בית פורומים עצור כאן חושבים

מעמדו ההלכתי של "פורום תקנה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/10/2010 14:10 לינק ישיר 

לשם האחר
כל מי שיש לו לב רגיש יכל וחייב להביע את דעתו ואין לזה כל קשר אם אתה גוי או  חרדי,דתלי,רפורמי אוו בודהיסטי.

ולכן שאלתך מופרכת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2010 15:38 לינק ישיר 

צענערענע
אחות הנשים מרנינה. אבל הבעיה כי הג' אםשלום לא מגלה בנושא הנדון לב רגיש, לב רגיש זה רחמים, ברם היא מגלה כמו הגברות המכובדות בפורום תקנה לב אכזרי של רודפת, הרדיפה הזו כבר גובלת בהתעללות , להכתיר אותה בנושא הזה כלב רגיש מופרכת, אפשר היה להבין אותה בתגובה ראשונה ושניה אבל היא תומכת בפורום  בלהט קנאות כפי שרק אשה יכולה לנהוג.כפי שאם מגינה על גוריה, או על חברותיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2010 15:53 לינק ישיר 

השוביניזם שלך פשוט גורם חלחלה.
האם כל מי שהגן בפורום זה על פורום תקנה היו נשים?

תבדוק ותראה.

וכדי שהנושא לא ימשיך להתגלגל ללא צורך שוב ושוב אני מסימת כאן את הדיון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2010 16:09 לינק ישיר 

מואדיב כתב:
.

[איזה מזל יש לי, שאינני רבה רפורמית. כך לא תוהים אם אני קשור רגשית, או אחרת, לרבנית יהודית שילת... ]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2010 16:43 לינק ישיר 

צענערענע

אני שוביניסט אולי, אבל תגובתך משרתת היטב את השוביניזם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2010 17:50 לינק ישיר 

אמשלום כתב:
.

[איזה מזל יש לי, שאינני רבה רפורמית. כך לא תוהים אם אני קשור רגשית, או אחרת, לרבנית יהודית שילת... ]

תיקון והוספה בעקבות ההתפתחויות האחרונות:

איזה מזל שאינני שולט ביידיש היטב, כך לא ניתן לחשוד בי שאני לומד צאנה וראנה, ודלשב"כ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2010 14:57 לינק ישיר 

הרב מוטי אילון בהתבטאות ראשונה נגד פורום "תקנה"

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=752659

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2010 15:32 לינק ישיר 

רק כמה ציטטות חשובות ממה שהארץ פירסם

הרב אלון עדיין פופולרי ואולי זה עוזר להבין מה מתסכל כל כך את אנשי תקנה וגורם להם להלום ברב שנית

בעבר הודיעו בתקנה כי תפקידם הסתיים ביידוע הציבור בפרטי הפרשה, כעת נדמה כי הם מעוניינים לרסק את הרב אלון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2010 15:45 לינק ישיר 

נו, אז זו התרשמותו האישית של  של עורך הכתבה, זה עוד לא אומר שזה נכון... אני לא שמעתי מפי הרב אילון שהוא מכחיש את המיוחס לו.
צר לי על האיש, אבל להתרשמותי, להיפך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2010 17:28 לינק ישיר 

http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=20644&cat_id=3

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2010 23:01 לינק ישיר 

טוב,
נראה שכבר נחרץ גורלם של הפורום הזה , עצוב לי על רבנים יקרים כמו הרב אריאל שנפלו לבור הזה, מקוה שהם ידעו להתנער מההתנהלות המבישה הזו אם לא היום אז לפחות בעתיד (הגם שברור שכלל שהענין רץ יותר קשה לרדת מהעץ...), בכל מקרה אני מרחם עליהם ועל הבור שהם כורים לעצמם הרבה הרבה יותר מאשר על הרב אלון והבור שהוא כרה לעצמו, בסופו של יום לו יהיה הרבה יותר קל לצאת...  
                     עצוב, אבל אין ספק שכבוד השם מתרבה כשהשם עושה דין במקורביו (לכאורה ?) , וכך יהיה כאן מכל צד שלא נביט בזה.
  עצוב שאנשים שחלקם נחשבים בעיני לת"ח הגונים (לפחות עד עתה, שעדין לא נחשפתי לכתבה הצהובה העתידה לבוא) לא ידעו לעצור רגע לפני התהום, רחמי עליהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2010 21:38 לינק ישיר 

.

כרגיל, יש כאלו שמעדיפים להרוג את השליח, או לפחות למתוח עליו בקורת.

אשרי הדור שפרנסיו מוכנים לספוג עלבונות, אך לא לעמוד על הדם ולאטום אזניהם. אשרי הדור שמנהיגיו מוכנים ללכלך את ידיהם בדם השליה, ולו כדי להציל עוד נער מבולבל אחד.

או לו לרב שחסידיו דוקרים אותו, בכך שהם תוקפים ומאשימים, ובסוף מביאים לכך שפרטים שהצנעה יפה לה, מתגוללים לעיני כל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2010 22:08 לינק ישיר 

אין ספק, פרסום רכילויות בYNET הוא הכלי היעיל והמהימן ביותר להציל נערים מבולבלים.
        כאמור (לינקולן שם,שם) אפשר לעבוד על כל האנשים חלק מהזמן , או על חלק מהאנשים כל הזמן, אבל א"א לעבוד על כל האנשים כל הזמן, גם אם מאוד מנסים.    

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2010 22:20 לינק ישיר 

אין ספק שב"חדרי חרדים" תפסו טרמפ יפה לרדת על כל הרבנים הציוניים במכה אחת, באמת מעורר השראה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2010 22:22 לינק ישיר 

ולא פחות מעוררת השראה היא התגיסותם למען רב שאינו חרדי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מעמדו ההלכתי של "פורום תקנה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 12 13 14 ... 37 38 39 לדף הבא סך הכל 39 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.