רזה...מש....את/ה יודע/ת לשיר??? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
מה חסוי??? ראיתי פה באיזשהו מקום שיש לך שושלת מוזיקלית מיוחסת!מש...מנגן על כלי כלשהו?? ואיזה כלי??? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
לא..הלוואי שהייתי יודעת..מש..היית פעם בחו"ל? _________________ אופטימיות נובעת מחוסר מידע..
כן. באוקראינה. (קברות צדיקים)מש..עד מתי נמצא/ת היום? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
לא יודעת יש לי ללמוד לשלוש בגרויות.מש....את/ה יודע/ת לכתוב שירים/חיבורים??? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
אממ נראלי שאפשר לומר שכן.מש מעלי.צ'כה עזרה? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
זה בכלל לא הכללים של המשחק.. _________________ אופטימיות נובעת מחוסר מידע..
במה אני צריכה עזרה??? בלכתוב??? תודה!! רק חיפשתי אחות לעט... עוד משהי שאוהבת לכתוב...מש....מה הכללים של המשחק????? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
שואלים רק את מי שממתחת........עכשיו מעשהיה פסולה :) _________________ אופטימיות נובעת מחוסר מידע..
חחחח...מש....את אוהבת לטייל??? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
אני פסולה לעדות אבל לא למשחק חחח אממ כן.. למה לא?? (ת'אמת תלוי איפה.. לא סתם לבזבז ת'זמן) מש.. יש משו שמסקרן אותך ביוחד? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
כן..מש.. היית רוצה להיות גננת? _________________ אופטימיות נובעת מחוסר מידע..