לאאאאאאאאאאמש- מה עשית לשבת?
טוב טוב.. תנגבי את הדמעות.. את משפריצה עליי!!!!ערכתי שולחן.. קצת בישולים אחרונים.. נקיונות אתמול... אממ מה עוד? מש..מתפללת מנחה בדר"כ? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חברות אח"כ משפחה.. מש..ספרי איך היה _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
גדול!!!!!!!!!!מה בכלל?!מי ש......... הרבה בפורום או בנט?
אהההמש- מה עושה היום? _________________ לחיות-הדבר הנדיר ביותר, רב האנשים פשוט קיימים
לחיות-הדבר הנדיר ביותר, רב האנשים פשוט קיימים
אממ אין משו מתוכנן... מש..כדאי לבוא לירושלים?? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אממ כן! למה לא? חוץ מזה שהרגע התחיל לרדת גשם!!!!פשוט באסה!מש-תודיע לי ב11:30
בע"ה.מש..מה יש ב- 11 וחצי? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
הילדה צריכה לעווווווווווף!מש-פלא כשר או רגיל?
לנדב לך כנפיים?? "מי יתן לי אבר כיונה אעופה ציון הקדוש מירונה.."אממ לי יש טרף.. אני עצלנית מידי כדי ללכת להטביל אותו...מש..11 וחצי!!!!!!!!!! _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חחחח יאלה עפתייייי.. יש אוטובוס... אנלא צכה כנפייםסחטן על הפסוק!מש-באה ירושלימה?
תודה תודה..תהני..נראלך? נשמע כאילו התמלאה הכינרת אילו היתה בירושלים.מש.לאן הולכת? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)