| נשלח ב-6/3/2010 19:39 |
|
| |
דיווח משבת כי תשא בבית הכנסת בתחכמוני
השבת עברו לפני התיבה בבית הכנסת ברחוב תחכמוני החזנים כדלהלן:
לתחילת תפילת שחרית עלה החזן יוסף שוורץ הוא התפלל בנוסח מרגש ומיוחד, הקטעים שבוצעו: ובמקהלות-שטרן.
אין כערכך-יוסי שוורץ (סטייל גלנץ ומילר)
כולם אהובים-יוסף שוורץ,
אהבה רבה-משה שטרן. ביצוע מרגש,
לחזרת השץ ולתפילת מוסף ניגש החזן יענקי קלמנוביץ הוא ביצע את:
מכלכל חיים- קלמנוביץ.
אז בקול-אלתור,
ממקומך-וידר,
שים שלום-אלתור,
אנא עבדא-יוסלה,דואט,
בעבור דוד-רויטמן דואט יוסי שוורץ,
כבודו-דואט עם יוסף קלצקין,
שמע ישראל-אלתור אדיר ומרגש של החזן יוסף קלצקין,
השיר שהלוים-יוסף שוורץ,
אדון עולם- המקהלה,
נהנתי לשמוע את החזן יעקב קלמנוביץ עם קולו הבאריטוני(באס)העמוק והמיוחד והסלסולים המיוחדים הקהל היה מופתע עדיו לגדולות,
התרשמתי מקולו הטנורי של יוסי שוורץ שהשקיע את כל כולו והתפלל וביצע ברגש ובעוצמה,
החזן יוסף קלצקין הפתיע אותי באילתורים ובקולו המתוק(אני מאמין שנשמע עליו עוד רבות)
ישר כח לחזנים למקהלה ולהנהלת בית בית הכנסת(משפחת טורצקי) שמשקיעה למען החזנות.
תוקן על ידי חזן100 ב- 06/03/2010 19:43:01
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2010 20:20 |
|
| |
שבוע טוב,
האם יוסי שוורץ הינו הבחור הצעיר (כבן 18) שמגיע בשבתות רבות לביהכ"נ הגדול בר"ג?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2010 21:08 |
|
| |
שבוע טוב ומבורך, הייתה שבת נפלאה ,נהנתי מאוד מהחזן הצעיר יעקב קלמנוביץ( חניך בית הספר לחזנות בתל אביב) שהתפלל ברגש ובנוסח יפיפה עם קול בס באריטוני קול נדיר שלא שומעים הרבה עתידו מובטח. כמו כן נהנתי מהחזן הצעיר יוסף שוורץ עם קול הטנור החזק שהתפלל ברגש ובנוסח מעניין ומרגש, בטוחני שנשמע עליו רבות. וכמובן התרשמתי מהקול המיוחד של החזן קלצקין שאילתר שמע ישראל בצורה מפתיעה מעניינת ומרגשת ללא ספק חזן טוב. ולצקצורים יוסי שוורץ זה אכן הבחור שמגיע רבות לבית הכנסת הגדול ברמת גן(ואף עולה לשיר שם)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2010 02:25 |
|
| |
שבןע טוב, נהנתי מתפילת החזנים הנ"ל, יש לציין שהחזן קלמנוביץ' לומד במכון של נפתלי הרשטיק, וניכר מתפילתו שהוא מוזיקלי, ובעל צליל נעים לאוזן, החזן יוסי שוורץ כבר ידוע כחזן רגיל בעבודה, ועשה את מלאכתו נאמנה הן בתפילה, והן בניצוח על המקהלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2010 22:15 |
|
| |
גם נכחתי בתפילות,החזן יוסף שורץ ניחן בקול טנור מיוחד ,הנוסח היה מצוין והקטעים בוצעו בצורה מושלמת,לדעתי עוד פיתוח קול לא יזיק לחזן שורץ ובחזנות אין קפיצות דרך,על החזן יענקלה קלמנוביץ זוהי פעם ראשונה שאני שומע ואני חייב להגיד שממש נהנתי,גם מהשליטה מהקול גם מהרגש גם מהנוסח בהחלט חזן מבטיח ,ניכר בו שהוא תלמיד של נפתלי הרשטיק בכל הבחינות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2010 23:04 |
|
| |
לא הייתי בשבת אבל יצא לי לשמוע את החזן הצעיר קלמנוביץ ,חושבני שמן הראוי לתת לו במה מיוחדת עקב הקול הבאריטוני שלא מצוי בעולם החזנות ובפרט שהשליטה של החזן קלמנוביץ בקול מצוינת והוא ניחן בקול חזק במיוחד,בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 09:01 |
|
| |
משנכנס אדר!!!
כבר הרבה זמן רציתי ניק ואישור כתיבה בפורום אבל השבת הזאת גרמה לי לעשות את זה,
אני רואה את התגובות של האנשים ואת הרעש שעשו סביב הדבר הזה וזה מצחיק אותי!
הגעתי לבית הכנסת בערך בשוכן עד ואני רואה מקהלה של כמה ישיבה בוחערס שעושים מווווו ,ומנצח עליהם ציקבר׳ צעיר וזה היה בין מגוחך למצחיק,ושלא לדבר על החזן שלפי הדיבורים והכתיבה חשבתי שאני מגיע מינימום לשמוע את משה שטרן׳ ואני רואה איזה בחור צעיר שצורח (חלילה אני לא מזלזל בו שמעתי אותו בבית הכנסת הגדול בירושלים והוא היה מעולה! רק צריך לדעת מתי לעלות לשיר ומתי לא) ועם הברווזידה זה היה פרפקט משהו מיוחד.
לחזרת הש׳ץ עלה עוד בחור צעיר(קלמנוביץ) דווקא הוא היה נראה שיודע ומבין משהו, בחור עם קול חזק ויפה ודאי שהוא צריך להשתפשף וללמוד אבל ניכר בו שהוא יכול לצאת חזן גדול במיוחד כשהוא לומד בממסד החזנות בתל אביב. דוקא המקהלה היתה פחות גרועה כאשר יהוסף שורץ ניצח עליה, בפתיחת הארון עלה לשיר איזה בחור צעיר(שאני לא יודע את שמו) את אנא עבדא של יוסלה(ואת בעבור דוד) למזלו הוא לא בייש ולא הרס את היצירות למרות שקולו לא היה משהו אבל לבצע ולרגש הוא יודע ניכר שהוא למד חזנות אבל פיתוח קול הוא צריך דחוף,
תוקן על ידי חובבמגאולה ב- 09/03/2010 09:03:48
תוקן על ידי חובבמגאולה ב- 09/03/2010 09:21:24
תוקן על ידי חובבמגאולה ב- 09/03/2010 09:22:48
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 09:12 |
|
| |
המשך:
למוסף עלה שוב קלמנוביץ למזלם הם הריצו את התפילה, דוקא דבר שנהנתי ממנו היה האלתור של קלצקין בשמע ישראל בכל אופן הוא חזן שגדל באוירת חזנות, בתכלס׳ מה שאני בא לומר שזה לא עניני ככה לשטות באנשים , הרבה הצלחה לחזנים הצעירים שניכר הפוטנציאל הגדול בהם, ולמקהלה שאם הם יעשו קצת חזרות זה ישמע יותר טוב ופחות ברווזי, אני מתנצל מראש אם התגובה פוגעת במישהו לא זו כוונתי, רק אני מבקש שאנשים יכתבו תגובות פחות מתחנפות ויותר אמיתיות.
תוקן על ידי חובבמגאולה ב- 09/03/2010 09:16:46
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 09:25 |
|
| |
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 09/03/2010 09:31:05
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 09:29 |
|
| |
שרגא פייבל -זה מחבלי משיח!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 09:31 |
|
| |
חובבמגאולה
אוי א ברוך הבא לפורום
ע"מ שלא תתאכזב להבא מחזנים צעירים, שלוח להוד מעלתו חזן מבטיח שיוכל לארגן לך באופן קבוע
קאצ'קעריי כסולן, ואפילו לזמן ע"פ רצונך מקהלה ...
תוקן על ידי ארבל45 ב- 09/03/2010 09:34:42
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 09:37 |
|
| |
ברוכים הנמצאים. שרגא דוקא החמולה שלי מסוכסכת עם של אדון ארבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 09:45 |
|
| |
חובבמגאולה
אסמע יא סחבי, אנא מאן שיעים. אנת מאן סונים ( sonim ) ? qwert yu asf djhlbd amto dj
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 09:55 |
|
| |
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 09/03/2010 09:57:18
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 09/03/2010 10:11:07
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 11:20 |
|
| |
חחחח:
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2010 14:57 |
|
| |
שמעתי שבאבו סנאן במקום מואזין שמים חזנות כל בוקר.
| שרגאפייבל כתב: |  |
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 09/03/2010 09:31:05 |
|
|
|
|
|
|