|
|
| נשלח ב-31/5/2010 08:33 |
|
| |
אני משוכנע שמכה גדולה לטורקיה היא עניין של זמן קצר ביותר
זה יכול להיות איזה ריקוד של אמא אדמה שיקח איתו כמה אלפים או עשרות אלפים או אולי איזה התרסקות מטוס טרגית שגם יכולה לעשות את העבודה . או כל אסון טבע/אנושי אחר.
אלא שיש הבדל - אם המכה תגיע מהר ללא הרבה עיכובים, הטורקים הרוויחו ויצאו בזול . אך אם היא תתמהמה - זה אומר שהקב"ה מבשל להם משהו הרבה יותר רציני ומורכב .
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2010 22:53 |
|
| |
 הפגנות בטורקיה: רוצים להילחם בישראל
השנים הארוכות בהן מיליוני יהודים נהרו לטורקיה ועברו שם את כל העבירות שבתורה נתנו לשר הממונה על טורקיה בשמיים כ"כ הרבה כח שאת התוצאה אנו רואים כעת כעת שנים אחרי שנהנו מסעודתם של אותם רשעים.
כן כן, בדיוק כמו בפורים דאז, גזירתו של אחשוורוש והמן ירדה לעולם שנים לאחר שהיהודים עברו את העבירה.
מה חשבתם שיש חדש תחת השמש ?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2010 16:46 |
|
| |
האם מישהו מחברי הפורום שם לם לדמיון בחזות פניו של ראש ממשלת תורכיה - ארדואן, לצורר היטלר ימח"ש. היום היתה תמונה ב-ynet שבו הרים ידיו ודמה דמיו מדהים להיטלר שמצדיע במועל יד. מה דעתכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2010 16:47 |
|
| |
ארדואן: טורקיה תהיה אויב קשה לישראל
מבין שתי אפשרויות הענישה על טורקיה שהצגתי לעיל אני נוטה יותר להאמין שהאפשרות השנייה היא זו שתצא לפועל . או במילים אחרות פסוקי הנבואה שהובאו בראש האשכול הולכים להתחיל להתגשם מול עינינו בעתיד הקרוב . היות ומדובר על תהליך ארוך מעט ככל הנראה המכה על טורקיה תתמהמה קצת . אך בסוף הסבלנות תשתלם . מבטיח לכם .
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2010 08:03 |
|
| |

וכך נסגר מעגל של שנים ארוכות בהן נהרו המוני ישראלים לטורקיה ולאחר שפירנסו אותה חומרית ורוחנית והתעלמו מאזהרותיו של 'מרדכי היהודי' שהפעם לא היה באיזור להתריע מהסכנה שבהנאה מסעודתם של אותם רשעים והאסון שההתבהמות תביא בעקבותיה, כעת, שנים אחרי, מגיש המלצר הטורקי את החשבון על כל העוונות שנעשו בבית מלונו שגם אותו יחריב הקב"ה בסופו של דבר . אבל חשבון זה חשבון .
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2010 23:18 |
|
| |
הצטרפו גם אתם לחרם והדירו ידיכם ורגליכם ממוצרים טורקיים שהסופרים מלאים מהם . ושהבדצ"ים למינהם יחפשו מקור פרנסה אחר .
לא למוצרים מטורקיה !
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 10:53 |
|
| |
מעניין לראות איך כ-ל האדישות של העם שלנו הפכה לאחדות לאומית ותמיכה הדדית ברגעים של עליהום לאומי והשמצה כוללנית כלפינו בעולם.
הבעייה היא שאחרי שהשטח מתקרר, והטבע שלנו לשכוח דברים כל כך מהר מאיץ עוד יותר את הקצב בו אנחנו חוזרים לאדישות.
משש בליץ של אחדות..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 12:08 |
|
| |
באמת חבל שרק בזמן משבר העם מתאחד. הלוואי היינו מאוחדים גם בימים רגילים, אז הכל היה יכול להראות אחרת, והגאולה כבר היתה מתקרבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 15:55 |
|
| |
צר לי לראות שכך אתם תופסים את התנהלותי.
וכי ממתי מתעסק אני בחרמים והפגנות ? מתי ראיתם אותי כאן בפורום מתעסק באקטואליה לשם אקטואליה ?
לא בליץ של אחדות ולא פרץ של לאומיות הביאני "להכריז" חרם על סחורה טורקית.
משמיים דורשים מאיתנו להתנתק מהנבלות האלה! זה הכל .
ומי שיעשה כן ידע שהוא עושה את רצון ה'.
תוקן על ידי המיייחל ב- 03/06/2010 15:56:17
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 18:25 |
|
| |
הכוונה הייתה לכל ההלך רוח בעם, בלי קשר ישיר למה שהבאת ;]
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2010 08:51 |
|
| |
כה דברי הכופרים שאין להם חלק בעם ה' ותורת משה
החידוש פה הוא - שגם המגמה הזו של 'נזקים כלכליים' בעקבות הפניית עורף של העמים איתם סחרה ישראל במשך שנים ונחשבו לידידיה הקרובים כתובה בפסוקי הנביאים ! וגם ההמשך כמובן מופיע, מה יהיה בסוף התהליך .
תוקן על ידי המיייחל ב- 04/06/2010 09:12:56
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2010 09:37 |
|
| |
תגידו אתם...לא היה שווה לבוא לעולם רק בשביל הדבר הזה ?!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2010 18:03 |
|
| |

מאיפה יש לס"א כח להשתמש בתורה כביכול כדי לנגח את ישראל ??
אך-ורק מעוונותיהם של ישראל שבכך לוקחים שפע וכח מהקדושה ונותנים לס"א שהם אומה"ע ובכך נותנים להם את הכח להשתמש בתורה כביכול כדי לתקוף את ישראל. וכל זאת בגלל שישראל עצמם מפירים את התורה .
ועל כגון זה אמר הנביא : זָנַח יִשְׂרָאֵל טוֹב אוֹיֵב יִרְדְּפוֹ
כאשר זונחים ישראל את התורה שהיא הטוב האמיתי רודפים אותם שרי האומות שם למעלה במה שבא לידי ביטוי ברדיפת העמים אותנו כאן למטה .
אם הפגנות זעקות ומחאות היו עוזרות אני הייתי הראשון לרוץ אליהם ואף לארגן אותם !
אבל הע"ר התשקורת ושאר הרשעים מרמים את עם ישראל, הדברים האלה לא עוזרים .
רק תשובה תפילה וצדקה מעבירים את רוע הגזירות ! כי הם מטפלים בשורש הבעיה שם למעלה .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2010 16:40 |
|
| |
סטודנטים מתכננים: משט למען הארמנים והכורדים
כדי להבליט את מה שהגדירו כ"צביעות טורקית", מתכננים סטודנטים ישראלים לארגן משט לטורקיה, עם סיוע הומניטרי לעמים שנפגעו לאורך השנים מהאימפריאליזם הטורקי. עכשיו צריך למצוא כלי שיט
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3899664,00.html
את ליבי , הכתבה והתגובות הנלהבות בהחלט חיממו .
זה עם ישראל שאני אוהב ! חם , איכפתי , רוצה אחדות , ומוכן להתייצב לדגל כשקוראים לו !
מי כמוך ישראל !
|
|
|
|
|