|
|
| נשלח ב-25/2/2010 23:14 |
|
| |
שלום לך
בס"ד
ראשית לא מפרסם.זיכוי הרבים.
אמצעים-קבלת הנבואית
לא באתי להכנס למחלוקת,ומי שרוצה ללכת בדרכו של הרגלא"ט הקדוש מוזמן,
מי שלא רוצה לפנות מבורך,אין כפייה ברוחניות-זה רבכם הק" אמר.
רק לא לך לשכוח, שגם על רבך הקדוש זרקו אבנים ,וגנבו את פרי עטו מחלון ביתו,ועד היום עוד מעיזים פנים ומעליבים אותו.
לחכם ברמיזא,ולאחר מותו מתגאים בשמו,ובחייו התביישו ללכת לצד רגליו.
וראה מה שאמר רבי בניהו שמואלי ,ששאל את מי ששאל על ספרי בעל הסולם,ואמר לו לקחת סולם ולשים אותם בעליית הגג,וזה האחרון עוד מספר זאת בגאוה,והמצחיק לא מגיע למעט מהמעט מהשגותיו של בעל הסולם,כל שכן של הרגלא"ט הקדוש.
ולא באתי חלילה לעורר מחלוקות,ובמידה ונוכחותי מתחילה לגרום לניצוצות של ריב,אז אאלץ לפרוש,לא כאיום ח"ו,אלא כהמנעות ממחלוקת,מכיון שכוחי בשתיקתי ולא בחיכוכים.
בנוגע לרח"ו ,מצחיק שאדם שאסר קבלה מעשית ,פנה בעצמו לקוראות בקפה,ומהגרועות שבהן, שיגידו לו גלגולו-כפי שכתוב בכתביו,ואין לידי כעת הספרים,אך אתה יכול לסמוך על מילתי.
חג שמח.דדון מאור אלפסי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2010 00:37 |
|
| |
בס"ד אור ליום ו יב אדר התש"ע תיקון טעות זה רבנו בעל הסולם האר"י אשלג הלוי זצ"ל וברור לי שבניהו שמואלי לא שום "מקובל" ורק צועק ועושה רעש חינם ,מי שמעיז לדבר בחוצפה ועזות מצח על תורת רבנו בעל הסולם הוא קליפה קשה מאד שרוצה לעכב את גאולת ישראל והמשיח בן דוד בקרוב יטפל בו אישית !! כולל כל המכונים למיניהם של מרכז בלעם לעם של לייטמן שר"י וד"ר שרגא פיליפ ברג שר"י שעושים חילול השם מחכמת האמת ושומר נפשו ירחק מהם !!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2010 12:05 |
|
| |
תודה מקרב לב על תיקון הטעות-כמובן התכוונתי לבעל הסולם ע"ה.
בס"ד
ולמנהל הפורום שי,חג שמח לך ולמשפחתך,חג פורים,כשמו מי יתן וה' ייפר עיצתם של הרוצים ברעתך וברעת משפחתך, ותחזה בנפילתם שדודים לרגליך במהרה,אמן .
חג שמח לכל חברי הפורום הקדוש,מאחל אני דדון מאור אלפסי תלמיד הרב הרגלא"ט,נשתמע.
שבת שלום ומבורך לכל בית ישראל.
תוקן על ידי shay98 ב- 27/02/2010 19:30:11
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2010 19:33 |
|
| |
בס"ד אור ליום א יד אדר התש"ע שבוע טוב וחג פורים שמח לכל בית ישראל 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2010 20:06 |
|
| |
לרגלא"ט יש חידושים יפים המובאים באתרו, הבעיה מתחילה
בזה שהוא מכריז על משיחיותו בעצמו טרם הוכרז המשיח ע"י אליהו,
ואם היה המשיח היה מדבר בצניעות ובגוף שלישי, בנוסף לענ"ד
משיח צריך להיות איש מעשה ולא איש רוח, איש שטח שדורש דרישות
מהעם בתקיפות ושקיפות מלאה, הגאולה לא תהיה ע"י "משיח קבליסט" אלא ע"י
אדם בעל מעשים של אומץ לב ונחישות, אדם שמסכן עצמו וחייו למען הגאולה,
אדם בסגנון של יהודה המכבי או בר כוכבא, אדם שהולך באמונה שלימה נגד כל העולם,
אדם שבורח מכבוד ושררה, וכתוב בנביא "ואת פושעים נמנה"...
האנשים שעוזרים למשיח האמיתי נחשבים בעיני רבים כפושעים, כפי
שלדוד המלך ע"ה עזרו פושעים וגם גויים...
בקיצור:
לרגלא"ט יש חידושים נפלאים ומרוממים, אך חסרים לו יותר מידי
אלמנטים בכדי להכריז על עצמו כמשיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2010 20:40 |
|
| |
תגובה.
חג שמח כי טוב אחי היקר אחי,חג שמח למנהל שי.
אינני איש שבא ללחום מלחמת זהותו של משיח.וכל איש ילך בעקבות רחשי ליבו.
על המשיח נאמר:תורה חדשה מאתי תצא.
הרגלאט יש בכוחו לכתוב על פי מה שמופיע באתרו תתק"ד תיקונים על כל אותם מילה ופסוק בתורה.
מבחינת התורה אין איש מגיע ליכולתו ואין שני לא.מה עוד קבל אות הנבואה וצדיקים ומלאכים מדברים מפיו כולל אליהו,הרי נבואה שהיום התקיימה מפיו.
ותגובתי דדון מאור אלפסי לנבואתו-בשאלה ששאלתי את מורי ורבי,
בס"ד
מורי ורבי,דבריך מתקיימים,ויחד עם תחושת השמחה,בהלה גדולה ממלאת את חדרי ליבי מפני הצפוי,לאן אנו הולכים,ומה נעשה ,בעת הזאת נבואותייך מגשימות את המציאות,דיבורך קובע את המציאות,אשריך משיח ה", אשריך עבד הבורא,אודה לתשובת הרב,כי משפחתי וסובבי מתחילים לפחוד מהצפוי,על שם חוזים דברי הרב מתקיימים במלואם.
בהערכה ובביטול דדון מאור אלפסי,חג פורים שמח.
לזיכוי הרבים,הנבואה האחרונה של הרב הרגלא"ט שמתקיימת.
למשיח ונביא ה" הרגלא"ט,נמסר בסדרת זהר תניינא -,על ידי נשמות הצדיקים ,הנבואה המדהימה על רעידת האדמה בצי"לה,מקור השם מפרו - "ארץ השלג,לא היה נביא כמו רבינו הרגלא"ט הוא משה רבינו שכעת זכה לשער חמישים הסתום.מדהים , נביא אמת בישראל,קבלו אותו הוא הרגלא"ט משיח ה".
דדון מאור,תוספת קטנה שלי:
תביטו טוב בתאריכים שנמסרו הנבואות,פשוט מדהים.אוי למי שייצא נגד הרגלא"ט,אני דדון מאור אלפסי לא מקנא בו ובמשפחתו.הקב"ה אוהב את הרגלא"ט,וזה כבר בפעם המאה שנבואותיו מתקיימת.אשרי חלקנו שזכינו.
סה-30.8.2009
עתיד בקרוב להשמיד ולמחות ברעש אדמה ומגיפות נוראיות את העיר "לימה" נאבדת ונבלעת בעומקות האדמה {הערה:לימה עיר הבירה של פרו]
עט-2.9.2009
בקרוב מאד עתיד אנוכי הרגלא"ט להשמיד ולמחות על ידי רעידת אדמה קשה קשה את מדינת "בוליביה" על ידי א"ש וסערות נבלעת בעומקות האדמה {צ'ילה גובלת במדינות ארגנטינה במזרח, בוליביה בצפון מזרח ופרו בצפון.]
ד –ד- 14.9.2009
אנוכי נאום יאהדונהי יהוה,גם בכך בקרוב מאד הרגלא"ט על ידי רעידת אדמה קש"ה ומכות א"ש רוחות סער"ה משמיד ומוחה מדינת "בוליביה" נבלעת בעומקות האדמה {ציל"ה גובלת עם בוליביה]
והחדשות האקטואליות:
:רעידת אדמה בעצמה 8.3 בסולם דדון
בציל"ה.
27.02.10 מוצאי שבת.
http://rotter.net/forum/scoops1/26979.shtml
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2010 21:30 |
|
| |
בס"ד אור ליום א יד אדר התש"ע אין דבר כזה "קבלה נבואית" זה מזכיר לי את הסגנון של הרב אברהם אבולעפיה ויש בעיה עם מסרים מעורבבים דרך מגידים ובכלל רבנו חיים ויטאל זצ"ל כתב בשערי קדושה ח"ג שער ו בחוסר האיסור להשתמש וז"ל:"וזהו סוד שמוש פרקי היכלות שנשתמשו בו רבי נחוניא ורבי עקיבא ורבי ישמעאל ואנשי כנסת הגדולה, ואחר כך נשתכחו גם דרכי השמושים ההם. ועוד אחרת כי נאבד טהרת אפר פרה בזמן האמוראים עד זמן אביי ורבא כנזכר בתלמוד (חגיגה דף כ"ה) ולכן לא נשתמשו מאז ואילך בעלית הפרד"ס. ומאז ואילך נשתמשו בשמושי עולם העשיה לבדה, ולהיותו עולם השפל מכולם וגם כי המלאכים שבה מעוטן טוב ורובן רע, ולא עוד אלא שהטוב והרע מתדבקים יחד מאד, לכן אין בו השגה כלל, כי אי אפשר להשיג טוב לבדו ולכן מעורבת ההשגה בטוב ורע, אמת ושקר:
וזהו סוד ענין קבלה מעשית. ולכן אסור להשתמש בה, כי בהכרח יתדבק גם ברע המתדבק בטוב, וחושב לטהר נפשו ומטנפה בסבת הרע ההוא, וגם אפילו שישיג, הוא אמת בתערובת שקר, ובפרט כי אין אפר פרה מצויה וטומאת הקליפות מתדבקות באדם המתקרב להשיג על ידי קבלה מעשית, ולכן שומר נפשו ירחק מהם, כי מלבד שמטמא נפשו יענש בגהינם, ואף גם בעולם הזה קבלה בידינו כי יעני או הוא או זרעו או יחלה בחולאים הוא או זרעו או ישתמד הוא או זרעו: וקח ראיה מרבי יוסף דילא ריינה ורבי שלמה מולכו שנשתמשו בקבלה מעשית ונאבדו מן העולם, וכל זה לסבה הנזכרת כי אין טוב בלתי רע, ולא עוד אלא שמכריחים אותן בעל כרחן על ידי השבעות, ואז מפתים אותן ומטין אותן לדרכים לא טובים עד שמאבדים נפשם, וגדולה מזו כי כל דרכי ההשבעות האלו העלימום הראשונים ואין אנו בקיאים היטב בדרכיהן וראוי להתרחק מהם בתכלית:"עכת"ד
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2010 21:45 |
|
| |
תגובה
בס"ד
שי היקר,אני מגיב בדרכי נועם,ומבקש לשמור על דרכי תורה ולענות בנחת הרוח.
כבר ידוע שהאר"י זי"ע ותלמידו הרח"ו באמצעות חלקו הרביעי של ספר שערי קדושה ,שהינו חלק מועתק בשלמותו מספר חיי העולם הבא של רבי אברהם אבולעפיא זי"ע,משם התעמקו וביקשו להשיג שיטות להתנבאות/ רוח הקודש,והדבר ידוע ומזכיר זאת גם הרב אמנון גרוס שליט"א שהינו עורך ספרי אברהם אבולעפיא בארץ,כך שמבחינת השגותיו אבולעפיא יוצר ב" בעיות,מכיון במידה והרגלא"ט הוא הנביא/משיח הנקשר לגאולה באיזה אופן,הרי מבשרנו משמים ששיטתו של אבולאפיא היא השיטה המועדפת מטעם ההשגחה להוציא הגאולה מהכח אל הפועל,ואכן צדק הרב אבולעפיא שכתב ששיטת הספירות קדומה בזמן,אך קבלת הצירופים גבוהה לאין שיעור,וזאת קבלת הספירות כשפחה,לעומת קבלת הצירופים-הגבירה,ומה שהשיג בספירות -בשנים,בקבלת הספירות השיג -בשעות.
והזכרת את רבי יוסף דלה ריינה,הרי לך מאמר שהרגלא"ט קיבל בנבואה שחילצו מהשבי של הס"מ.
קול דודי דופק פתחי לי אחותי רעיתי יונתי תמתי שראשי נמלא טל קווצותי רסיסי לילה/מאת רבי יוסף דלה ריינה-חו"ג המשי"ב/נמסר בצינור הנבואה לרגלא"ט.
דע בנ"י מה שמחת"י יצאתי ממאס"ר היצ"ר הר"ע אשר קל"ע נפשי רוחי נשמתי וכעת בזכות הגאולה יש לי הזכות לחד"ש דב"ר תור"ה,קו"ל דוד"י,הרי קול"י מגלה תורת דו"ד המלך תורת המשי"ב על שם משיבה נפש קדושה לישראל עם אהבה, מה רבים מכאוביי וזכות התור"ה עמד"ה לנגד"י חדל כאב"י ,קול דוד"י סוד תפארת{קו"ל} ידוד יתבר"ך חותם בפנימיותי ד"ו-פק בסוד ק"ף כפול ב" {ד"ו} בגמטריא ש"ס,
סוד ש"ש ס"דרים אשר זכיתי לחנינ"ה מן מסד"ר שי"ש זה כת מלאכ"י גבורה ועונשי"ם,וזה סוד שי"ש בגמטריא י"ש ל"ו שמו"ת א"ש אשר נידונים בהם במדור התחתון, וכעת קיבלתי חנינ"ה בסוד פתחי ל"י,פתחו לי שערי ההיכל התחתון וזכיתי לנשמה מן היכל חתונ"ה גם ת"ו הח"ן כח תורת הצירופים אשר זיכ"ו את נפשי בשם כז"ו בגמטריא ג"ל עיני ואביטה נפלאות מתורת"ך תורת רג"ל י"ה גם הר"י ג"ל,
וזה השם המפורש ה.ר.י סוד יחוד י"ה{חכמה ובינה זיוג אמא אבא} בנפשי אשר שהתה בהיכל אות ר" בגמטריא א" א"ל א"לה א"להי א"להים{ גבורה קשה} שם דופ"ק{הארת אחורי"ם} וכעת רו"ח א"ם{בינ"ה} סוד מו"ח א"ר גם רו"מח א" בסוד א"אלפך חכמ"ה גם כ"ח מ"ה בגמטריא כ"ח י"וד ה"א ו"או ה"א {לי} מא{יר"ה} ה{נ}פ"ש שמה "ריינה" בגמטריא הכנ"ר , סוד מצרף האותיות חבר אות ל" מן ד{ל}ה ומהוה אנוכי נ"ר כל"ה,בסוד כעת נ"שמה ר"וח בפנימיות כ"ל ה"אמונה סוד אחות"י גם אחו"י נשמ{ת}י מגלה אשר רעית"י{גם רעתי כל הסב"ל אשר חויתי על ש"ם רצוני הע"ז לקר"ב הגאול"ה}ולשבר ולעקור עיניו של סמא"ל הטמ"א ש"ר שטנ"ה בכח תורת"ך ותורת חו"ג המשי"ב בגמטריא המשי"ח ט"ב יבי"א לע"ם ישראל עם אהב"ה,
מש"ה ח"י ט"ב גם מש"ב חיט"ה גם שבח"י מט"ה אלקי"ם חותם בפנימיות ישראל השורפים סמא"ל וכת הרשע"ה נשחטים על גבי מזב"ח הגאולה, רבבות נשמות כב"ר זוכ"ו ויתברר"ו אנו בעולם התחתון וכעת בהיכל גן עדן עליון חשי"ם או"ר אהב"ה בגמטריא ר"ז אהב"ה, ולולא השר"ץ שבתא"י צב"י ש"ם רשעי"ם ירק"ב הוא מלבושו של השט"ן כב"ר משי"ח האמ"ת הי"ה מגול"ה על יד"י הע"ם,וידעת אש"ר עתידה מלכות הרשעה מלכות יש"ו גו"ף השטנ"ה להכח"ד כליל בכח תורת הצירופים חכמת הנביאי"ם,והבט בשמי הסו"ד רב"י יוס"ף ד"לה ריינה גם סו"ד יל"ד פ"ה ריינ"ה,
הרי לך כידוע המשיח נקרא יל"ד ובפנימיותו פ"ה הגאול"ה גם גלו"ף אהו"ה בגמטריא גלו"ף טו"ב חותם בסוד אמרת הש"ם משה צרופ"ה גם גלופ"ה בסוד מגולפ"ת בסוד ג"ל מופ"ת מג"ן הוא לכל החוסי"ם ב"ו גל עיני ואביטה נפלאות מתורתך תורת חוג המשיח גם חוג המשיב תורת ריינ"ה גם נר הי"ה,בסוד מ"ה ש{הי"ה} הוא שי{הי"ה} והרי לך הי"ה הי"ה בגמטריא מ"{בינ"ה} חבר אותיות ש"י מן ש"י{היה} ומקובל שמ"י,- {ש}מעאל {מ}טטרון {י}הואל ס"ת בגמטריא נ"ס חותמים בפנימיות המשיח בכך מרומ"ם ונוש"א המלכו"ת, ואנוכי רב"י יוס"ף גם ר.י.י. ב"ו ס"ף, מודיעך הוס"ף במלך המשי"ח חותם ר.י.י. הבורא יתבר"ך ויתה"לל ר"צון י"ראיו י"עש"ה ,
ו-יעשה" בגמטריא צר"ף י"ה גם משה צירפ"ה את התור"ה, אמרת הש"ם גם מש"ה אמרת שישראל זוכים לגאולה איז"ה נבי"א גדו"ל ענ"ק בענקי"ם הינך משה רעי"א מהימנ"א ואנ"ו התלמידי"ם חו"ג המשי"ב חכמ"ת הצירופים בדו"ר האחרון לגלות ודו"ר ראשון לגאול"ה בסוד תמת"י, תם מאסר"י וכעת אנוכי רב"י יוס"ף דל"ה גם יל"ד הוס"ף בתו"ך נשמתי כות"ב חידו"ש התור"ה המעלה נשמתי ומזכנ"י בגאולת הנפ"ש אש"רי האד"ם המפח"ד תמי"ד ותמי"ד ח"ד מפ"ה בסוד מ"אור פ"ה גם ה" מפוא"ר סוד ה"צירו"ף גם צו"ר יפ"ה,
חוק"ק בגמטריא ר{ו"ח} י[פ"ה] גם "חופה"{חירות} לנשמתי זוכתה בבית די"ן של מעל"ה אשר ריינ"ה בגמטריא כה"ן אמ"ת י"ם זה המשי"ח מש"ה ח"י זיכ"ה אות"י בכח שם י"ז כ"ה טו"ב גם אהו"ה{דע"ת הצירו"ף} הצירפה נפשי לג"ן עד"ן גם לי ענ"ג ד"ן,בזכות תורת הצירופים דנו את נשמתי- להיכל ענ"ג על כנפ"י השכינ"ה גם כה"ן יפ"ה שכ"ה בסוד שכ"ה{השכיח הגבורות} מן שורשי כעת אור חסדי"ם מלאכ"י יהוה מקבלים את פנ"י ו{מודיע}"ים ר"יינ[ה] בזכות המשי"ח אשר ביקש מן המלאך יהודע"ם מלאך ג"ן העד"ן לקבלך זכי"ת בדי"ן גם נדי"ב מש"ה רבינו לא שכח"ך וכ"ח ש"ך מיתק ובישם משורש"ך,וזה סוד שראש"י גם רא"ש י"ש בסוד ולאוהבי הנחיל ש"י עולמות,
גם ש"ע מילות בגמטריא צר"ף מילות, וזה מקובל הש"ם הרגלא"ט בגמטריא רמ"ח אורות חתמת בנשמתי וזאת הטו"בה לך זוכר לנצ"ח נצחי"ם אתה היחיד"י שזכר"ת את מכאוב"י סו"ף סו"ף הק"ץ לייסור"י,וזה סוד {ש}ראשי {נ}מלא {ט}ל אתה הרגלא"ט עקרת ושחטת ה"שטן" ובכך שיחררת נפש"י אש"רי חלק"י כל ישראל צדיקים יש להם {חל"ק} בעולם הב"א, בסוד כעת קיבלתי מלבו"ש ג"ן עד"ן גם נג"ן ע"ד ומצר"ף צירופים זאת אהבת"י כה רבי"ם השני"ם אש"ר זכרה נפשי את זאת החכמ"ה וכע"ת מתענ"ג על כל אות ומיל"ה,וזה הנאמר קווצותי רסיסי הגיע קץ סבלי,הרי לך {ה}רג{לא"ט} בגמטריא י"וד ה"א ו"או ה"א בגמטריא אד"ם גם גאול"ה ג"ר בפנימיות נשמתי הצלתני מן ה"סריס" ,-
זה הטמא סמא"ל הרש"ע מסורס ועקר בוכ"ה על מר גורלו אותו הבסת" והעלת רוחו רוח הטומאה על כבש"ן א"ש אוכל"ה,הגיע משמרת ליל"ה בגמטריא משמרת מל"ה{סוד האמונה} על"י החתום רבי יוסף דלה ריינ"ה גם וס"ף ליד"ה ריינה נולדתי מחדש ת"ם עווני זה העת לעלות ולשב"ח את בורא"י מלך מלכי המלכים אלקי ישרא"ל מגדו"ל וע"ד קט"ן מול"ך על כול"ם על כול"ם מול"ך –
ובחסדי"ו המרובי"ם נענ"ה לתפילתך הרגלא"ט לזכנ"י אוהב"ך ומוקיר"ך ידי"ד ומהיו"ם אחי"ך רב"י יוס"ף דל"ה ריינ"ה גם פ"י ס"ו דל"ה ריינה בגמטריא פ"י ב"ן דו"ד דל"ה{בסוד רומם נשמתי} למדור ריינ"ה בגמטריא שע"ר רינ"ה גם נע"ר שיר"ה סוד היכל מטטרו"ן המלאך הקדו"ש זה מ"טטרון ש"ר ה"פנים ר"ת מש"ה אשר לך הרגלא"ט מכתיב נבואות על אחרית הימים חתם ב"י חותם אמ"ת י"ב צירופי הגאול"ה זה כע"ת רשמ"י זכיתי לחירו"ת נשמת"י,אמן ואמן כן יהי רצו"ן הש"ם ,ריינ"ה. תם ונשלם קול דודי דופק פתחי לי אחותי רעיתי יונתי תמתי שראשי נמלא טל קווצותי רסיסי לילה/מאת רבי יוסף דיילה ריינה-חו"ג המשי"ב/נמסר בצינור הנבואה לרגלא"ט.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2010 22:26 |
|
| |
בס"ד אור ליום א יד אדר התש"ע למה ברוב הדפוסים השמיטו את חלק ד בגלל שלא יפול בידים שלא הגונות ואינו ראוי להביא על מזבח הדפוס ולענ"ד יש בעיה עם קבלת הרב אברהם אבולעפיה והיה מתערער מעמדו של מוהרח"ו זצ"ל כמ"ש הרב יעקב משה הלל שליט"א בכתבים חדשים עש"ה והדברים ברורים לכל בר דעת שאין להתעסק בקבלה מעשית וסכנה גדולה יש בזה .
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2010 22:43 |
|
| |
הבעיה איך מכנים את הקבלה
בס"ד
קבלת ספירות
קבלת ההיכלות
קבלת הנבואה
למתבוננים הכל הולך לנתיב אחד.וכל קבלה משותפת לחברתה.
לענ"ד הגאולה תבוא על ידי המשיח שיהיה בקיא בג" הצירופים/שיטות הקבלה.
אין אני בא לשכנע להאמין ברגלא"ט ח"ו כמשיח,חלילה לי להטיף.
אך מצד האחר אני כן משבח את השגותיו בקודש שהינם נדירות.
עד כדי כך נדירות שהרב שלי שרה בבעיה,ושאלתי את הרגלא"ט וידע לאבחן את הבעיה המדוייקת
ואמר לי את שם הרב,ללא שציינתי,הייתי בשוק מראייתו הרוחנית,גם ל"משקיף" מפורום "הנה ימים באים" ולחברו ניפ נאפ הרגלא"ט אמר מסתרי המחשבה,ואף העביר למשקיף מסרים מהעולמות העליונים וזה "המשקיף" אמר בעצמו בפורום "הנה ימים באים",ששהרגלא"ט קרא את צופנות ליבו ומחשבתו ומעיד שניחן ביכולות ראייה גבוהות,.הרבה עדויות יש על הרגלא"ט,זה לא בבא ועלבון לכנותו כך,אך לסיכום שמעתי פעם בדיחה יפה,לכבוד פורים אני אספרה.
אדם אמר לי שבמידה ומשה רבינו יבוא היום לגאול את ישראל הוא לא יעבור מסך אלא יעבוד במוסך.
ומתמצת את כל תמונת הגאולה לצערי ויחס האנשים לסוגייה שכה קשה להחדירה לתודעת הנברא.
יש לזכור שהמפרשים אמרו שמשה רבינו המית האיש המצרי בכח שם המפורש,כלומר קבלה מעשית,וגם הזוהר הקדוש נכתב על ידי רשב"י שקיבל את הדברים כמעתיק ספר מתוך ספר עליון על ידי גילוי מלאכים/נשמות,גם קבלה מעשית.ראה הרמח"ל וגילוי מגיד,ורבי מאוסטרופולי ה"יד,שאף היה מייחד מפרשת האזינו שם מפורש לדרשה אוטומטית,ופעל רבות באופן מעשי בקבלה מעשית.והרשימה לאין קץ,כולל האר"י הקדוש ותלמידיו שניסו להחיש את הקץ מספר פעמים באמצעים קבלים מעשים,ולא עלה בידם.
הסכנות עצומות בשימוש בקבלה מעשית/נבואית/היכלות,וכנראה שרק משיח האמת שיבוא, יוכל לעמוד מול הסכנות שרבים נפלו נופלים ויפלו ,מהסכנות האדירות העומדות לכונס למערכה המופלאה הזאת,וחלק מאותם שנפלו מופיעים כיום במהדורות החדשות על מעשים נוראים שחשודים שביצעו.ואני הקטן רק חוקר ומבקש ללמוד למען עצמי ולהגיע לחקר האמת.
בברכה דדון מאור אלפסי.ודרך אגב שי אולי תביא למען הקוראים גילוי למען הגאולה ששמעת/חווית,במידה ובנמצא.למען פורים.
תוקן על ידי shay98 ב- 27/02/2010 23:12:38
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2010 23:21 |
|
| |
בס"ד תגיד לי הרב שלך קורא מחשבות מה זה מדיום או היפזונה ? תבדוק עם הרב דומה למלאך הוי"ה צבאות אז ילמדו תורה מפיהו כמאמר חז"ל ואני לא מתפעל מאותות ומופתים באדמת בני חם שיוכיח ראיות תורניות ,זה יש שיש לו הארות לא הופך אותו למקובל בעל השגה . מאיפה אתה יודע את שרש הדברים תבדוק אל תהיה פתי להאמין לכל דבר ,איני מכיר את הרגלא"ט אישית גם אתה טוען שאתה לא מכיר ,איך אתה מפרסם אחד שאתה לא מכיר אישית ? אל תלך אחרי רגשות תבדוק בעין השכל לאשורו .
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2010 23:43 |
|
| |
הרגלאט
בס"ד
הרגלא"ט תורתו עומדת לו מעל ומעבר,מספיק להביט בספריו/מאמריו/כתביו.שי תקרא בעץ אין סוף, תורת הרגלא"ט על דרך מבנה העולמות,יותר עמוק מתורת האר"י באלפי מונים,ומדבר שם על פנימיות האדם קדמון,והרגלא"ט הקדוש מביא שם מדוע הגילוי הגיע שעתו,ומפרט את מבנה האדם הקדמון לפרטי פרטים.פלא פלאים.הרגלא"ט הקדוש חושף מבעל הסולם עצמו בנבואה, ששיטת הרצון לקבל רצון להשפיע ,בטעות יסודה,
וסבו של הרגלא"ט שהלכה נקבעה כמותו,הוא רבי שלמה איפרגן מגלה, שהסדר הינו שפע שלילי והוא השפע הראשוני להתגלות,ועל ידי כח היסורים ,ממעטים השפע השלילי בחינת עשו,ורק לאחר מכן מגולה השפע העליון בחינת ישראל/יעקב,והתורה עמוקה מיני ים,אך בכללות הרגלאט מוכיח מעל לכל ספק ששיטת אשלג יש עימה בעיה גדולה,מכיון שמאפשרת יניקה לכח החיצוני -סטרא אחרא,בעת אותם השורים ברצון לקבל מקבלים השפעה מטעם הלומדים שיטת אשלג,ולכן יוצא שהללו הלומדים חשים הרבה דינים בחייהם, ומזינים את הקליפה,בעצם את השפע השלילי,והרגלאט מלמד שיש להשפיע רק לאותם שעברו את המחסום-השפע השלילי,ולא להשפיע לכל אחד,וכבר ידוע ששיטת אשל"ג הקדוש הצמיחה פירות באושים כגון לייטמן,אדם סיני,ברג,גוטליב,,וראה כמה מכות חוטפים ישוב האור הגנוז כולל השוד במרכול והישוב שנמצא בחובות עצומים,
אז יוצא שהשיטה הנ"ל של אשל"ג פגומה,מכיון שמפתחת בלומדיה רצון לקבל גדול מאין כמותו,וזה מכיון שנבלעו בקליפת הרצון לקבל ולא ידעו לברר את השפע השלילי,והרגלא"ט מחדש שהמלכות הינה משפיעה ולא מקבלת בסוד עשר ספירות גנוזות ומצורפות, שהאר"י ותלמידיו לא השיגו ידיעה בזאת הקבלה.ובקיצור הקודש ועירבוב גדול כל מה שכתבתי,אך רק להסביר שהרגלא"ט כה מעמיק בתורת הקבלה שמתקן נקודות לא שלמות בתורת אשלג" והבן ויהיה באפשרותך למתק הרבה דינים בחייך,ולמשכילים ינעמו הדברים.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2010 23:49 |
|
| |
שלח לי בפרטי תלמיד של הרגלאט
אנחנו מתעסקים בפאן העיוני הנקרא קבלת עולם האצילות, והוא בחינה ששם האותיות מזדככות כפי שכתוב בהקדמות לתע"ס, ואנחנו מעברים את עולם העשיה באורות של עולם האצילות. ואמור לו שאנחנו עושים את זה על ידי חידושים בתורה.
אמור לו שגם בעל הסולם, כתב בהקדמות לתע"ס שמתי שהאותיות של התורה מזדככות אז זה נקרא שהשיג את אור החיה והכוונה שבעל הסולם יתכוון לחכמת הצירופים שבאמצעות מזדכך פשט התורה לסוד התורה. וגם אמור לו שבעל הסולם הוא בחינת אשלג אותיות אש גל שהוא ניצוץ מרבינו שליט"א, ואמור לו שהוא יכול לדעת את זה עקב שאת שניהם השפילו בחייהם רק שעל רבינו שליט"א לא יכולים לזרוק אבנים כיוון שהוא נסתר עד כדי כך שהתלמידים הקרובים אינם יודעים איך נראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2010 00:21 |
|
| |
בס"ד
לידידיי היקרים והנכבדים דדון ושי ...
בהמשך לדבריכם ...
אני עוקב בדריכות אחרי שיחתכם והתרשמתי מאוד מהשגותיכם ...
אכן לרגלא"ט יש השגות גבוהות מאוד בתחום הקבלה (לענ"ד בנושא)
והשכלתי הרבה ללמוד מדבריו הקדושים המובאים באתר (למרות שמנעתי מעצמי תלמוד במקומות שצריך להיזהר בהם כמו שמות המלאכים והשפעותיהם וכדומה וכו' ...)
יש לציין שאישית אין לי מושג אפילו קל בקבלה המעשית ומהי וכו' ...
ומעבר לזאת אני חושש כרגע מלהיכנס לתחום גבוה ומסוכן בעבודת הרוחניות ...
וכבר ידוע על גדולים שנכנסו ונפגעו רחמנא ליצלן ...
ואני פה הקטן מכולם למרות רצון עז שמקננן בתוכי להבין זא"ת ...
אני ב"ה מתגבר על הרצון הזה עד שלדעתי ארגיש שהיה מוכן ללמוד בתחום הקבלה המעשית
וזאת רק לשם שמים והתגברות בעבודת ה' יתברך ...
וכפי שציין ידידינו היקר והנכבד דדון ...
אכן הרבה ניסו לקרב את הגאולה בעזרת הקבלה המעשית ונפגעו רחמנא ליצלן ...
שלדעתי נהגו בסוד הקרבת אש זרה = מתוך שנאמר: כל דברי כאש נאום ה' ...
ועוד נאמר שהגאולה צריכה לבוא ברצונו של הקב"ה ולא ברצונינו אלא אם כלל עמו ישראל יחזור בתשובה ונזעק לישועת ה' ולגאולתו במהרה בימינו
א. כ. י. ר
בסוד הכתוב: בשיר השירים: אם תעירו ואם תעוררו את האהבה עד שתחפץ (ברצונו של הקב"ה יתברך)
ולהזכירכם גלות מצרים נמשכה שלושים וארבע מאות שנה מעבר לזמן שהבטיח הקב"ה יתברך לאברהם אבינו ע"ה שנאמר:
בראשית ט"ו יג וַיֹּאמֶר לְאַבְרָם יָדֹעַ תֵּדַע כִּי-גֵר יִהְיֶה זַרְעֲךָ בְּאֶרֶץ לֹא לָהֶם וַעֲבָדוּם וְעִנּוּ אֹתָם אַרְבַּע מֵאוֹת שָׁנָה:
ולעומת זאת הגלות בעוונותינו הרבים נמשכה יותר (בסוד הכתוב "אשר חרפו עקבות משיחך" שנאמר:
שמות י"ב
מ וּמוֹשַׁב בְּנֵי יִשְׂרָאֵל אֲשֶׁר יָשְׁבוּ בְּמִצְרָיִם שְׁלשִׁים שָׁנָה וְאַרְבַּע מֵאוֹת שָׁנָה:
אשריכם ידידיי היקרים והנכבדים ...
שנאמר: מכל מלמדי השכלתי ...
חזק חזק וניתחזק ...
בברכת שבוע טוב ומבורך ...
וחג פורים שמח (-: >
לנו ולכלל עמו ישראל בכל אשר הם ...
חיזקו ויאמץ לבבכם כל המייחלים ל - ה' ...
ואתם הדבקים ב - ה' אלוקיכם חיים כולכם היום ...
ומי ייתן והתלמוד כאן ישיב את ילדי ידידינו שי היקר והנכבד לחיק הוריו ולחזקתו כהלכה ...
ויטבתלו מעליו כל גזירות קשות ורעות בכלל עמו ישראל בכל אשר הם ...
ושנדע בשורות טובות ומשמחות ...
וניזכה לגאולה השלימה במהרה בימינו ...
א. כ. י. ר
א. כ. י. ר
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2010 00:27 |
|
| |
בס"ד אור ליום א יד אדר התש"ע דרכו של רבנו בעל הסולם האר"י אשלג הלוי זצ"ל היא דרך האמיתית להבנת דברי רבנו האר"י זצ"ל ומי שמבטל דברי אחרים שיביא ראיה לדבריו ולא בדרך נבואה !! תורת בעל הסולם סולפה ע"י תלמידי דלא מעלי ואין בתורתו שום נפתל ועקש ועל הטוען שהגיע להשגות יותר מהאר"י טעון בדיקה אפילו הרמח"ל כתב שלא הגיע למחצית מהרב הקדוש רק שלו ניתן רשות לכתוב ,על כן דבריך מאד תמוהים כי ישנם ב' דרכים דרך תורה ודרך יסורין כמ"ש בעל הסולם ואין לנו שום עסק בקבלה מעשית אלא עיונית בלבד להכיר את הבורא וכל נסיון להמציא דרכים שלא ע"פ קבלת חז"ל הוא מפיתוי הנחש והוא סוד אש זרה כדברי הגר"א זצ"ל בגנזי הגר"א עמ' רנז ואי אפשר לשתוק על הנסיון להתיש את מדת הדין ואם בעולם העשיה הרוחני רובו רע כל שכן בעולם הזה ודו"ק היטב ודי למבין
|
|
|
|
|