אממ תלוי...איזה באסע השנה יש רק את יום רביעי וחמישי לחוה"מ..מש..יש לך מצלמת נט? _________________ שערי דמעות לא ננעלו, אם כן שערים למה? לחסום בעד דמעות השוטים שבוכים, ואינם יודעים על מה בוכים.
קמתי ב-8 וחצי..מי ש...אוהב לישון.? _________________ *~דניKלוש~*
ללכת לישון לא... אבל להמשיך בבוקר כן...מה עשית לשבת? _________________ שערי דמעות לא ננעלו, אם כן שערים למה? לחסום בעד דמעות השוטים שבוכים, ואינם יודעים על מה בוכים.
אני כלום..חחחמי ש...אוהב גלידה? _________________ *~דניKלוש~*
אממ תלוי איזה..מי ש..נכנס אדר?? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
באדר- אני נכנסתמש--ישלך קוביות?
מה קוביות?? גשר?? לאא ב"ה!מש.. לך יש?? (חח אהבתי את השאלה..) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חושךראית את מכושפת?
אויש בטעות עניתי על משו אחר.....לא אין לי ... בקרוב ... מעצבן.......אוף
כן ראיתי את מכושפת, סרט חמוד.מש.... יש לך BUZZ? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
חפשי אותי נראה אם תמצאי..יש לך מייל על השם שלך או על שם הניק? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
בראשי תיבות.מי ש....... דומה לקוף (נראלי שכן)
לא. לחתול מש..צריך כדור להרגעה? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)