וואלה לא יודעת. נראלי קיץ. חורף הוא מסורבל.מש.עט כחול או שחור? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
לא!!!!!!!מש-פעם הכנת שבת לבד?
לא...מש...מה את מתכוונת ללמוד אחרי שתסיימי את התיכון??? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
מז"א? לא חושבת.. מש..אין לי שאלה. _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חח סליחה עניתי לריאנה. _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אין שאלה??-- שימו לב זה הולך בדרגות.. חעחעחעח
ולא ענית לי...שאלה למעשהיה : חשבתי שאת גרפיקאית???מש...אולי למישהו כאן יש איזשהי שאלה? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
פיספסת את זה: אמממש..שירים על פול ווליום או רגיל? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
מושניק.. גמלי יש הרבה מחשבות _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
בטח פול ווליום על רגיל זה לא שווה.מש...מה את אוהבת יותר: סטייק אמריקאי חצי נא או שיפודי לבבות צלויים???? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
היא לא גרפיקאית היא לומדת גם בסקול... !!!מש-מה החלום שלך
לבבות אבל לא חיחימש..מתחתי? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)