היה רק אחד, אחד ויחיד שידע להחזיר לוינדרבוים כמו שצריך.
ישי לפידות.
ואיך אמר טוקר אז?.. "תקשיבו!!! יהיה הרבה דם, אש ותמרות עשן..."
יש כאן עוד מי שזוכר את זה??? :)
(ואגב, אם הזכרנו וינדרבוים, אני חייבת להזכיר משפט שפעם הוא אמר וזכור לי עד היום.
ואם זיכרוני אינו מטעני, אמר לו אותו אברהם פריד.
וכך הוא אמר:
"לעולם אל תתן ביקורת על שיר עד שאתה לא יודע לשיר אותו בעצמך בצורה טובה."
משפט חכם וצודק.)
ולעצם הענין:
כבר אמרתי שלא מענין אותי מה הם באמת חושבים, אלא מעצבנת אותי הצורה שהם כותבים.
כי הם לא אובייקטיבים וזה מה שמרגיז.
פסנתר, תאמין לי שעדיף שלא יכתבו עליהם כלום.
אתה באמת צריך את הטובות שלהם?
סה"כ אתר של יח"צ. לא יותר.
ואם לדעתם כל ה"כוכבים" שהם מנחיתים חדשות לבקרים הם טובים יותר, כנראה שמשו משובש אצלם. לא אצלך.
אם הם באמת משוכנעים שהמידד טסה הזה (שאישית גורם לי לבחילה איומה בכל פעם שאני נאלצת לשמוע את קולו) וה"כוכב המדהים" החדש של פדידה עם "קול משובח לעילא ולעילא" ועוד כדוגמתם שווים כתבה זוהרת ומפרגנת יותר- שיערב להם.
אבל העם לא טיפש. תאמין ותאמין לי.
תוקן על ידי ריבי10 ב- 07/03/2010 20:52:04
נשלח ב-8/3/2010 05:05
מישהו משלאגר פעם אמר לי שהם עצבני על ירחמיאל בגלל הבלגן שהיה כשהם הופיעו בארץ ירחמיאל לא שילם וכו'
נשלח ב-8/3/2010 23:55
היי'! שנים.. ריבי, למה שיביאו את שמחה קאץ', הוא כבר פרש מזמן עם יוסי שיק לטובת שלשלת ג'וניור.. ביגון מסוגל להפתיע בצורה כזאת? אם כך אז גם אלסון..
נשלח ב-9/3/2010 00:01
לא אמרתי שיביאו. סה"כ ציינתי שניזכרתי בו ושאלתי אם למישהו יש מושג מה איתו כיום.
ואגב, שניהם כבר פרשו ממזמן משלשלת ג'וניור.
נשלח ב-9/3/2010 14:36
מה פרוש הם באים בקרוב לישראל???????? רק שזה לא יצא באותו יום של הYBCכי גם הם באים להופיע בארץ השנה.
נשלח ב-9/3/2010 16:00
אם שמעתי נכון!!! פרחי מיאמי מגיעים לישראל????????? כן!!!!!!!!!!
נשלח ב-9/3/2010 20:14
שקט!!!!-זה סודדדדדדדדדד (סתם בצחוק ) נכון אכן הם באים לישראל בקרוב, אבא של דיויד אמר לי בפרוש שהוא לא יכול לומר עדיין מתי אבל הם יבואו, אבל מה זה משנה, אני רק מקווה שזה יהיה בהרכב מלא.(ושדיויד ויאיר גם יבואו, אחרת לא יהיה בשביל מי לבוא, כל הסולנים השווים כבר התבגרו) דרך אגב אלי, השגתי כבר את האימייל של יאיר, ואל תשאל איך! כי זה היה במקרה.
נשלח ב-9/3/2010 20:16
ובקשר לזה שישיבה בויז באים להופיע בישראל את זה אלי גרסטנר אמר לי לפני חודשים. במאמר מוסגר: נראה לי שזו הסיבה שגם פרחי מיאמי יבוא לארץ, ירחמיאל לוקח את התחרות קשה!
נשלח ב-9/3/2010 22:04
muchnick כתב:
. במאמר מוסגר: נראה לי שזו הסיבה שגם פרחי מיאמי יבוא לארץ, ירחמיאל לוקח את התחרות קשה
נו נו ועל זה נאמר שיש תחרות הלקוחות תמיד מרויחים
נשלח ב-9/3/2010 22:24
כוחאש כתב:
נו נו ועל זה נאמר שיש תחרות הלקוחות תמיד מרויחים
הלקוחות?! המעריצים! אבל חסר לירחמיאל אם הוא יעשה הופעה בתאריך של ישיבה בויס. התאריך שלהם כבר נקבע. אם הוא עושה את זה משמע שהוא מכריז מלחמה. עדיף שזה לא יקרה.
נשלח ב-10/3/2010 00:03
צודק!
נשלח ב-10/3/2010 07:13
לי לא איכפת באיזה תאריך תיהיה ההופעה, ואם זה בין בחירה לישיבה בויז לבין בחירה לפרחי מיאמי אין ספק שאני אלך לפרחי מיאמי אין מה להשוות אומנם מה שמרגיז הוא שאלי מוציא אלבומים בקצב מסחרר וירחמיאל רק אחת לשנתיים או שלוש אבל אין מה להשוות. (והכוריאוגרפיה של מיאמי הרבה יותר יפה)
כל מה שמעניין אותי זה איפה יתקעו את הנשים??? בחו"ל זה לא משנה כי זה ממילא ישיבה במעורב, אבל בארץ זה כבר בעיה אחרת הנשים תמיד נדפקות. מצידי לקנות כרטיס במחיר אסטרונומי רק בשביל לשבת בשורה הראשונה (מקסימום חמישית).
תוקן על ידי muchnick ב- 10/03/2010 07:14:27
כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
נשלח ב-12/3/2010 16:39
נשלח ב-12/3/2010 19:46
שם לא יהיה כ"כ מעניין
זה מקום יפה אבל לוקח שעה וחצי ממונסי(עשיתי את זה בפחות...אני מקווה שהמשטרה לא קורא פה) ולא מופיעים שם הכל מה שהם יופיעו בלילה
נשלח ב-2/4/2010 08:40
ואי איזה הופעה אני מעלה עכשיו הDVD של ההופעה למחשב ובעזרת ה' מחר אחה"צ(אצלי) אני יעלה סיקור תמונות וקליפים לגבי הקליפים אני יתן קישור למי שיבקש באימייל או בתיבה פרטית(עדיף באימייל תבקשו את זה ממני בתיבה פרטית) בקשו ממני לא להעלות בגלל ירחמיאל לא רוצה שזה יסתובב באינטרנט ואני מבקש לא להעביר את זה לאף אחד וכמובן לא ליוטוב.
אני יכול להגיד לכם דבר אחד הופעה כזאת מזמן לא היה!!!!! אני מקווה בעזרת ה' שיהיה לכם ווידיאו עוד לפני החג.