בתור מקצוע ממש- לא. למרות שאין לי ב"ה בעיה עם ילדים.. "ילדים זה שמחה.. ילדים זה ברכה....." מש.. מה מסקרן אותך??_________________תוקן על ידי מעשהיה ב- 11/05/2010 19:00:24 מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
תוקן על ידי מעשהיה ב- 11/05/2010 19:00:24
בחיים לא!!! אני לא אוהבת ילדים....מש...מה את מתכננת להיות אחרי שתסימי את התיכון???? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
לא אוהבת ילדים????????????? הכי מסתדרת איתם!! הם כאלה קרציות מעולות!!!!!! _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אופס מעשה שהיה ואני ענינו באותה השניה...מעשה שהיה יש דברים רבים שמסקרנים אותי כגו': העולם, ההיסטוריה שלו, אנשים גדולים בעולם, שפות, ועוד מלא דברים... _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
אממ מקווה שתצלחי לבלוע את כל המידע המדובר...מש..מתי צלצל הטלפון בבית בפעם האחרונה להייום? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
מסקרן אותי מה מישהי חושבת/מרגישה..הייתי רוצה להכנס לכמה אנשים לראש..מש...תרצי משפחה גדולה או קטנה? _________________ אופטימיות נובעת מחוסר מידע..
משפחה קטנה...מש....אוהבת את החיים הטובים??? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
מי לא אוהב את החיים הטובים?מש..רוצה בעל שילמד או שיעבוד? _________________ אופטימיות נובעת מחוסר מידע..
בע"ה ילמד ויעבוד. מה גם שלא חסרות עבודות קודש.מש..למי היית רוצה להכנס לראש?? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
הייתי רוצה להכנס לראש של היטלר ולעשות לו סוויץ' שם...מש...יש לך דעות שונות??? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
דעות שונות בקשר למה? _________________ אופטימיות נובעת מחוסר מידע..
בקשר להיטלר חחחמש..לא היית מעדיפה לעשות למורות סוויטש?? (קורץ) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
להכל!!! שונות מהדעות של רב האנשים בחברה/בסביבה/בארץ/בציבור/בעולם??? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
ברור!!כשם שפרצופיהם שונים כן דעותיהם שונים!! _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
מצחיקה ... מה את משחקת ראש קטן, הבנת למה אני מתכוונת, לא???המורות צריכות דחוף לעבור סוויטץ'... _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........