|
|
| נשלח ב-5/7/2010 23:13 |
|
| |
האפשרויות מוקבלות... מה אתן כבר יכולות לרצות?? סופרלנד? לונה פארק? הארץ שלנו קטנה אין הרבה ממה לבחור... אתגרים? לכו לתיפוס הרים..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2010 23:25 |
|
| |
משמתחתי אוהב/ת לשמוע מוזיקה חסידית?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2010 23:57 |
|
| |
מאוד מאוד ... חחח אני לא צריכה לספר לך עד כמה... מש.... אוהבת אתגרים??
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 00:07 |
|
| |
כן.. אפשר לומר....
כגון?
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 12:42 |
|
| |
בכל התחומים גם פיזית וגם שיכלית??
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 12:55 |
|
| |
אני אוהבת אתגרים שכליים ממש אבל פיזים לא כ"כ.. מי שמ.. מה עושים פתאום עם העודף זמן שיש לנו וכבר גמרנו את כל הספרים הקיימים ביקום?
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 13:03 |
|
| |
כן אותה בעיה אצלי אין לי מושג אני משתעממת רצח... מש... הצלחת לפתור את הבעיה הזאת??
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 13:29 |
|
| |
יש לך אחים קטנים? תאמיני לי זה פתרון מעולה ככה גם אפשר להשתגע ולהפרק וגם האחים הקטנים נהנים וגם לא חושבים שאנחנו משוגעים אלא רק חושבים שאנחנו מנסים להעסיק את הקטנים חחח תנסי את זה!
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 13:59 |
|
| |
אה זה הבעיה יש לי אח קטן אחד וגם הוא בגן עד אחר הצהרים אז אין סיכוי מש... לא שאלת שאלה...
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 14:42 |
|
| |
אני אשאל. מש... יש לך סרט טוב להמליץ לי עליו? (משעמם לי ולא עלתה לי שאלה נורמאלית..)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 14:46 |
|
| |
חחחחחחחחחח......................... נפלת על מישהו מתאים!!!!!!!!!!!!!1 כח זיקית! את מי הכי אהבת שם?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 14:50 |
|
| |
את שמשון הוא משחק הכי טוב שם... עכשיו תמליצי לי על סרט... ולא כתבת שאלה אלה אם היית בטוחה שאני אגיב ושאלת שאלה שמתאימה לי...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 14:52 |
|
| |
ידעתי שאת תגיבי! אבל אני ישאל שאלה בכולופן: אממממממממממ................ מישהי פה מגיעה להופעה של פרחי מיאמי או ישיבה בויס?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 14:56 |
|
| |
איפה זה ומתי?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 14:58 |
|
| |
של מיאמי בבניני האומה ביוםחמישי אחרי תשעה באב, וישיבה בויס בצרעה לא יודעת מתי, מישהי רוצה לבוא איתי למיאמי? זה הולך להיות משהו עוצמתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|