| נשלח ב-31/8/2011 11:42 |
|
| |
לגבי כוכבים וגלגלים אפשר לקרוא ברמב"ם, הלכות יסודי תורה:
יא [ט] כל הכוכבים והגלגלים, כולם בעלי נפש ודעה והשכל הם; והם חיים ועומדים ומכירים את מי שאמר והיה העולם, כל אחד ואחד לפי גודלו ולפי מעלתו משבחים ומפארים ליוצרם כמו המלאכים. וכשם שמכירים את הקדוש ברוך הוא, כך מכירים את עצמן ומכירים את המלאכים שלמעלה מהן. ודעת הכוכבים והגלגלים, מעוטה מדעת המלאכים וגדולה מדעת בני האדם. מי שרוצה להעמיק יותר מוזמן לקרוא את כל פרק ב'(מלאכים ...) ופרק ג' ( כוכבים וגלגלים)
קריאה מהנה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2011 15:39 |
|
| |
תודה מתחבר.
אני יודע גמני מיד נזכרתי ברמב"ם הזה שדעת הכוכבים גדולה משל בנ"א. אבל חוסר הדיוקים של אדם והשפה החופשית מדעת תורה בה הוא משתמש היא זו שצרמה לי.
אין לי כח לעשות זאת אבל כל מי שמעט דעת לו מיד מבין שרב המרחק בין דבריו של אדם לבין הציטטא הזו מהרמב"ם. ובכל זאת בשתי מילים - אין קשר בין 'דעת' הכוכבים לגדולת הנשמה של האדם,זה שני דברים שונים בתכלית. כל הקוסמוס כולו עומד על גבו של האדם והעולמות כולם נרתעים ונרעשים מ"מה יבחר האדם?!" האם יבחר לעשות מצוות ומעש"ט ובכך למשוך שפע ואורה לכל הנבראים או חלילה ההיפך. וד"ל.
אז בהזדמנות זאת אבקש אותך אדם: יצמצם נא כבודו את כתיבתו החופשית בענייני תורה וכל מיני דברים שאתה נתקל בהם בספרים. לא בשביל זה אנחנו פה ורב הנזק על התועלת לענ"ד. ובכוונתי להקפיד ע"כ.
תוקן על ידי המיייחל ב- 31/08/2011 15:40:19
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2011 16:50 |
|
| |
אין בעיה , אבל לא קח אומר הזוהר על כדור הארץ והשמש עוד מספר כוכבים..
אבל אתם המלומדים , מה אני כבר מבין... ואם לא ניתקלתם בכך בעצמכם בכתובים ישר עושה רושם שאני ממציא ומדבר שטויות...
אתה יודע מה אתה צודק מי לי כבר ולחדש למישהו משהו , כנראה אני רק עושה מעצמי צחוק...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2011 20:29 |
|
| |
* width="560" height="315"><*
לראות את הסירטון ולא להאמין. אם הבנתי נכון, עפ"י חישוביהם במעבר כוכב ניבירו סמוך לכדוה"א, תוך שבוע! תוך שבוע! כדוה"א אמור להיכנס לשלושת ימי חושך בעקבות הסתרת אור השמש כמו"כ רעידות אדמה אדירות שטרם נראו כמותן.
מיותר לציין שאני לא מסכים עם הדברים. כמובן שהאירועים האלה יגיעו בעתיד וכבר דיברנו על זה לא פעם אבל אני לא רואה זה בטווח הזמן הקרוב בטח שלא תוך שבועות ואפילו לא חודשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2011 21:06 |
|
| |
כן אני אישית לא מאמין שאכן ניבורו כבר נימצא בין כדור הארץ לשמש , אבל אמונה לחוד מדע לחוד , אין לקחת את הדברים כאמת גמורה כיוון שהם מסתמכים עד נתוני נאסא , שאני אישית לא מאמין לאף מילה שלהם !
אבל לך תדע , אם עד כה כל יישור קו ,בין השמש , ארץ וניבורו העלו רעידות אדמה קשות , ונניח ואכן הם לא טועים במיקום המדוייק של הכוכבים , אז יש סבירות לרעידות אדמה באיזורים מסויימים העוברים את 10 בסולם ריכטר ,
הרי הרב ניר כבר הבטיח זאת לפני יותר מחודש לא ?
נצטרך להמתין לראות את השפעת ניבורו , הכוכב הבלתי נראה !!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2011 09:26 |
|
| |
לא מצליח להבין את ההתרגשות מידיעה כזאת או אחרת החושפת סכנות מכיוון החלל. הרי דיברתי על זה מפורשות גם בשיעור על 2012 לפני שנה וחצי וגם באשכול הזה נאמר חד וחלק שבעתיד החלל הולך להיכנס לתמונת האירועים והאיומים והולך להיכנס בגדול.
הדברים כתובים גם בתורה שבכתב וגם בתורה שבע"פ. בעיקר בזוהר אך לא רק. גם במדרשים מצאתי רמזים לכך. המדובר הוא בעיקר על אסטרואידים אך לא רק.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2011 10:11 |
|
| |
מכיר את הפשט על עגל הזהב לישיבות קטנות ? היו זקוקים לחפץ פיזי גשמי שאפשר לראות וגעת בו !
זה ניבורו ! רק שהוא גדול פי 400 מכדור הארץ , הוא בעיקרון שמש שלא התפתחה , אחרת גודלו היה פי 10-100 כמו צבא אדיר מימדים אין חזק ממנו , והוא בדרך להגיע לעירך ! לרצוח ואנוס ולהשמיד כל יצור חי ומבנה העומד בדרכו ! סביב ניבורו אלפי אסטרואידים שיכולים וסביר להניח יכנסו ויפגעו בכדור הארץ פיזית , מעבר להרס הבלתי סביר שיניח כוח המשיכה שלו עלינו , ברעידות אדמה דרסטיות שמשנות מקומם של יבשות !
קצת רקע !!! ניבורו הוא הכוכב לכת העשירי של מערכת השמש שלנו (היה 11), ומשום מה על פי כל היסטוריות עובדי הכוכבים ותרבויות עתיקות ( אל תשכח מאיפה בנו - אברהם הכיר בקדוש ברוך הוא מהתבוננות בכוכבים, כלומר התבוננות עמוקה צפייה לעבר ועתיד ) בשלב שבני ישראל היו צריכים לצאת ממצרים , סטה ניבורו מהמסלול שלו התנגש בכוכב לכת נוסף ויצא למסע של 3800 שנה !! מה הקשר ??? זהו מעשיו של הבורא יתברך , שיצר העולמות קישר בין גורלות העמים לכוכבים ! , ואף על פי שאין ישראל קשורה בגורל הכוכבים שאר העמים כן !!
הפיצוץ בשמים היה יכול להראות בכל כדור הארץ מפגיעת ניבורו בכוכב הלכת ה 11 , במהלך המקרה פתאום יציאת מצריים אותות ומופתים , אין ספק מדוע קישרו העמים את המצב לכוכבים, ואת בורא עולם , אלקי העבריים לאותו כוכב , וכך גם כל ההיסטורית תרבויות עבר מפוארות הכתובה והמצויירת , וכן הנצרות העתיקה !! אף על מונה ליזה צוייר ניבורו
ברוב הציורים המיוחסים לניבורו מופיעים מלאכים ויצורים שממיים כאלה ואחרים , ( לך תדע מה עבר עליהם ביציאת מצריים )
אז אם אתה שואל מדוע הרצינות בנושא זאת הסיבה בקצרה , אם אתה שואל למה בפורום שלי זה כבר משהו אחר :) וסביר להניח שהצדק איתך ,
בנוגע לזמני הגעת ניבורו מאז ומתמיד טענו שניבורו יופיע לראשונה בספטמבר 2011 ,או דצמבר 2011 ( הכולל פגיעת מטאורים ) ויש הטוענים כמו תרבות המאיה שמדובר ב דצמבר 2012 ! הבעיה עד כה שרק הגויים מתייחסים לניבורו כוכב המוות , ואין שום התייחסות רצינית אצלנו חוץ מרמזים כאלה ואחרים שאפשר לייחס אותם למשהו אחר.
הסיבה היחידה שאני מתייחס לנושא הזה הרצינות , הוא הקשר העיברי לנושא ( יציאת מצריים ) והתופעה הרחבה שלו בכל תרבויות עובדי הכוכבים !
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2011 11:03 |
|
| |
אני מוכרחה לומר שעל ניבורו שמעתי פעם ראשונה פה בפורום. על "סוף העולם" בדצמבר 2012 שמעתי כבר מזמן. גם לי לא נראה שיקרה משהו שקשור עם ניבורו תוך שבוע. צריך להמתין ולראות.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2011 15:09 |
|
| |
אז בואו ואגלה לכם סוד אחד בקשר לאירועים גדולים שמקורם בחלל.
כל מי שזכה להבין את הכתובים הן בפסוקים והן בזוהר רואה שם דבר מאוד ברור:
כל אירוע גדול ומשמעותי עבור האנושות לא מגיח פתאום ונוחת על העולם כרעם ביום בהיר אלא קודמים לו ימי הכנה ועיסוק רב יחד עם מדד פחד עולמי שהולך ועולה ככל שמתקרב המועד.
נקודה נוספת - האירועים הגדולים באמת (מהמחצית השניה של 2012 ואילך) מתרחשים סביב התגלותו של מלך המשיח.
עד אז? נמשיך להתחזק בתורה ומצוות ולהתקרב לבורא עולם, זו ההכנה הטובה ביותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2012 23:34 |
|
| |
התפרצות סולרית גדולה צפויה להגיע לכדוה"א

נכון הבטחתי לא פעם שבעתיד גם החלל עתיד להיכנס לתמונת המכות על כדוה"א והאנושות? אז הבטחות צריך לקיים אחים יקרים.. זה עדיין לא הדבר האמיתי אבל זו בהחלט התקדמות נאה ואנחנו בכיוון הנכון בע"ה. ילך ויגדל ילך ויתעצם ככל שנתקדם בזמן. גם השמש וגם אסטרואידים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2012 17:10 |
|
| |
אם אני לא טועה אתה ציינת
ששיא ההתפרצות יתרחש אחרי 2012, נכון?
תוקן על ידי עברי121 ב- 24/01/2012 17:13:39
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2012 18:28 |
|
| |
נכון מאוד.
למען הדיוק: תמיד אמרתי (אפילו אז כשהאמנתי שהעניינים יתחילו מוקדם יותר) ש-2013 נראית עסיסית יותר מהבחינה הזאת של אירועים גדולים בעולם ולאחר מכן קיבלו הדברים תימוכין בכל מיני כותרות והערכות של מדענים שאמרו שהשיא של פעילות השמש תהיה דווקא לאחר 2012. נראה לי שזה מופיע פה בדפים קודמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2012 23:12 |
|
| |
שטפו נהר או שטפו ים הרי אלו שלו
25 מיליון טונות של פסולת מהצונאמי ביפן עושה את דרכו באוקיינוס לעבר חופי מערב ארה"ב. צפוי להגיע תוך שנתיים עד שלוש.
[ הזדמנות פז להיפטר לצמיתות מכל האלטעזאכן ומחטטי הפחים למינהם, יאלהה.. מי מרים ת'כפפה]
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/02/2012 23:13:42
|
|
|
|
|