|
|
| נשלח ב-24/2/2010 19:25 |
|
| |
לשי חזק ואמץ ! עוצו עצה ותופר דברו דבר ולא יקום כי עמנו א-ל
בימים האחרונים מנהל ידידינו שי מאבק עיקש על הוצאות ילדים קטנים ותינוקות של בית רבן מחיק הוריהם על ידי פקידי סעד ,
בעינויים משפטיים, בכח ובכפייה וברוע לב ואטימות מרושעות המזכירה משטרים טוטליטריים.
אל תירא ואל תחת עוצו עצה ותופר דברו דבר ולא יקום כי עמנו אל
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2010 22:18 |
|
| |
בס"ד אור ליום ה יא אדר התש"ע מאבקנו הצודק הוא במסגרת החוק וע"פ כללי אתיקה מקצועית אין לנו ענין אישי עם פקידי הסעד אנחנו נגד השיטה המרושעת האכזרית המנתקת ילדים מהוריהם בשם "טובת הילד" וחוק הנוער טיפול והשגחה אנחנו דורשים הקמת ועדת חקירה ממלכתית בדלתיים פתוחות על פשעי המימסד משרד הסעד ,כל הנסיון להשתיק אותנו בדרכי איום והפחדה לא נירא כמ"ש "הוי"ה הוא האלד'ים ואין עוד מלבדו" !!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2010 04:17 |
|
| |
בס"ד אור ליום א יד אדר התש"ע ברור לי שמנסים לערב גורמי מהשב"כ במטרה להשתיק את המחאה נגד פשעי משרד ה"חרבה" אך לא יעזור להם כלום כי הקב"ה יותר חזק מהשב"כ והמוסד וכדומה ואם הם חושבים "שכחי ועוצם ידי עשה לי את החיל הזה" אז תהיה להם הפתעה גדולה כולל מדרום קוריאה שתזרוק פצצת אטום ולא רק איראן תהיה עם פצצת מימן וכבר הזהיר רבנו בעל הסולם זצ"ל "שאם לא יעסקו בחכמת האמת אז האטום והמימן יעשה את שלו " ורמזו לי הדבר בשבת האחרונה שבגלל שיש אטימות אז יבוא אטום מדה כנגד מדה ודי למבין !!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2010 15:20 |
|
| |
בס"ד יום א כא אדר התש"ע
אזהרת השם יתעלה לכל ראשי מדינת הערב רב "ישראל" אמטיר על ארציכם עשרות אלפי טילים עם ראשי נפץ גרעיני,על חטיפות ילדים מהוריהם תוכו מכות אדירות מן השמים אנשים ייעלמו בפתאומיות בלי שאף אחד יבין איניכם
רוצים לשמוע את דבר הוי"ה ושליחו אליהו הנביא תשמעו את האטום על האטימות לעני לדל ולאביון אכה אתכם מכה על מכה ולא יהיה לכם תקומה מלאך הוי"ה צבאות יכה את הארץ ויטהר מכל הזוהמא הזנות וכל התועבות שעשיתם להכעיסני במעשה ידיכם מחלות מגפות אש וגפרית ואבני אלגביש מאת הוי"ה מן השמים !!
כל זאת אעשה מדה כנגד מדה כמו שהכעסתם אותי מדה כנגד מדה אעשה לכם !!
תוקן על ידי shay98 ב- 09/03/2010 17:56:45
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|