בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

רעידות אדמה צונמי ועוד מרעין בישין- מ2012 ואילך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/5/2011 11:25 לינק ישיר 

אני לא מצליח לצרף לא תמונה ולא VIDEO רחמנא ליצלן .. . 

אולי יסביר לי כבודו איך הוא עושה את האותות והמופתים הללו?

נ.ב

הדישה בעניין חזרה לקווי 67 יש נפקא מינא גדול. . . .6 +7= 13 . . י"ג מידותיו של הקב"ה !!  כולם פוערים לועם ומזכירים השכם וערב 67  .. 67 . ... . . ..67..67 ..  ולא קולטים שצריכים לעשות תשובה עד ה' אלוקיך באחרית הימים -וזה עכשיו ואפילו כאן !!

זה מזכיר לי איזשהו שם של פורום העוסק בנושא . . . 

היית מאמין עד כמה עבה עמוק ושחור החושך השקוף הזה ?!!??!?  

תוקן על ידי danmash ב- 23/05/2011 11:33:42

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2011 12:20 לינק ישיר 

אהבתי את החידוש
מה גם שזו שנת הולדתי.. תפסתי אותה רגע לפני שהסתיימה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2011 12:41 לינק ישיר 

אשריי ואשריי חלקי שזכיתי לחדש משהו בעולמו של הקב"ה !!!

רואים בברור שאת  דווקא כן אחזת ב-י"ג מידותיו של הקב"ה ! ולראייה הגעת עד הלום אין קץ לשכרך !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2011 12:51 לינק ישיר 

חן חן על החיזוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2011 14:53 לינק ישיר 

חידושים רציתם? בבקשה...

גם בטורנדו אני את המידה כנגד מידה שבורא עולם משלם לאמריקאים על מה שהם מנסים לעולל
לנו עם ניסיונם לכפות עלינו לוותר על חלקי ארץ ולנסות להגדיר לנו גבולות חדשים.

הטורנדו כידוע לכם הוא תופעה די מיוחדת, מעין סיכול ממקוד של בורא עולם,
מסוגל לעבור ברחוב אחד להרוס אותו עד היסוד ולא לגעת ברחוב השני הצמוד לו.
משהו מאוד ממוקד ונקודתי. בניגוד להוריקן סופות גשם וכאלה.
כך שאפשר לראות בסביבון הטורנדו הטורדני כמעין מגדיר גבולות של הטבע.
את זה כן ואת זה לא, עד כאן יישאר ומפה ייהרס . ואידך זיל גמור.

Tornado

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2011 21:42 לינק ישיר 

רציתי רק להזכיר נקודה אחת

למרות ריבוי אסונות הטבע בתקופה האחרונה והתחושה הקשה שהולכת ומשתלטת על יותר ויותר בני-אדם
ש'משהו קורה'..'אלו לא ימים רגילים'..'משהו גדול כנראה בדרך'.. 'כדוה"א משתגע'
המכנה המשתוך של כל האסונות האלה הוא שמקורם בכדוה"א.

מה שהולך להשתנות לקראת סוף 2012 הוא ששחקן חדש הולך להצטרף לחגיגה.. החלל.
החלל - זה אומר אירועים קשים בשמש שישפיעו על כדוה"א. אסטרואידים וכל מיני גופים
וגרמי שמים שייתקרבו לכדוה"א ויהוו איום עליו ויגרמו לפחד גדול בעולם.

כל זאת במקביל לאסונות הטבע המוכרים כיום שיימשכו ואף יתעצמו יותר ממה שראינו עד היום.

במילים אחרות בורא עולם הולך לסגור על בני-האדם מכל הכיוונים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/5/2011 11:11 לינק ישיר 

"סרט מהמציאות" כבר אמרנו? הביזאריות הולכת ומחריפה-הפעם :מגיפת ירקות . . .

אני חייב לציין שזה נראה יותר ויותר כמו מכות מצרים שפשוט הולכות ומתעצמות

מסתורין באירופה: היכן פרצה מגיפת הירקות?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4075178,00.html

בהלת הסלט באירופה הולכת וגוברת לאחר שארבעה בני אדם נוספים בגרמניה מתו מאכילת מלפפונים מזוהמים. בכך עלה מספר הקורבנות לעשרה בעוד ש-300 אובחנו חולים במחלה. הנציבות האירופית: "לא יודעים מהו מקור התפשטות המחלה"

רשויות הבריאות בגרמניה הכריזו אתמול (יום שבת) על ארבעה מקרי מוות נוספים שנגרמו מאכילת מלפפונים מזוהמים בבקטריה. בכך עלה מספר ההרוגים במדינה לעשרה מהמחלה שגרמה לבהלה ברחבי אירופה. הקורבנות האחרונים בגרמניה - שלוש נשים בשנות השמונים לחייהם ואשה בשנות השלושים לחייה.

נ.ב

אפילו דארבוקה וצהלולים מחווירים לעומת ידיעות כאלה . .-

נ.ב.ב.

שאני יצא בהכרזות כאלה? .. . לאן הגענו?? רחמנא ליצלן

תוקן על ידי danmash ב- 29/05/2011 11:45:14

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/5/2011 14:20 לינק ישיר 

מה זת'אמרת "לאן הגענו?"
לעונת המלפפונים אלא מה..
חכה שתפרוץ 'שפעת הבורוקולי' אחרי זה תראה מה זה עשרת המכות..    Broccoli

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2011 12:31 לינק ישיר 

תגובה אנושית-אב...ל מאוד רועדת ולא מפחד .. פשוט הכל רועד כאן !!!!

המייחל ?!!? 

יש עוד איזה-שהוא דבר שלא רועד במדינה הזאת

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4105485,00.html

רעידת אדמה בעוצמה 4.2 הורגשה ברחבי ישראל

הרעש, שמוקדו 40 קילומטר מערבית לבנימינה, הורגש מהצפון ועד לדרום אזור המרכז. "אשתי התעוררה מהשינה והתחילה לצעוק", סיפר ל-ynet תושב רחובות. "ממש מפחיד, רציתי לברוח מהבית ואז זה הפסיק"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4105330,00.html

מפולת בבורסה: ת"א 25 נופל ב-6% 
  דרמה באחד העם על רקע הורדת הדירוג ההיסטורית של ארה"ב: לאחר שפתיחת המסחר נדחתה כמעט בשעה, צולל מדד ת"א 100 ב-6.45%, בלוטק 50 נופל ב-7.35% ומדד נדל"ן מתרסק בכ-7.5%. מדד הבנקים יורד ב-3.56%, טבע יורדת ב-4.78%, כור מאבדת 10%

תוקן על ידי danmash ב- 07/08/2011 12:23:17

מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2011 15:49 לינק ישיר 

שתי מילים על 2012 ואילך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2011 16:35 לינק ישיר 

אבל , מה אתה אומר על זה ???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 15:59 לינק ישיר 

אם הבאתי ת'דברים בשתיקה זאת אומרת שאני מסכים להם.

להזכיר לך מה כתבתי לפני 3 חודשים (אל תתעצל, גלול 5 הודעות למעלה בתמונה עם השמש) עוד לפני שחידשת
לנו את הסיפור הזה של כוכב ניבירו. אם שמת לב אפילו בשיעור הוידאו על 2012 כשדיברתי
על החשכת כדוה"א אמרתי  "לא יודע.. כנראה כוכב יחלוף ויסתיר את אור השמש"
וזה כאמור..הרבה לפני שהכרתי את פרשת כוכב ניבירו בזכותך.

ועכשיו קבלו כנראה שאת מה שיגרום לשליש עולם להיהרס ולשליש שני להיהרס חלקית
ע"י רעידות גדולות והרי געש וצונאמים. דברים שהקראתי והסברתי באריכות בשיעור על 2012.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/8/2011 08:12 לינק ישיר 

אמממ ... בחודשים האחרונים מספר ההתפרציות הסולריות בשמש הולך ומחמיר ברמה שלא ניצפה לעולם בשמש . כל מספר ימים יש התפרצות סולרית או סופת שמש אך שתיקרא לילד , מהחמורות שהיו... ודרך אגב , הקוטב הצפוני המפורסם באנטרטיקה הוא לא בדיוק צפוני יותר , מעקב אחרי הקוטב מגלה שהוא נימצא בסביבות קנדה ומתקדם מהר..

היפוך הקטבים בכדור הארץ שונה מכל ציפייה שהיתה למדענים וקורה דבר בעייתי ביותר שחלקים או כתמים של היפוכים כבר קורים בתקופה האחרונה בכדור הארץ , וכ 20 % מכדור הארץ בעצם כלל לא מוגן מפני התפרצות סולרית של השמש .. כיוון שרק חלקים קטנים מתהפכים כל פעם בשדה המגנתי ויוצר מצב בילתי הגיוני פיזקלאית כרגע של קטבים מעורבבים ובעצם ביטול חלקי של ההגנה המגנתית מפני התפרצות סולארית של השמש...

מה שלא מסתדר לי זה יציאת מצרים !!!! גם אז היה אותו מצב מוזר...

הרי מצויין בזוהר הקדוש שפרעה וצוות המכשפים שלו היו מודעים היטב שגואל אמור להיוולד לעם ישראל כתוצאה מצפייה בכוכבים וכן בשאר התיקשורים שלהם ... והחלו להשליך את הבנים ליאור !

וכאשר התגלה משה לפרעה בתור הגואל , הם עדיין לא האמינו כלל שמדובר בשליח השם , ועד בעצם מכה חמישית הם תענו לכשפים ולא לניסים !! מכה 4-5 כבר ציינו החרטומים שמדובר במעשי אלוקים !!

ושיצאו ישראל ממצרים היה כבר ברור לכל בני האדם בכדור הארץ שמדובר באלוקי ישראל בוודאות ( יתרו שבהגיעה והשתחוות אל השם ונטש את אליליו )

בקיצור (חחח) , משהו עם הכוכבים לא מסתדר לי , הם לא פועלים כמו שהמדענים מצפים מהם לפעול לדעתי...

אין פיזיקה אמיתית מחוץ לבועה שיצר לנו הקדוש ברוך הוא , ותפקידם של שאר בכוכבים שונה מאוד מצפיותנו..

אל תתפלאו אם פתאום יגיע כוכב ענק ממדים ופשוט יעצר לו ליד כדור הארץ בלי לגרום שום נזק או השפעה כזאת או אחרת..

לא סתם הזוהר בחר לציין שלכל כוכב נשמה אדירת ממדים וחזקה אין ספור מכל נשמה שאנו בני האדם יכולים להכיל בהבנתינו , ולא סתם ציין הזוהר שהכוכבים חיים !! בלי לציין מה תפקידם בעצם !

סתם דעתי לא מעבר.. חח

תוקן על ידי adamdror ב- 31/08/2011 08:17:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2011 08:54 לינק ישיר 

מצטער אחי אבל אני לא יכול להשתתף בתמיהותיך וספקותיך בעניינים אלה כי לא למדתי אותם ולא התעניינתי בהם.
כך שמה שתגיד או לא תגיד מבחינתי כמעט אותו דבר.

רק שתי הערות ברשותך:
1. לגבי השאלות שהעלת על פרעה..
נראה לי שהכי טוב להפנות את השאלות לבית הלבן..יתכן שאובמה יזכור משהו, למרות האלפי שנים שעברו מאז.

2. מאיפה הבאת את ה"זוהר" הזה על 'נשמה גדולה לכוכבים יותר מבני אדם וכו'..'
גם אתה נמנה על אלה שאת כל ההזיות והדימיונות שבעולם משליכים על הזוהר כאילו מדובר
על איזה עיר מקלט שאמור לקלוט את כל שגעונותיהם של הבריות..?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/8/2011 10:13 לינק ישיר 

לא ציינתי שדיברתי על מצרים בעצם שמה שרציתי לציין שיש כל מיני כתבים וציורים באותה תקופה של תרבויות עובדי אלילים , ושם מצויין בעצם כתבים וציורים על ניבורו ועל ישויות או מלאכים שמציינים את הכוכב ומצביעים עליו ( רוב התמונות הם כאלה ) ...

הקטע שחוקרי אותם תרבויות ואותם כתבים הזויים תמיד מסיקים שאותם יצורים חייזרים מלאכים או מה שזה הגיעו מהכוכב...  אני אומר טיפשים , הם הגיעו עם הכוכב ...

ספר הזוהר עם לשון הקודש - ( ברור מה לי ולארמית וכתב רשי )  ,
ספר הזוהר על פי תורה נביאים כתובים ( שלוש חלקים בצבע כחול ) מרכז במיוחד את דברי רבי שמעון בר יוחאי .

אני לא זוכר בדיוק היכן הקטע עם הכוכבים אני לא בטוח , קטע הזוי , הרי צדיק יוצר עולם רשע משמיד אותו ,  תיהיו ככוכבים !! משמע מספר האנשים יהיה כמספר הכוכבים ...

קראתי במפורש על נושא הכוכבים והנשמה האדירה שיש להם , אחרת לא הייתי מציין זאת כלל .. קראתי את החלק הזה 5 פעמים לנסות להבין את תפקידם , אבל לצערי לא הבנתי חחח רק את הפשט על הנושא , ושם צויין החלק של הנשמה , ויחס הגודל של הכוכב , ובעצם שלכל כוכב יש תפקיד , שהם חיים ומשפיעים  , וזאת הסיבה של עבודת הכוכבים - שהיא בעצם לא סתם , הם ידעו מה הם עושים , וקטע הזוהר הדבר על כך !! - בוודאות בספר שמות. איפה חחח לא יודע

אולי יש קשר ישיר כאן בין כוכב לנשמה ,

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > רעידות אדמה צונמי ועוד מרעין בישין- מ2012 ואילך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.