותר לארמילוס הרשע אשר בשקר יסודו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2010 10:08 |
|
| |
ייתכן וארמילוס הוא אחמדיניג'אד, וייתכן מישהו אחר, לא חסרים רשעים גמורים. ייתכן וזה מישהו לא מוכר עדיין בציבור. צריך לחכות ולראות
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2010 19:24 |
|
| |
לא נראה שארמילוס הוא הגמד מאיראן... אחמדינז'ד הוא בסוד, "מלך פרס" שמעורר מלחמות בעולם, ואין סימן זה לארמילוס...
ארמילוס יבוא מהעולם הנוצרי. במהלך מלחמת גוג ומגוג הוא "יתגלה"...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2010 11:36 |
|
| |
תוקן על ידי kiitoob ב- 08/03/2010 11:38:22
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 15:39 |
|
| |
קבלו תמונה של ארמילוס מצד הנוקבא...

|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 19:19 |
|
| |
בס"ד! עירבבת את היאזבל הכלבתא יחד עם הצורר המוסלמי ימ"ש וקיבלת ארמילוס?!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 19:28 |
|
| |
אחלה ארמילוס אחי... 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 21:48 |
|
| |
שלום לכולם אני חדש כאן בעסק , אשמח לשתף אתכם בחידוש אקטואלי, כתוב במ"ס מקומות שבאחרית הימים אם עם ישראל לא יחזרו בתשובה , ה' יעמיד עליהם מלך שגזרותיו קשות כהמן , את מה שביקש אז המן לעשות להשמיד להרוג ולאבד, בדיוק מבקש המן של היום לחזור על הדברים, השאלה מדוע שה' יעמיד מלך כהמן . למה כמו פרעה, נבוכנדנצר, סנחריב? התשובה נמצאת בשם ה-מ-ן , אם ניכתוב את אותיות השם המן במילוי, הה- ממ- ןן נקבל את השם המן כפול, זאת אומרת שיהיו 2 המנים , המן א' בימי מרדכי , המן ב' בימים ההם בזמן הזה בסוף הגלות כמו שניכתב למעלה, אם עם ישראל בסוף הגלות לא יעשו תשובה , יעמוד עליהם מלך שגזרותיו קשות כהמן, דרך אגב המילה המן בגימטריה =95 המילה ב-ג- ץ =95
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 22:27 |
|
| |
בס"ד לחבר החדש - bngi ברוכים הבאים לפורום ... שכחת עוד משהו ???  יישר כ"ח ....  בג"ץ = בא ל- ציון גואל ... ולשבי פשע ביעקב = ולשבי פשע = השבויים בידי פושעי הבג"ץ בג"ץ = בא ציון גואל מידה כנגד מידה (ובצר להם יזעקו וממצוקותיהם יצילם) ולכן משיח גואל צדק יכה "בצדוקים" מבג"ץ כן יהי רצון במהרה בימינו ... בג"ץ = ב"ד גבוה "לצדק" אשריך ...על החידוש היפה ...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2010 00:22 |
|
| |
חברים תקשיבו טוב אמרתי כאן באשכול מקודם שלדעתי ארמילוס הוא לא אחר מאשר אובמה וברוך ה' ה' יתברך שלח לי חבר תותח בגימטריה והנה החישוב שארמילוס הוא אובמה
ארמילוס + האותיות +שני כוללים=ברק אובמה
ארמילוס =347 + האותיות ארמילוס+7 =354+שני כוללים+2=356
ברק=302 אובמה=54+ =356
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2010 09:55 |
|
| |
עפ"י התנהגותו כלפינו יכול בהחלט להיות שהוא ארמילוס הרשע. במאמר מוסגר אומר שעם גימטריות ניתן לשחק ולקבל תוצאות רצויות, אבל זה כמובן לא מבטל את החישוב המעניין שהמשקיף הגיע אליו, ובהחלט יש אפשרות סבירה שאובמה הוא ארמילוס הרשע. נראה כמה עוד יתעמר אלינו בעתיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2010 21:05 |
|
| |
הוא לא ארמילוס...הוא סתם מכוער. 
|
|
|
|