עניתי שכן! וזו לא פעם ראשונה שעניתי על זה...מש..יאללה שאלה הבאהה _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
סיימתי את תיק מקסיקו. צריך לחכות לשבוע הבא לחדש את המלאי.מש..קראת את "נעליים ורודות"? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
כן, אחלה ספר חבל שהוא קצר... מש... תיק מקסיקו- של איזה סופר הוא? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
כן, אחלה ספר חבל שהוא קצר...
מש...
תיק מקסיקו- של איזה סופר הוא?
חלק אומרים לי יפה והספרנית אומרת שלא. חחחשל חיים גרינבוים.מש...לאיזה שירים את מרבה להאזין? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
ידוע.. מיאמי, גרטנר, שוואקי, פריד, - נו בקיצור, אני אוהבת חסידי (- אמריקאי)... ואת, מה את מעדיפה?? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
העיקר שיהיה יפהההמש...אומרת לי יפה להת'?? עוד איזה חצי שעה אני אחזור. _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
להת" בעוד מחצית השעה.מש...עד מתי את מתכננת לשהות כאן? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
אחרי שאחזור זה כנראה עד אממ 12 אולי.. משו כזה..מש...תהי פה? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
לא בטוח..וכנראה שמהיום לא יהיה כאן עד יום רביעי..מי ש..ישלך בגרות שבוע הבא? _________________ *~דניKלוש~*
*~דניKלוש~*
לא.למה לא תהי?? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אני צריכה לחרוש על החומר..מי ש..יודעת מתמ'? _________________ *~דניKלוש~*
כן... אפשר לומר חחח _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)