| נשלח ב-22/2/2010 22:14 |
|
| |
האם יש עוד טעם להמשיך?
שלום לכל חברי פורום 'סבבה כאן' וגם לישנים שרואים את דברים אלו.
כמו שאתם מכירים אותי אני ממש אוהב שיש הרבה אנשים בפורום שולח הודעות פרטיות לכל מיני חברים ישנים שיבואו לבקר וכו'
אני עושה את זה כבר חודש חודשיים ויותר וממש הפורום שוממם. אשכול ה'ספיקר' לא זז שכל כמה שעות איזה אחד כותב מה נישמע? צהריים טוביים וכו'
אין לי טעם בלשבת פה ולבזבז את הזמן, או שיש מישהו או שאין! מזה באמצע? אין פה אף אחד ביום! אולי 4 ניקים.
לסגור את הפורום? לצאת ממנו? שמשהו יהיה פה באמת ולא אחד הרבה?! שאני יעוף מפה? מה לעשות?
אני רוצה שתחשבו קצת לפני שאתם עונים. בתקווה שיצא משהו מעוד אשכול... גם בשעת מצוקה תמיד תזכרו ש....
|
| נשלח ב-23/2/2010 01:07 |
|
| |
שלום לך .. אני אני יגלה לך סוד אין על המקום כאן לא שווה לסגור אותו תאמת שניים שלא היה כאן שקט בחופש הוא יחזור ובגדול בכול אופן נתנתי את דעתי בעניין ואם היה לי זמן מיותר הייתי נכנס לכאן .. בכול אופן המשך יום מוצלח ותחשוב טוב יהיה טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 07:02 |
|
| |
זה רק עידוד, צריך יוזמה של מישהו. כל הכבוד לך שבאמת אתה מציץ לפה...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 14:56 |
|
| |
אהלן שמחה, אני מרגיש כאב בדבריך, אני מבין אותך , תאמין לי. עצתי לך אל תצפה כל כך. כל הפורומים כאן כגון נוער חרדי וכאלה, שקטים. אז אל תחשוב שיהיה פה מפוצץ כמו מנין באיצקוביץ..  תנסה ליכנס פה פעם פעמיים ביום לכל היותר, אל תהיה אובססיבי להתפתחותו של הפורום. אוהבים אותך כווווולם שמחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 15:31 |
|
| |
שמחה, דוקא אתמול היתה לי אפשרות וכל היום ישבתי על המחשב (עד 9 ומשו בערב) ולא היה אפ'חד...
לא רק הפורום הזה ככה... ממה ששמתי לב רב הפורומים שקטים בזמן האחרון..
'צריך יוזמה של מישהו' איזו יוזמה? אנחנו עושים מה שאפשר.. א"א להכריח ניקים לפנות מזמנם כדי שיכנסו...
נכון.. עד לפני כמה זמן הבית היה רועש..
יש תקופות ויש תקופות..
(מתאים לך תפקיד של מנהל  )
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 17:16 |
|
| |
נוש אני באמת כבר פחות נכנס ביום, אך תבין אני אוהב מאוד להתכתב עם משהו... מעשהיה ברור שאי אפשר להכריח! לבקש כן, נכון? באמת שמתי לב שכל הפורומים בתרדמה כלשהי, שאינני מבין איך נוצרה...
מעשהיה מצידי לא להיות מנהל, את יודעת שאם אני ואת לא היינו פה בכלל הפורום פשוט ימות! וזהו שלכן אני מנהל.
אשמח לעוד עצות...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 17:32 |
|
| |
| קצת_שמחה כתב: |  | נוש אני באמת כבר פחות נכנס ביום, אך תבין אני אוהב מאוד להתכתב עם משהו...
מעשהיה ברור שאי אפשר להכריח! לבקש כן, נכון?
באמת שמתי לב שכל הפורומים בתרדמה כלשהי, שאינני מבין איך נוצרה...
מעשהיה מצידי לא להיות מנהל, את יודעת שאם אני ואת לא היינו פה בכלל הפורום פשוט ימות!
וזהו שלכן אני מנהל.
אשמח לעוד עצות... |
|
לבקש אפשר (ורצוי..)
אז אני לא יכולה לברוח עכשיו אה...? אח"כ ידעו בעקבות מי הפורום מת (ניסיון לרצח..)
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 20:57 |
|
| |
להמשיך ןלהמשיך. יש זמנים שיש יותר ויש זמנים שיש פחות...
" והפורש מקבל חמש" חחח...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 21:09 |
|
| |
מחוללת עידוד עצמו פחות טוב מעשיה...
צריך שיהיה לא רק ישנים, גם חדשים זה טוב. אבל שיהיו חברה.
אשמח לעצות גם של ניקים ישנים שבכוונה לא כותבים. (ויש כאלה!)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2010 13:58 |
|
| |
בכוונה?
"הוי דן את כל האדם לכף זכות"
|
|
|