בית פורומים עצור כאן חושבים

מעמדו ההלכתי של "פורום תקנה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/8/2010 10:40 לינק ישיר 

במחילה לפני ההתנצלות- לפני היה מונח הטקסט של הכתבה מקור בערוץ  10 ושם היא  הופיעה כרבנית-
בשבועות אלו אני שוהה בחו"ל, ואני מעודכן ממה שמפורסם באינטרנט.
לתומי כתבתי הרבנית- היא לא, כלפיה באמת אני מתנצל שכיניתי אותה רבנית-  וכן המשתמע מכינוי זה כלפיה.
אבל לגופו של הפורום, מה זה יועיל, אזי המילה רבנית מופיע ליד שמות של נשות רבנים אחרות.
ומה שמעניין יותר- הרב לבנון הוציא לפני מספר שבועות פסק הלכה- לנשים אסור לעסוק בעניני ניהול מול גברים-  לא ינתן שררה לאשה- אזי כבוד הרב איך אתה יושב בפורום הנכבד- כשמנהלת הפורום היא אשה ונושאת בפרוש בשררה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2010 11:27 לינק ישיר 

ירוחם
החלטת "לצלוב" את פורום תקנה ועכשיו תחפש כל דרך. ניתן לבקר ואף לפסול את פעילותו של פורום תקנה מבלי לתקוף אישית את אנשיו.
התחלת את מסע "הצלב" על יהודית שילת מנתון של כתבה בערוץ 10 כאילו הם "תורה מסיני" או לפחות דברי המורה ביד החזקה.
הסבתי את תשומת לבך לרשימת אנשי הפורום כדי לשכנע אותך שהשם רבנית הוא תואר "חיצוני" ולא מהותי (גיסר, הנקין ... )בדומה ל'פראו דוקטור' בגרמנית.
האדם המקצועי ביותר בתחום בפורום היא דווקא גב'  דבי גרוס המקדישה את חייה לנושא (כולל במגזר החרדי ה"טהור") ומה לעשות היא לא התחתנה עם רב  אז נקראה גב' (ל"ע)
ועכשיו עברת לרב לבנון. על הסתירה לכאורה בין פסיקתו בעניני שותפות אישה במזכירות הישוב לבין השתתפותו בפורום. יתכן שיש כאן סתירה מסוימת - אנא הפנה אותה לרב לבנון אבל מה זה קשור לפורום. אולי החליט להצטרף בדיעבד לפורום, אולי בגלל שעוסקים שם בתלונות של בנות חשב שמן הראוי שתהינה נשים. אני רחוק מאוד מלהיות סנגורו של הרב לבנון   הרבה יותר קל לי להיות קטגור החמרותיו בנושא כשרות ("כושרות") וצניעות לציבור הרחב (לביתו שיעשה מה ברצונו) הם מן המפורסמות והוא חרדי למהדרין בנושאים שאינם לאומיים. שלא תטעה אותך כיפתו הסרוגה.
ירוחם כל ביקורת ענינית על הפורום תתקבל בברכה , דרכי הדיון , סמכות ההחלטות, כוח משחית וכו אבל למה לגופם של אנשים.
תבלה ותהנה בחו"ל    

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2010 12:23 לינק ישיר 
"הכעס מסמא עיני חכמים"

.

ירוחם,

במחילה, הרשה לי לאחוז רגע באומנותך/אומנותי, ולספר לך מעשה שהיה בעיירתנו, ק"ק ואם במזרח פודלסיה המעטירה, מקום בו פרט לבני אדם רגילים, אף בהמות וחיתו-יער לא הדירו רגליהם ממנו.
"תרמיל-משי של עניים" כונתה.

ומעשה שהיה, שיום שישי ה-13 בחודש היה, וכל הגלחים וחבר מרעיהם בבתי היראה שלהם, ולכל הארחי-פרחי של השטעטל, לא היה לאן ללכת ולהתפרחח.

בא לו השועל אצל החמור, ושאלו בהאי לישנא:

- תגיד, חמור, מה ת´עושה ?

ענה לו החמור בנמיכות רוח ונעירה:

- אני?! כלום. אני משתעמם היום. הפאבים סגורים, המסבאות סגורות. אין כלומהלעשות!

אלא שהשועל, שערמומי היה, לא אמר נואש ולא נכנע לשעמום. מייד זקף זנבו והציע:

- בוא נלך נדפוק מכות לשפן!

חכך החמור בדעתו, ותמה בינו לבין עצמו, האם לא נדרש קאזוס ביילי לשם פעולה כזו. ומכאן, שאל:

- איך נדפוק לו מכות? מה נגיד?

- נבוא נציע לו ללכת לשחות במימי האגם. אם הוא יבוא בלי כובע ים, נדפוק לו מכות על כך שהוא לא הגייני, ומזהם לנו את המים. אם הוא יבוא עם כובע ים, נדפוק לו מכות כי הוא חנון, אשכנזי לבנבן ובכלל - לא גבר.

- טוב. אמר החמור. 

וכך היה. הלכו השנים לבית השפן, השפן הסכים לבוא לשחות אתם, אך אבוי! בא בלי כובע ים.

איזה מכות שהוא אכל?! בסוף הארוע, נראה היה השפן כמו אגודת ערבה לאחר התפילה בהושענא רבא.

למחרת, שוב היה יום שישי ה-13 בחודש, וכל הגלחים וחבר מרעיהם בבתי היראה שלהם, ולכל הארחי-פרחי של השטעטל, לא היה לאן ללכת ולהתפרחח (לוח השנה של בעיירה לא משהו, אני יודע).

ושוב בא לו השועל אצל החמור, ושוב הציע את אותה הצעה, וכו', אך הפעם, עם סיבה חדשה:

- נבוא אליו הביתה, ונבקש ממנו סיגריות. הציע השועל. - אם הוא יציע לנו סיגריות בלי פילטר, נתח´רע עליו שהוא רוצה להרוג אותנו מסרטן. אם הוא יציע לנו סיגריות עם פילטר, נשאל אותו אם הוא חושב שאנחנו חנונים, אשכנזים לבנבנים ובכלל - צועדי מצעד הגאווה. 

- טוב, ענה החמור.

וכך היה, אלא שכאשר ביקשו מהשפן סיגריות, שאל השפן:

- עם פילטר או בלי פילטר?

החמור, נאלם ולא ידע מה לעשות. אלא שהשועל, שערמומי היה, התאושש מייד, ותוך שהוא שולח מכת קרטה ימנית לעינו החבושה של השפן, שאל-צעק:

- אז למה אתמול באת לשחות בלי כובע ים ?

ואכמ"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2010 12:40 לינק ישיר 

ירוחמ

שפן, שועל.

העיקר לא חמור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2010 12:43 לינק ישיר 

לדעתי לירוחם כואב דבר אחד (וזה נכון,) יש סדר חברתי בעם\במדינה, ולא כל קבוצה יכולה לבנות לעצמה מערכת חברתית נפרדת, 
ואם הטענה שהמדינה לא יכול לטפל בעניין, אז ירוחם ישאל איך הם כן יכולים ?
ואם התשובה תהיה שאין למתלוננים אימון במערכת\המשטרה,
אז ירוחם יענה שצריך לתקן את החוסר אימון, ולא לבנות אוטונומיה עצמית בתוך החברה,
הרי איך חברה מתוקנת משכילה מטפלת בעניין שוק האפור ? נלחמים נגד השוק ? לא !
עושים הכל שהבנקים יתנו הלוואות טובות שאנשים לא יברחו לשוק האפור,
כך גם בעניין הזה, המדינה והעם חייבים להחזיר את האימון במערכת, שלא יהיה מצב שמתלונן לא יוכל להיתלונן,
אבל להקים מערכת נפרדת של ענישה\חקירה וכדומה ? זה אסון לאומי
כי מחר גם יקימו מסגרות אחרות בעניינים אחרים, וכך הלך המדינה והסדר החברתי,
לדעתי ירוחם היקר לא היה מתנגד שהפורום הנ"ל תשתלב במערכת החברתי ותהיה כפופה לה, אבל לא כישות נפרדת, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2010 13:25 לינק ישיר 

מקס (ר' יצחק מברדיצב)
בעולם אידאלי אולי!! אתה צודק. לדעתי יש מקום רחב לא לערב את המדינה בכל ענין ולתת ל"עולם" לזרום. הרי תסכים שלעשות זבל"א בדיני ממונות עדיף מאשר להטריד את בית המשפט.
בנושא דידן המציאות הנוכחית מוכיחה שרוב המתלוננים (גם לא שומרי המצוות שבניהם  - ואין כאן המקום למנות את הסיבות) לא פונים לרשויות.ולכן עד שעולם יהיה אידאלי ניתן לפגוע "בחפים מפשע" ?! או נחפש דרכים אחרות. 
פניה לרשויות בודאי חשובה כאשר מדובר בעבירה פלילית אולם שמדובר על עבירה "אתית" ["אדמור" שאולי הומוסקסואל ומקיים יחסים בהסכמה עם צאן מרעיתו]  שבית המשפט אין לו יכול להתערב האם הקהילה לא צריכה לטפל בנידון ?
כתבת "לדעתי ירוחם היקר לא היה מתנגד שהפורום הנ"ל ישתלב במערכת החברתי ותיהיה כפופה לו" מערכת חברתית איננה רק בתי משפט ומוסדות המדינה קהילות יכולות ליצור להם תתי מערכות לגיטימיות עם דרכי לחץ לגיטימים (עדיף בתאום עם רשויות החוק כמו במקרה של פורום תקנה) .   

תוקן על ידי פקחעיני ב- 02/08/2010 13:28:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2010 14:39 לינק ישיר 

פקח עיני
ב"ה שפקחו את עיניך וגילית מה שידוע זה מכבר, אכן את ערוות פורום תקנה אני מחפש, לדעתי  פועלם במקרה של הרב אילון. גובל בפשע ובשפיכות דמים מבחינה הלכתית,
כבר דשנו בזה- היה אפשר לעשות את זאת אחרת, עם חברי הפורום הנכבד היו מתיעצים עם בעלי מקצוע בנידון. כגון חוקרים ומדובבים מוסמכים. דיינים היודעים ומוסמכים  לחקור את העדים, ובעיקר בעלי מקצוע בתורת הנפש.

אבל הם הרי יודעים הכל יותר טוב מכולם. הם ידעו איך לצאת לתקשורת ולגרום לחילול ה' ולשפיכת דמים כאמור.- גם לתקשורת אם החלטתם לצאת-(למה לערבב את התקשורת?) גם בשביל זה יש בעלי מקצוע.

ולכן מואדיב אני הוא החמור-  ועם כובע ים ובלי כובע ים,- מאדם המתיימר להיות שוטר המוסר, המינימום הנדרש  להיות מוסרי, סופר מוסרי,-
ת"ח שנמצא רבב על בגדיו חייב מיתה.  לא רבב מצאתי אלו כתמים גדולים ומכוערים, כמה מהם התגלו בכל כיעורם וקטניותם כשחשפו בזמנו בראיונות אומללים בכלי התקשורת.
אולי מרחוק זה נראה לי חיובי- כי כמה מהאיכותיים שביניהם מדירים את רגליהם מישיבות הפורום.

מקס אתה צודק ,בשום חברה מסודרת לא יכולים לקום אנשים בצורה פרטיזנית ולמנות את עצמם לשומרים ושוטרים ודיינים ותליינים  של המוסר. זה אולי כשר בעייני רבים, אבל זה מאד מסריח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2010 15:12 לינק ישיר 

.

ירוחם,

כבר דשנו בכך, ואיני רוצה לחוש עצמי ככלב השב על קאו, אולם אני מרגיש שחובת המחאה עלי כלפי דבריך.

אם ת"ח שנמצא כתם שומן על בגדיו חייב מיתה, מה תאמר על ת"ח שלגבי התנהגותו מגיע מידע החמור פי כמה מאשר רבב בבגד?

לו חברי פורום תקנה היו נוהגים כפי שאתה מייעץ להם, הייתי אני קם וזועק כי אסור להם לסמוך את ידיהם על ראש העגלה, ידיהם שפכו את הדם הזה.

לפני שנים, כשהביאו תלונות על ראש ישיבה תיכונית בירושלים, בפניו של ראש ישיבה ותיק ומכובד בציבור שלי, שילח מעליו אותו רב את המתלוננים בבושת פנים. הוא אמר להם שהוא לא עוסק ברכילות.
עברו עוד מים בירקון הבואש, ועוד צעירים תחת ידיו של אותו פושע, עד שקמו תלמידים שהעזו לפנות למשטרה. הפושע - נכלא. כלפי הרב שסירב להקשיב לתלונות, לא נעשה דבר. ומדוע שייעשה? הרי לדבריך, הוא היה צריך להלקות את המתלוננים...

אבי מורי אכ"מ, היה חבר של אותו רב ששילח ושסירב לעשות משהו. כשהתפוצצה הפרשה, לא יכולתי לשתוק, ואמרתי לאבי כי על חבירו אני כועס. שלו היה מברר, מחפש, אולי היו ניצלות עוד כמה נפשות תמימות. "לא כך לימדתני", אמרתי אז לאבי, "שניתן להסתתר מאחורי כרכי השו"ע - ולהתעלם". "ידיו שפכו את הדם הזה".

ואבי שתק.

והנה, קמו אנשים שהחליטו לא להתחבא, לא לרחוץ בנקיון כפיהם מעל נחל איתן, והכניסו את ידיהם לדם השליה כדי להציל נפשות. ומה אתה עושה? קם ומתריס, קם ומנגיד לזיגוד.
זה הפוך! את שופך הדמים אתה מוציא זכאי, ואת מי שקמו לעצרו - אתה מייסר בשוטים.

אם אתה סובר שהרב אילון זכאי - ולא עשה דבר מה שמיוחס לו - כתוב זאת וחתום בספר. אל תסתתר מאחורי פרטים טכניים, תוארה של הרבנית שילת או כינויי וקינוסי. אל תפסח על שני הסעיפים, אם הבעל הוא המלך - לך אחריו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2010 15:19 לינק ישיר 

הבעל הוא לא מלך ונתיב מאיר אינו הפעור, במקרה של נתיב מאיר המעשים היו פלילים, במקרה דנן לא. העובדה החלטתו של יוהמ"ש שלא נמנה על שומרי אמונים.

לא הגנתי על הרב אלון- התרעתי על  הצורה הלא נכונה שנקטו חברי הפורום, הפרסום בכלי התקשורת וכד'

אתה כתבת לי בזמנו- ואהבת לריך כמוך- ועניתי לך מהגמרא - ברור לו מיתה יפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2010 15:22 לינק ישיר 

.

ירוחם, שיטת הפעולה שלך היא כי אם טוביה חטא, נלקה את הדיין.

הרי אתה מרבה שופכי דמים בישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2010 15:39 לינק ישיר 

ירוחםשמ כתב:
כבר דשנו בזה- היה אפשר לעשות את זאת אחרת, עם חברי הפורום הנכבד היו מתיעצים עם בעלי מקצוע בנידון. כגון חוקרים ומדובבים מוסמכים. דיינים היודעים ומוסמכים  לחקור את העדים, ובעיקר בעלי מקצוע בתורת הנפש.
אבל הם הרי יודעים הכל יותר טוב מכולם.
...
מקס אתה צודק ,בשום חברה מסודרת לא יכולים לקום אנשים בצורה פרטיזנית ולמנות את עצמם לשומרים ושוטרים ודיינים ותליינים  של המוסר. זה אולי כשר בעייני רבים, אבל זה מאד מסריח

ירוחם היקר,

בוא נדייק. באשכול הזה אינך יוצא כנגד פורום תקנה אלא בעד הרב מוטי אלון. זו כמובן זכותך המלאה להאמין לו ולא להם (אגב, כדאי שתבדוק מה הוא טען כנגד טענותיהם שלהם - עד כמה שידוע לי מדובר באפס טענות - הוא לא הכחיש, לא הסביר ובעצם הודה בשתיקה בכל דבריהם).
ובכ"ז, למרות אהבתך הגדולה המוליכה אותך בעוז כנגד התוקפים, ראוי להתבונן לפעמים במציאות כפי שהיא, כדי שלא ליפול בפח ההאשמות הפיקטיביות שרק מושכות את השטיח (שלא לומר את הריצפה ממש) מתחת לרגליך -

א. מדוע לדעתך "חוקרים ומדובבים מוסמכים" (נדמה לי שכאלה יש רק במשטרה) יוכלו לעשות עבודה טובה יותר בהקשבה לתלונות על הטרדות מיניות כנגד בעלי סמכות ומרות בחברה הדתית (שזה, בעצם, מה שעושה פורום תקנה)? הפורום הזה אינו משטרה ומעולם לא אמר שהוא כזה. הוא מראיין ומשוחח, מקשיב ובודק - עד כמה שיש ביכולתו - ואח"כ משוחח שוב גם עם הנילונים כדי לוודא (כך אני מניחה) את העובדות ואת הפרשנויות השונות שיכולות להיות להן. מטרתו של הפורום להגן על אנשים מפני בעלי הסמכות הדתית שהם חשים תלויים בהם (רבנים, מורים וכד') ולא "לחקור ולדובב" בדרכי מרמה חשודים ומתלוננים. בוא נודה על האמת: אם היו משתמשים כאן בשיטות חקירה משטרתיות, שיש בהן לא מעט הטעיה מכוונת ורמאויות גדולות וקטנות - האם לא היית מתלונן אז שאין זה מוסרי וכו' וכו'? הרי כבר בסוף דבריך לעיל אתה זועק על כך שהם ממנים "את עצמם לשומרים ושוטרים ודיינים ותליינים  של המוסר"... 

ב. כשאתה מדבר על "בעלי מקצוע" אתה מתייחס שוב לעניין השוטרים. עם כל הכבוד (ויש לי הרבה כבוד אליך), דומני שאינך מבין דבר בענייני הטרדות ופגיעות מיניות. בפורום תקנה יושבים דרך קבע אנשים ונשים שיש להם ידע וניסיון רחב בנושאים אלה (לא פחות, ולפעמים יותר מאשר לשוטרים האמונים על "חקירה ודיבוב"...) - פסיכולוגים, מטפלים, רבנים ואנשי חינוך שמקדישים הרבה מזמנם לטיפול ולתמיכה בנפגעים מן הסוג הזה. כיוון שהפורום אינו בא להחליף את המשטרה אבל כן מאפשר הרחבת הסמכויות לגופי תמיכה שונים הקיימים היום (כי יש ביכולתו - בגלל מעמדם הקהילתי של השותפים בו - להזהיר ולאיים על הנילונים וגם לספק תמיכה רחבה ומוצקה יותר למתלוננים), הרי שבעלי המקצוע השותפים בו הם בדיוק בעלי המקצוע המתאימים לכך.

ג. ולגבי הנקודה האחרונה בדבריך, אחזור שוב על מה שכבר כתבתי באשכול הזה אולי עשרות פעמים -
האנשים השותפים בפורום תקנה לא מינו את עצמם. לו היו ממנים את עצמם לא היה איש פונה אליהם להתלונן ולא היה אף נילון שמקשיב לאזהרותיהם ומקבל עליו את דרישותיהם. העובדה שבמשך השנים היו הן כאלה והן כאלה מוכיחה מאליה שיש לפורום תקנה קהילה התומכת בו ורואה בו נציג וסמכות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2010 15:42 לינק ישיר 

ירוחםשמ כתב:

גם לתקשורת אם החלטתם לצאת-(למה לערבב את התקשורת?) גם בשביל זה יש בעלי מקצוע.

ירוחם
גילוי נאות אינני שייך לפורום תקנה בשום צורה שהיא. גם אני קיבלתי בהפתעה את סיפור הרב אלון בשהותי בחול .אתה יודע שאני דובר אמת!.
אנשי מקצוע לא את כל רשימת אנשי הפורום אני מכיר אבל לפחות את
1. ד"ר שלומית להמן שמקצועה ותעסוקת סביב נושא זה ב'יד שרה'
2. בעלה הרב בני שבמקצועו האזרחי הוא בעל מקצוע מובהק בתחום הנפש
3. על דבי גרוס כבר אמרנו היא ה(בהא רבתי)מובילה בתחום.
אני משער שיש עוד כמה אנשי מקצוע.כך שגם טענתך לגבי אנשי מקצוע זקוקה לבדיקה עובדתית.
אינני חושב שהפורום "מחזיק מעצמו" כבית משפט שדיני ראיות וחקירות מחייבים אותו אלא כפורום המנסה בצורה דיסקרטית בגין כוחו המוסרי והציבורי לגלות את האמת ולפעול למניעת נזקים (אם זכרוני אינו מטעני נמסר בשם הפורום שהם טיפלו ב 15 מקרים ואין אנו יודעים כלום על האנשים שטיפלו בענינם והדיסקרטיות נשמרה בצורה קיצונית)
כבר טענתי קודם שכנראה הרב אלון היה כמין "פצצה מתקתקת" ולכן נדרש הפרסום (תרשה לי להמר התייעצו עם אנשי תקשורת). אני מודע לכאב הרב של ידידי הרב מוטי (אני מכירו שהיה בן 10) ושל משפחתו . אבל תמיד נשאלת מה האלטרנטיבה. 'אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו ' מגיעה גם לפורום. אולם כאמור ביקורת כן ויכוח על מהות הענין כן וכן שיבוש עובדות (כדי שיתאימו למטרה ) לא ולא פגיעה אישית בחברי הפורום לא ולא.

מודה ועוזב...

אמשלום -אם הייתי רואה את דבריך היית חוסך במילים 

תוקן על ידי פקחעיני ב- 02/08/2010 15:44:15

תוקן על ידי פקחעיני ב- 02/08/2010 15:49:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2010 18:32 לינק ישיר 

אםשלום מואדיב פקח עיני.

שמעו נא רבותי דיינים חברי לפורום מכובד וחשוב זה- הכונה לעצכ"ח- הנני מוסר לכם מודעה רבא
איני מגן על הרב מוטי איילון- אני מניח שהכל מה שסופר אמת ושריר וקיים, ואיני מערר על העובדות,

אוסיף בהסתיגות כלפי דברייך אם שלום - אנשים לפעמים בודים דברים מליבם- לאחר ששומעים שיש תלונה, הם מצטרפים לחגיגה, ולכן צריכים חוקרים מקצועיים,
ומכובדך פקח עיני האם אתה משוכנע שהם חקרו ובדקו את התלונות? לפי האינפומציה שבידי לא.

אבל אפילו אם באמת הכל נכון- אין הדבר דומה לר' ק' -ואפילו אם כן, עדיין יש לשמור על כבוד החשוד- ואפילו הנאשם ואפילו האשם, בתורה כתוב  שאסור להשאיר את גופתו של הפושע הנסקל על העץ, יש דבר שנקרא כבוד האדם- גם לפושע הגדול ביותר יש כבוד
אסור בשום פנים ואופן להשפיל בן אדם עד עפר ומטה מזה שיהיה הפושע הגדול ביותר, אסור היה לרב מכובד מהפורום לבא לטלויזיה ולספר שיחה אינטימית שהרב אילון שוחח איתו במצוקת נפשו, בעייני זה פשע שלא ימחל ולא יסולח - חז"ל אמרו על רב כזה כי אין לו חלק לעולם הבא- למרות שהוא ראש ישיבה

כנראה שלי יש בעיה אני מאד רגיש לנושא של השפלת אדם- כל אדם, בעט בו ,סטור לו ,הכה אותו- אבל ,אל תשפיל אותו, הוא גבר לקבל מכות, ומאסר, אבל בשום פנים לא השפלה,

אני יודע שאני מרגיז כמה אנשים אהובים ומכובדים בעייני, אותך אםשלום ומואדיב ,כנראה גם אחרים, אבל איך אמר מ.ל. -כאן אני עומד איני יכול אחרת.,-

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2010 19:00 לינק ישיר 

ירוחם,
אם חברי הפורום לא בדקו את התלונות, לא לך לשפוט אותם. מה, אתה מדובב מקצועי? האם אתה רבנית או משהו כזה? כל אחד בא לגור וישפוט שפוט? תפנה למשטרה (או ליונה מצגר) בתלונה עליהם. הרי יש להם מדובבים מקצועיים, לא? הם ידובבו במקצועיות את הרב ליכטנשטיין ויבררו אולי הוא בעצם כונה בערוץ 2 רבנית. ובכלל, מה כישורי הדיבוב של הרב אריאל? אולי הוא זה שדובב את באלו בספר הגו'נגל? המדובב שלו היה נפלא. לא, זה בטח היה מדובב משטרתי (הם הכי מקצועיים).
אני פשוט לא מאמין למה שאני קורא כאן. זה הזוי לגמרי, לא? אין שום טעם להמשיך עם מצעד האיוולת הזה. כבר פסק מואדיב את פסוקו: "למה באת אתמול בלי כובע ים?". דומני שהציבור כאן לא הפנים את המסר. תבואו בטענות על סיגריה הוא יענה לכם בכובע. טענות על כובע הוא יענה לכם במוטי אלון. טענות על מוטי אלון, יבוא בטענות אל הרבנית שילת. יתברר שהיא כלל לא כונתה רבנית ואין בסיס לטענות, מייד (לפני ההתנצלות כמובן) יבוא לכם עם מדובבים של המשטרה. השלב הבא יהיה ודאי טענות על החייזרים מהירח שיושבים מאחורי פורום תקנה (כמפורש בפרוטוקולים של זקני חלם), על אף שאין להם שום כישורי דיבוב. שלא כמו יונה מצגר, כמובן... (זו רק תוספת לזכרו של קאטו קשישא).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2010 06:32 לינק ישיר 

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/141/184.html?hp=1&loc=3&tmp=8130

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מעמדו ההלכתי של "פורום תקנה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 ... 37 38 39 לדף הבא סך הכל 39 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.