ברוקלינאי - יאיר ודייויד סיימו את הקריירה - לפחות בשלב זה של החיים.
ירחמיאל יש בעיה של TO LET IT GO - הוא משאיר את הילדים הרבה הרבה זמן מעבר למה שהם אמורים להיות במקהלה. תשאל כמעט כל מומחה בתחום הקולות ויגידו לך שאם ילד שר מעבר לגיל 13 הקול שלו נהרס!!!!!
זה חוץ מהענין שהם כבר נשמעים פחות או יותר כמו קרפדות בשלב הזה!!!!
לגבי גורקין - אני בעד אבל צריך עוד קולות!!!!
לגבי הזמרים האורחים - אני לא מסכימה איתך, אני חושבת ששלוימי גרטנר הוא אטרקציה ויגיעו לפחות 15% רק בזכותו, למרות שאני חייבת לציין שראיתי אותו מופיע - אמנם בחתונה - והוא טעון שיפור ניכר על הבמה!!!
נשלח ב-5/3/2010 13:04
קשה לי להאמין שהרשקוביץ וקניג עדיין במקהלה. בסוכות הם היו נשמעים כאילו חצו כבר את הקו האדום.
אחד הבודדים שממש נהניתי ממנו עד הסוף ועוד נשאר לי רצון לעוד, זה שאול אלסן. כמה שהשתנה לו אז הקול הוא פשוט היה מעולה. אולי גם כי הוא השלים עם זה יפה ולא המשיך לצווח את הסולו הקודמים שלו. פשוט החליף והוריד טונים.
לירחמיאל יש עוד בעיה שקשורה למה שהזכרת... עד שהוא מפנה מקום ונזכר להביא חדשים לקדמת הבמה הם כבר כמעט בחוץ.
נשלח ב-5/3/2010 13:10
ואגב, לאלי גרסטנר יש מספיק להקות ומקהלות שעושות לו את ה"חימום" ל-YBC... הוא לא צריך זמרים מבחוץ.
ותאמין לי שגם את הדוד שטיין הזה וכל אלה הוא מביא בשביל זה... והכל נמצא תחת ה"גג" של EG ולכן זה פחות בולט.
אולי אני טועה, אבל זו דעתי.
נשלח ב-5/3/2010 13:18
אני לא חושב ש'חימום' זו ההגדרה הנכונה במקרה הזה. לפי הDVD לפחות, פרחי מיאמי פותחים את הערב. ותאמינו לי שאף אחד לא צריך חימום. ברגע שהם עולים על הבמה כולם נכנסים לאווירה.
נשלח ב-5/3/2010 13:20
אבל יש בזה אפקט כזה של הגברת הציפיה וכו'... מוציאים לך ת'נשמה עד שאתה רואה אותם על הבמה ואז הכל הרבה יותר עוצמתי..
מבין ת'ענין?
נשלח ב-5/3/2010 13:57
אגב, האלומני יופיעו! אני ממש, אבל ממש לא מתלהבת מהם, הם נמצאים אצלי במדד מינוס כאשר הם שרים לבד. כאשר הם מלווים את המקהלה הם טובים, חוצמיזה, אני לא ממש מבינה את הצורך להביא אותם!
בנוסף, שמתם לב שפורסם שישירו שירים חדשים מהאלבום שאמור להופיע בשנה הבאה?
נשלח ב-5/3/2010 14:44
הקטע, שהזמרים אורחים שהם מביאים פשוט משעממים עד מוות. ודיויד עדיין במקהלה, לטענתו (או יותר נכון לטעת ירחמיאל) הוא עדיין כשיר, והוא גם יופיע בפסח. יאיר אני לא יודעת.
נשלח ב-5/3/2010 14:46
וגריני, למה את חושבת שדיויד ויאיר סיימו את הקריירה???? (אם זה באמת כך זה פשוט חבל ליאיר היה קול תותח שממיס את הלב, ולדיויד היה נוכחות במה מקסימה במיוחד)
נשלח ב-5/3/2010 17:18
אומר לכם ת'אמת - בהתחלה גם אני לא הבנתי למה ירחמיאל משאיר את הילדים/נערים עד גיל כזה מאוחר, אבל עכשיו אני חושב - למה לא בעצם? הרי הם נשמעים כל כל טוב בגיל הזה, בכלל לדעתי - בגילאים האלה של 14/
15 - זה הזמן הכי טוב שלהם, הם משופשפים ומקצועיים בשירה.
אם זה היה הורס את התחושה והתדמית כמקהלת ילדים אז זה נכון, אבל זה לא!
אחרי הכל רובה של המקהלה כמדומני מתחת לגיל 13, המבוגרים יותר לי תמיד נותנים את ההרגשה כ"אחים הגדולים" שמובילים את העניינים... זה יפה מאד לדעתי, מקסים אפילו.
בגיל 15 זה נגמר, נכון, מודה, לא הייתי קורא לפרח מיאמי "קרפדה".. אבל כן, בהחלט צריך לעבור הלאה.
בקשר לזמרים האורחים -
נו בסדר.. מגיעים גם כמה אנשים בגללם..
אבל פסנתר - הטבת לדייק! ע"פ ה-DVD, ואך ורק ע"פ ה-DVD, המקהלה היא זו שפותחת את הקונצרט...
כי במציאות - והייתי כמה פעמים במופעים הן של מיאמי והן של YBC, אף פעם, אבל אף פעם המקהלה לא פותחת את ההופעה! יותר מזה - הם לא עולים לבמה עד שכל הזמרים האורחים כבר הופיעו! יכול להיות שהאורחים יחזרו לשיר באיזהו שלב בהמשך, אבל כולם פותחים את שלהם קודם למקהלה.
נשלח ב-6/3/2010 20:48
הקטע שירחמיאל לא משאיר את הילדים הם נשארים מעצמם, מכיוון שלמרות שהקול שלהם מתחלף והם לא יכולים לבצע את הסולואים הקודמים שלהם הם עדיין יכולים לשיר עם המקהלה כולה, אבל לרוב הם עוזבים מעצמם מכיוון שקשה להם לראות ילדים אחרים שמבצעים את הסולואים הקודמים שלהם כאשר הם לא יכולים לבצעם יותר-זה באמת קשה! (חוץ מזה לעיתים רחוקות יש ילדים שהקול שלהם מתחלף ונעשה יפה יותר) לדיויד מזמן התחלף הקול עוד כאשר הוא שר ביבוא שמו לב לכך שהקול שלו נעשה עמוק יותר של נער ולא של ילד ולדעתי הקול שלו מתאים לו יותר עכשיו. ואצל יאיר קשה לי להאמין שהקול שלו התחלף כל כך מהר(תוך חצי שנה) וגם לו לא היה בדיוק קול של ילד! וגם לא מחייב שהקול שלהם מתחלף מיד אחרי גיל 13 הנה למידד טסה התחלף הקול רק אחרי גיל 16!
נשלח ב-7/3/2010 17:14
הפסח הזה: מיאמי וגרטנר על הבמה
ירחמיאל ביגון ולהקת הדרדקים שלו יציגו בחול המועד פסח הקרוב את "חווית מיאמי", שזה אומר סוג של יציאת מצרים מודרנית. לצדם של "פרחי מיאמי", יופיע גם שלומי גרטנר במופע מלא, לראשונה על הבמה בניו-יורק. המופע יכלול להיטים מ"עשה עשה" הטרי. המודעה והפרטים
ג'ק כהן | כתב שלאגר בניו-יורק
ירחמיאל ביגון ולהקת הדרדקים שלו יציגו בחול המועד פסח הקרוב את "חווית מיאמי", שזה אומר סוג של יציאת מצרים מודרנית.
המופע יכלול שירים חדשים מהאלבום המתקרב, וגם להיטים מכל השנים.
לצדם של "פרחי מיאמי", יופיע גם שלומי גרטנר במופע מלא, לראשונה על הבמה בניו-יורק. המופע יכלול להיטים מ"עשה עשה" הטרי.
עוד במופע העמוס: תזמורת שירנו, יוני זיגלבוים כוכב הזמר החדש, ועוד.
רישמו לפניכם: יום חמישי של חול המועד, בברוקלין קולג'. יהיו מצות.
ואם הייתי יכולה, טיל הייתי שולחת להם למערכת. לא פחות.
נשלח ב-7/3/2010 17:25
סגנון הכתיבה הרגיל של שלאגר.. מה עיצבן אותך? 'להקת הדרדקים'? תגידי תודה שהם מפרסמים על מיאמי.. (בוודאות יש להם משהו נגד גרסטנר ושות', ככה שבקושי רואים פרסומים עליהם)
נשלח ב-7/3/2010 17:28
לא ציפתי למשהו אחר. ממש ממש לא.
וזה לא רק "להקת הדרדקים". זה כל הסגנון השחצני. מגעיל.
נשלח ב-7/3/2010 17:54
זוועה,"דרדקים"- כל כך קשה לומר ילדים? ומה הקשר על יציאת מצריים עכשיו???
נשלח ב-7/3/2010 18:23
כתבות בשלאגר אודות פרחי מיאמי נקטלו כאן לא אחת, וכתבה אחת אף הוסרה עקב הביקורת הקשה שנכתבה כאן נגדם.
כנראה שאין תקנה. זה התחיל עוד מימי חנוך וינדרבוים העליזים, מעלי גלי האתר ברדיו קול חי, וממשיך מעלי גלי הנט בשלאגר. כמו שאומרים "ימותו הקנאים".
(טוב, לא ממש ימותו, אבל לא אצטער אם האתר שלהם "ימות")