לא.אממ כמט הכל.. יש שירים מסויימים שצורמים לי באוזניים...מש..אני נשמעת מורה? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
צודקת.. סליחה.. (מה היה לא יפה..?)מש..את ממשיכה סמינר? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אם את לא יודעת מה היה לא יפה אז מה את אומרת לי צודקת סליחה...נו מין הסתם יש ברירה..משבאיזה גיל את חושבת שהכי טוב להתחתן? _________________ אופטימיות נובעת מחוסר מידע..
בחורה. 19 20.מש..לאן יצאתן השנה מטעם הסמינר? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
לא הבנתי את השאלה _________________ אופטימיות נובעת מחוסר מידע..
נקרא לזה טיול? שיהיה טיול... _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
טיוווולללאמממהלכנו לראות פרחים חחלא היה איזה טיול מיוחד.. _________________ אופטימיות נובעת מחוסר מידע..
אה..מש..מתי המחנה הבא שלכן?
לא יודעת איפשהו בין תמוז לאב... מש...האם לדעתך הנט הוא מסוכן??? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
מאוד..!אני יעזוב אותו יום אחד..מי ש..ישלך משו מיוחד היום בסמינר..? _________________ *~דניKלוש~*
*~דניKלוש~*
כן יום עיון- סיוטטטט!!!!!מש....את/ה תבוא/י להופעה של פרחי מיאמי הקיץ??? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
לא.את\ה משועממת?