כן אני, מעשה שהיה תמיד חשבתי שסיימת כבר סמינר... את עדיין בסקול????למה התכונת יש לי הרבה מחשבות???מש...שמישהו יענה לי על השאלה הקודמת.... _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
תנ"ך....מש....לא ענית יש כאן מישהו שלא לומד בסקול??? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
כן. יש.מש..מה הכמות זיכרות ביואזס בי שלך? (אם יש) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
במה??? יו אס בי זה רק חיבור... _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
ש----יש בו זיכרון...
בשבילך נאמר דיסקאונקי _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אה דיסק אונקי,,,, לא יודעת אני כמעט לא משתמשת בזה. _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
?????שאלה ווקשה _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
מש-------------------נגמר המלאי
מש....מתי נכנסת אצלכם השבת? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
תבדקי בלוח- ירושלים עיר הקודש...מש-למה היא פה עכשיו?? אותותו שבאססססס
זהו... גמרנו עם ההכנות...מש..רמזת שאני אלך? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)