|
|
| נשלח ב-17/11/2010 12:32 |
|
| |
בעל הבעיות של האנשים בדרך כלל- שהם מנסים לחפש תמיד מעבר. וכך הם לא מודעים ולא רואים את המציאות שכאן- ונכשלים בכל המכשלות האפשריות- כי עיניהם תמיד מעבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2010 18:49 |
|
| |
| ירוחםשמ כתב: |  | שני גבאיי צדקה נכנסו ליהודי עשיר ובקשו תרומה לכוילל- סירב ואמר -שילכו לעבוד. אבל אולי בכל זאת- שילכו לעבוד
בלבלו לו את המח כחצי שעה הוא נכנע ונתן להם 1000 שקל,
ושאל אותם ברוח טובה כמה אתה מקבל מזה- ענה הראשון 500 שקל והשני ענה גם אני מקבל מזה 500, ואז שאל היהודי- ומה עם תלמידי הכוילל- שילכו לעבוד- השיבו יחדיו. |
|
שוב מעשה במחתן-ילדים אחד, ר' דן שמו [לא קשור לשום דן מציאותי], שהלך לנסות את מזלו בקהילות היהודיות של ארה"ב. נכנס הלה לביתו של גביר חרדי, שהיה מפורסם בתמיכתו בעוסקי תורה. סיפר לו ר' דן על איזה כולל שהוא עומד בראשו, שתומך במאות אברכים שיושבים ולומדים בהתמדה עצומה וכו' וכו', כמובן שהכל היה מצוץ מאצבעו של דן, לא מינה ולא מקצתיה.
אותו גביר חריף, קלט את הענין והשיב לר' דן שיבוא למחרת.
בינתיים הרים הגביר טלפון לשם, שלח פקס לההוא, בירר כה וכה, וגילה כי האיש רמאי.
למחרת הגיע ר' דן לקבל את הצ'ק.
אמר לו הגביר, 'אתה יודע מה, יש לי כאן איזה בעיה. לפני כל תרומה גדולה שאני נותן אני חוקר בגימטריאות. והנה גיליתי כי שמך בגימטריא זה 'גנב'!....
עשה ר' דן חשבון מהיר, וענה לו 'לא כי, אלא חסר לך 1'.
ענה לו: 'כן, זה עם הכולל'...
|
| נשלח ב-22/11/2010 02:27 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2010 06:41 |
|
| |
תוקן על ידי maxmen ב- 22/11/2010 06:58:30
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2010 10:21 |
|
| |
אברהם מהמודעה שהבאת צדו עייני את השורה הראשונה של סדר הנסיעה התיצבות בשדה התעופה- זה חזק- זה גדול- זה דומה
יז) וַיּוֹצֵא מֹשֶׁה אֶת הָעָם לִקְרַאת הָאֱלֹהִים מִן הַמַּחֲנֶה וַיִּתְיַצְּבוּ בְּתַחְתִּית הָהָר
תגיד מה שתגיד סגנון יש להם.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2010 12:52 |
|
| |
ירוחם ממש לא הבנת ,מארגנים מסע למקומות מסויימים ומטרות מסויימות אבל ההתייצבות היחידה שנדרשת היא בשדה התעופה ומשם תעשו ככל העולה על לבכם
|
| נשלח ב-22/11/2010 16:18 |
|
| |
רבותי , מכל התגובות נראה שאף אחד לא אחז את ה'פואנטה'.
לקראת סוף המודעה הדגשתי בצהוב את השורה המבשרת על עלייה לקברו של הדג המדבר!! וכי קלה היא בעינכם? [פי האתון, הזהר! יש לך מתחרים...  ]
|
| נשלח ב-22/11/2010 20:40 |
|
| |
תשימו לב מי צמוד לדג.
|
| נשלח ב-18/5/2011 22:33 |
|
| |
[בלינק שהביא ספרן נכתב, בין היתר -
"כך תהפוך לרואה ואינו נראה: יש כמה דרכים, אחת מהן היא לומר לארבע רוחות העולם – צפון, דרום, מזרח, מערב, את מזמור התהילים ממעמקים קראתיך ה'". עוד אופציה: קשור חוט אדום לרגל אפרוח של עורב, ואת הצד השני של החוט קשור לקן. למחרת האפרוח יהיה רואה ואינו נראה. משש אותו וקח את האבן שבפיו. שים אותה בפיך וכך תהפוך לרואה ואינו נראה. הרב כדורי מזהיר כי יש לשמור ששדים לא יגנבו את האבן."
אני תוהה
א. כיצד אוכל למצוא את האפרוח למחרת, אם יהפוך לרואה ואינו נראה?
ב. מאין תגיע לפיו האבן?
ג. היכן אוכל למצוא לחש נגד שדים, כדי לשמור שלא יגנבו את האבן?
אודה מאוד למשיבים. זה חשוב לי ביותר!]
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2011 22:45 |
|
| |
תשובה לשאלה ג. יש לומר, משביע אני עליכם כל שדין ורוחין ולילין ומזיקין, שתזהרו אזהרה חמורה לבל תגעו באבן הזאת לרעה, ובל תעלימו אותה, והיה אם תעברו על שבועה זו, תקוללו משני עולמות, ותישרף רוחכם ויופץ אפרה על פני שבעה ימים, אמן אמן אמן נצח סלה ועד. נ.ב. הרב מסעוד אבוזגלו בספרו שבט לגו כסילים מזהיר שיש לשמור שהמזיקים לא יידעו מהלחש. מקוה שהייתי לעזר.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2011 22:57 |
|
| |
אמשלום
לפי קושיותיך ניכר שאת שייכת לליגת המתחילים כי הבקיאין בסגולות יודעים בדיוק איך להתגבר על הבעיות שהזכרת ולכן עצתי לך,מאחר שהעדת שזה חשוב לך ומן הסתם דחוף מאד-לבחור באופציה הראשונה שנועדה למתחילים ואין בה סיבוך מיוחד.
בברכת הצלחה ונשמח אם תדווחי על קורותיך .
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2011 23:02 |
|
| |
כידוע, כל הסגולות אינן עובדות כאשר יש אנרגיות שליליות, כופרים בסגולות או סתם אלו שאין להם מדרגה רוחנית מספקת.
וממילא, כל מי שאי פעם ביקר בעצכח, רוח העצכח שורה עליו (אלא אם כן יש לו זכויות מיוחדות כמו...) ו אז הוא לא יצליח עם שום סגולה.
*** למעוניינים, "חרבא דמשה" בהוצאת יובל הררי, או ספר הרזים בהוצאת מרגליות מכילים הרבה יותר.
הנה אחד לדוגמא, חינם!
ואם תרצה לשאול באוב, עמוד כנגד קבר, וזכור שמות מלאכי מחנה החמישית, ובידך שמן ודבש בלולים ביחד בפיאלי זכוכית חדשה, ואמר כן:
משביע אני עליך רוח קריפורייא החונה בין הקברות על עצמות המתים, שתקבל מידי מנחה הזאת, ותעשה רצוני ותביא לי לפלוני בן פלוני שהוא מת, ותעמיד אותו וידבר עמי בלי פחד, ויגד לי דברי אמת בלי כחד, ולא אפחד ממנו, ויאמר לי שאלתי שאני צריך ממנו.
ויעמוד מייד.
ואם לאו, שוב והשביע פעם אחרת עד שלושה פעמים.
וכשיצא, הניח לפניו הפיאלי, ואחר כך דבר את דבריך, ויהיה בידך שרביט של הדס.
ואם בקשת להתירו, הכהו ג' שביטים עם ההדס ושפוך השמן והדבש ושבור הכוס והשלך ההדס מידך ושוב לביתך בדרך אחרת.
*** זה רעיון. קחו את הלחש הזה למירון...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2011 23:12 |
|
| |
"רוח קריפורייא החונה בין הקברות על עצמות המתים" - זה לא אדום-לבן שם? מה הוא חונה שם?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 07:27 |
|
| |
אמשלום
מה תעשי אם תהיי רואה ואינה נראה, תעזרי לבטחון המדינה כמו דנידין?
תוקן על ידי בעלבעמיו ב- 19/05/2011 07:27:20
|
|
|
|
|