| נשלח ב-23/2/2010 19:44 |
|
| |
קבלת ייעוץ חינם מהרגלא"ט
בס"ד
נלקח מאתר "עידןהמשיח",ברשותהמנהל,אני מפרסם לשםזיכויהרבים{דדוןמאוראלפסי-תלמיד הרב].
הודעהחשובהמאד,בעניין קבלתייעוץחינם לקהלהקדוש
בכתובת אתרהישיבה
תוקן על ידי אמתאשלג ב- 02/03/2010 13:03:26
הערת מנהל הפורום המחוצף הזה שפירסם בלי רשותי את הרגלא"ט לא ייכנס פה יותר לפורום
ראה הוזהרת ע"י מנהל הפורום !!
תוקן על ידי shay98 ב- 02/03/2010 13:07:45
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 20:58 |
|
| |
בס"ד אור ליום ד י אדר התש"ע מי זה הבבא גל טופז ? מי שמך שר ושופט עלינו מאיים להרוג אנשים בקבלה מעשית מה זה הדבר הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 21:20 |
|
| |
תשובה
בס"ד
שלום עליך ועל חברי הפורום הקדוש.
אין לי שמץ של מושג איך אתה מצפה שאני אענה לך על זאת שאלתך,
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 21:26 |
|
| |
רק תוספת קטנה:
בס"ד
אתה יותר ממוזמן לפנות לרבינו ועטרת ראשנו הרגלא"ט שליט"א בכתובת המצורפת להודעת מתן הייעוץ בפורום ישיבת "עידן המשיח" ,ולשאול את שאלתך,בודאי רבינו הרגלא"ט ישמח לענות על כל שאלה ענינית שקשורה בין היתר גם לנושאי גאולה ומשיח,.
בשורות טובות,וחזק ואמץ על הרצון להביא לגילוי האמת במערכת החברתית,ה" יחזק ידיך במערכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 21:27 |
|
| |
בס"ד אז מה אתה מפרסם כאן בלי רשות מנהל הפורום ?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 21:32 |
|
| |
לזיכוי הרבים
בס"ד
חשבתי שאתם דוגלים בהשפעה ונתינה למען תיקון החברה בדרך הרב יהודה אשלג זצ"ל.
אך מחילה ממך,במידה ופגעתי בכבודך ובגאוותך, על שלא ביקשתי רשות {למרות שציינתי בהודעתי את הבקשה ממנהל הפורום],אבקשך להסיר את ההודעה,לא מדובר בפרסום,הרגלא"ט רבינו ומורינו מפורסם בזכות כתביו וספריו הנבואיים.אני אבקש מאיתך לא לכנוס להתנצחויות כדרך הנחש העושה מחלוקות,
ברכת ה" עליך ועל חברי הפורום הקדוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 21:45 |
|
| |
בס"ד אור ליום ד אדר התש"ע אין פה שום ענין של גאוה חלילה וחס ואיני בא לעשות שום מחלוקת והתנצחות אנחנו בהחלט דוגלים בדרכו של רבנו בעל הסולם האר"י אשלג הלוי זצ"ל רק שיש כללים בפורום שמי שעובר עליהם הודעתו נמחקת ואין לי שום ענין אישי להתנצח עם אף אחד .
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 21:48 |
|
| |
בס"ד ביקשתי פעמים רבות מהגולשים כאן שמי שרוצה לפרסם שיישלח לי הודעה אישית לתיבה למען הסדר הטוב . בברכה ובכבוד רב מנהל הפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 22:01 |
|
| |
אז יש לי הצורך הגדול לבקש סליחתך
בס"ד
נעלם מעיני החוק שהנהגת בפורום החשוב והקדוש ,המציג משנתו של הרב יהודה לייב אשלג זצוק"ל ,בעל פירוש "הסולם" לספר הזוהר הק", זכותו תגן עלינו אמן.מבטיחך בלי נדר, להבא בטרם אבקש לפרסם הודעה כלשהי,אשלח לתיבתך האישית בקשת אישור לפרסום התוכן שמבקש אני לפרסם.
אשריך מנהל הפורום,על זיכוי הרבים בהבאת אמת צרופה,כנאמר: אמרת ה" צרופה מגן הוא לכל החוסים בו {תהלים יח],
צרופה זה סוד הצפור,יבוא המשיח בעת נשמתו תצא מתוך קן הצפור ויעשה נקמה ב-פרוצה,זאת שפחה כי תירש גבירתה {זוה"ק],.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2010 22:05 |
|
| |
בס"ד יישר כח ומקבל את ההתנצלות ראית שהתחשבתי ולא מחקתי את ההודעה שלך למרות חילוקי הדעות לעצם הפרסום אבל כל דבר לגופו של ענין שא ברכה מנהל הפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2010 02:15 |
|
| |
בס"ד איך בדיוק פונים באתר הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2010 13:36 |
|
| |
תשובה
בס"ד
צום קל לכל חברי הפורום ולמנהל שי.
ולשאלתך:יש כותרת:ברוך הבא אורח התחבר/הרשמה.
לחץ על מילת הרשמה.-ולסמן היכן שכתוב אני מסכים-{לשמור על נקיות הלשון וכהנה.].
לאחר מכן תוצרך לכתוב כינוי+כתובת מייל,ואחרי זה כנס לעמודת הייעוץ ושלח הודעה חדשה.
כאשר צוות הרבנים שליט"א יבחן את תוכן דבריך וימצאם שנכתבו באופן הראוי.אז שאלתך תאושר לצפיית הכלל.
ראיתי את החזיונות שלך ושל חברך,הייתי מייעץ לך להפנות את זה לרב הרגלא"ט הק" ,רבינו ומורנו האהוב, שיפענח את זה בדרך הקבלה הנבואית,ובכך תזכה אתה /חברך ,לזכות את הרבים במהלכי גאולה,אך נתון לבחירתך,רק להקפיד לשלוח בכל פעם שאלה בודדת,לאחר קבלת תשובה,לחדש את סדר השאלות,.
במידה ואתה מתקשה,אני מוכן לפרסם את השאלות ולציין שנשאלו על ידי המנהל שי "פורום חרדים ואינטרנט" -בחדרי חרדים.,
הרבה בריאות.והמשך צום קל,נשתמע,דדון מאור אלפסי.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2010 21:46 |
|
| |
בס"ד אור ליום ו יב אדר התש"ע לדדון יישר כח ואני לא מתקשה לפנות לאתר שציינת ואני מבקש סיוע נגד חטיפת ילדינו ע"י פקידי הסעד הפושעות בהם בשם החוק "טובת הילד" מתנהגים בדומה לנאצים בשואה לנתק ילדים מהוריהם במשפחות אומנה חסויות .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2010 21:56 |
|
| |
אכן כואב, במקום לעזור למשפחות הילדים,נותנים כסף למשפחות האומנה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2010 22:37 |
|
| |
שי היקר
בס"ד
כואב הלב לראות שילדך לפי מה שהבנתי ,ניטלו מאיתך בעורמה,לענ"ד במקרה הנ"ל, יש צורך בשידוד מערכות מעל דרך הטבע,מכיוון הרשעים שמיצרים לך ולמשפחתך{-משפחת בוארון ה' יאריך ימיה בנעימים],הגופים הללו מושכים חכמה אסורה,יש צורך להכניעם בשורשם ,ובכך למנוע מהנחש ליינוק מאיתך האור המחייה שמקבלים מהצדיק ובמיוחד מלומדי תורת הקבלה על דרך האמת למען הרמת השכינה,על פי ידיעתי לכבוד פורים, יום חמישי הנ"ל, לאורך כל הלילה הרגלא"ט
הקדוש רבינו ומורנו ,עונה על שאלות ,ומקבל את קהל תלמידיו ומשפחותיהם,הייתי מייעץ לך שלח שאלה שיהיה באפשרותך לקבל תשובה עוד בטרם השבת בעזרת ה' שתניח את דעתך,רק אציין שמעולם לא פגשתי את הרב הרגלא"ט במציאות,ביקשתי לפוגשו אך נמסר לי שהרב הרגלא"ט לא מעוניין בקשרים ובפרסום ,ורוחק מכך כמאש,הרב הזה צדיק אמת,וראיתי אנשים שמדברים לשון הרע לגביו,אך אני מוחל להם כי כל העם שגגה,ואין ספק שגם מתנגדיו מודים שניחן ביכולות מרשימות ביותר בפן הרוחני ודברי תורתו ונבואותיו/,דברים שהודיע התקיימו במלואם,וניתן לבדוק התאריכים בגוגל לגבי הנאמר.
אך נעזוב את הפן המשיחי/גאולתי שיוצר מחלוקות קשות,יעוצו והפעולות המסטיות/קבליות שמבצע הרגלא"ט,עוזרות להרבה אנשים בפן היום יומי,ידוע לי על מנהלת פורום "בחבלי משיח" {-בבחדרי חרדים] שפנתה לרבינו הרגלא"ט, בעת אמא היתה גוססת ושכבה על ערש דווי,והרגלא"ט הקדוש ביצע פעולה רוחנית ,והודיע למנהלת הפורום שאמא תחייה ותתאושש,האשה פשוט לא האמינה מכוון הרופאים זימנו את כל המשפחה להפרד,וניתן לאמת את זה עם מנהלת הפורום "בחבלי משיח" שגם פירסמה ידיעה בעניין,הרגלא"ט זה לא עוד בבא ח"ו התאב לכסף ומציע עיצות אחיתופל,למיטב ידיעתי הרגלא"ט הקדוש לא נפגש כלל עם אנשים ,ופועל באופן נסתר עניני הגאולה,אך רצה הבורא יתעלה שמו,ובאופן ניסי תלמיד של הרגלא"ט ביקש מהרב אבי ישראל שליט"א,מזכירו של הרגלא"ט,שלשם זיכוי הרבים יהיה ניתן להעביר שאלות לרגלא"ט דרך האינטרנט,והתלמיד שמו אביחי ה' ישמרהו ויחזקהו בזכותו זיכה אותנו,.מקווה שזכות הרגלא"ט תעמוד לך שי ,ליבי עימך.
דדון מאור אלפסי.
תוקן על ידי shay98 ב- 25/02/2010 23:11:59
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2010 22:46 |
|
| |
שלמא רבא יהא מן שמיא
אולם רציתי לדעת, אמרת שהרב אינו מחפש פרסום אם כן מדוע אתה מפרסם אותו?
יש כאן איזה סתירה.
מה הן הפעולות שהרגלא"ט עושה?
האם זה קבלה מעשית, הרי המהרח"ו אסר זאת.
רבינו הק' בעל הסולם לימדנו אותות ומופתים באדמת בני חם, מי שאינו מאמין צריך מופת.
וכמובן שעזרה מחכם זה לא מופת, רק ההישענות על מופתים ניסים מחלישה את האמונה הישירה בבורא שהוא עשה עושה ויעשה לכל המעשים.
בברכה רבה לגילוי השכינה, ולגילוי משיח צדקנו בב"א
תוקן על ידי shay98 ב- 25/02/2010 23:13:02
|
|
|
|
|