|
|
| נשלח ב-25/2/2010 01:28 |
|
| |
חדשה וסקרנית - הנה כתב ידי!
 רבות שמעתי על הגרפולוגיה אך אף פעם לא התנסיתי בפענוח אישי. הייתי אומרת שכרגע אני צריכה ניתוח שכזה יותר מתמיד. לאחרונה, אני מתקשה בבידול בין ה"אני" האמיתי ל"אני" שכולם רואים. מקווה שזה מספיק, תודה!
תוקן על ידי SRose ב- 25/02/2010 01:35:05
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2010 09:37 |
|
| |
זה מה שנקרא: כתב פרסונה. היינו: כתב של אדם שחי לא את עצמו אלא את המודל שבו הוא היה מעדיף לראות את עצמו. הדבר נובע מכך שאיכפת לך יותר מדי ממה יגידו. החיים בצל החברה, זהו סוג של עבודה זרה מודרנית הרווחת מאד בציבור. המניע לפעולה צריך להיות פנימי ומכח השאיפה להתקרב לרבש"ע. את גם אינך חשה מספיק את היחס הרצוי לחברותייך. עד כמה להתקרב אליהן, מתי הזמן הנכון ומתי לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2010 10:16 |
|
| |
כתב יפה ומסודר ולדעתי זה מראה על רצון לעשות כל דבר עד הסוף ולראות דברים מושלמים שירצו את כולם .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2010 13:08 |
|
| |
תודה רבה! הדברים באמת מתאימים לי, אך יש לי גם פן מאוד שונה באישיות שהייתי שמחה לשמוע עליו עוד יותר. האם הכתב מורה על אישיות חד-גונית? או שמא מסתתר שם עוד משהו...?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2010 16:50 |
|
| |
השאלה היא באיזה מובן. ישנה מורכבות מסויימת באישיותך ובתחומים מסויימים ישנו אפילו איזון. אולם את עצורה מדי ולא יצירתית. חסרת גמישות ובאופן חיצוני את בודאי חד- גונית. לדעתי את יכולה לשנות את המצב משום שהחד-גוניות שבאישיותך אינה נובעת מנתוני אופי בלבד אלא גם מהשפעה סביבתית.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2010 00:20 |
|
| |
יש לך צורך חזק לשמור על מוסכמות ולהיות עקבית - הולכת לפי הכללים. לכאורה יש כאן אישיות חד גונית. אלא שיש לך גם דחפים תת קרקעים של דברים שלא מימשת עובדה זו גורמת לך לתנודות רגשיות שלא תמיד את מודעת להם כמו כן יש לך חששנות מפני העולם, דבר שגם מכביד על חייך לדעתי בשיחה או שתים אם אדם חכם, תוכלי להעלות למודעות שלך כמה דברים בלתי פתורים, מה שיקל עלייך.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|