חחחחחחחח......אה יש לכם חוצים,השתיה האהובה עלי נס קפה/קפה שחור(חחחחח..........איזה דפוק)מש....את טובה במתמטיקה? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
כמוני כמוך.. אין לי עדיין..(התכוונתי נשואה + 10..)מש..יש לך כתב גדול או קטן? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
בינונימש-כמה ילדים אתם?
מז"א? אחים?? מש..את הקטנה בבית? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חח חוצפנית!מש- תעני על השאלה לפני
אנחנו לא באמת או חובה..מש..יש לך שאלה אחרת אולי? חחח _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
זה נכון, אבל אם את עונה- את צכה לענות על השאלה....כן ישלי מלאמש-מה צבע נעליך?
גם נכון.שחור.מש.. את הולכת עם נעלי ספורט? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
לא...מש-שתית פעם xl?
כן..מש..כמה זמן יש לכם נט בבית? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חודשיים...מש-מתכתבת מנייד או רגיל
נייח.מש...את הולכת עם פליסה? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)