חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתן ענקיות! אני מוחה דמעות צחוק!
מה 7?מש-ביוש... _________________ ה' הוא אבא שלי !!!!
כן.מש..רוצה שעון? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
לא...שכחתי לשים קישור..אין לי מושג כבר איפה אני נמצאת..http://www.matok.net/article115.htmlמשו מגניב שקשור לפרה... _________________ ה' הוא אבא שלי !!!!
איזי חמווודמש..רוצה נתח? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חעחעחעחעחהחהחהחהחהחהחהחחהחחהחהחהחהחהחחהחהחהחהחהחעחעחחע
וואלה??מי ש...תזכיר לי בעוד 10 דקות שעברו 10 דקות? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
מה נסגר?חחחחחמה השעה? עשרה ל7? _________________ ה' הוא אבא שלי !!!!
לא.כבר שבע.מש..הולכת כבר ?? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
יאפ מש- תודה...ואין ל ישאלה..מע' תחליפי אותי... _________________ ה' הוא אבא שלי !!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי שלא ראתה הפסידה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!_________________תוקן על ידי מעשהיה ב- 28/04/2010 19:19:20 מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
תוקן על ידי מעשהיה ב- 28/04/2010 19:19:20
מי ש....... כועס על מישהו?
לא. ח"ו..מש.. מעלי.ציפית לתשובה אחרת?? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)