בס"ד יום א כא אדר התש"ע
ביום חמישי יח אדר התש"ע האחרון הגשתי תלונה חריפה למשרד המת"ת נגד חברת אג'נס ישראל נתניה
על שלילת השתתפות בתכנית אישית ע"מ לקבל השלמת הכנסה מהביטוח לאומי ונתקלתי בכל מיני תרוצים שונים ומשונים ונסיון למנוע ממני לקבל זכאות עבור השלמת הכנסה מאחר ואני עובד בשכר נמוך התכנית "אורות לתעסוקה"
למעשה פוגעת באלו המקבלים שכר נמוך היא נקראת תכנית נסיונית מהל"ב מהבטחת הכנסה להכנסה בטוחה
אשר בפועל מי שלא פועל לפי כללי התכנית הזאת נשללת ממנו השלמת הכנסה לדעתי יש לגנוז את התכנית
ויסקונסין-אג'נס מעל דפי ההיסטוריה ,לא ייתכן מצב שבו נותנים ללשכת תעסוקה פרטית לשלול מהמשתתף
קצבת השלמת הכנסה למי שעובד בשכר נמוך .
בברכה מטה המאבק לצדק חברתי
נשלח ב-7/3/2010 14:29
בס"ד
היום התקבלה תשובה במייל ממשרד התמ"ת ולהלן תכנה :
http://www.moital.gov.il/cmstamat/usersrequests/pic/letter1_07.gif" width="454" align="center">המחלקה לפניות הציבור ויחסי ציבור
בהמשך לפנייתך מתאריך 04/03/2010 (מס' A39354) למשרד התמ"ת.
נושא פנייתך הינו בתחום טיפול המוסד לביטוח לאומי.
לנוחיותך מספר הטלפון: 02-6709211 02-6709211 כתובת:רח' ויצמן 13 ירושלים
נשמח לעמוד לשרותך תמיד.
בכבוד רב,
תמר בושרי
רכזת בכירה פניות ציבור ויחסי ציבור
נשלח ב-7/3/2010 15:44
בס"ד יום א כא אדר התש"ע אכן התקשרה אליי הגב' מלי ששון ממשרד התמ"ת פעמיים היום וטיפלה בתלונה שלי פנתה למרכז אג'נס נתניה לברר בעניני ,יישר כח על הטיפול המהיר .
נשלח ב-11/3/2010 12:18
תלונה למשרד התמ."ת נגד חב' אג'נס
הפקיד מר יגאל קסה מחב' אג'נס נתניה, ביקש ממני להופיע בשעות אלו הסברתי לו שאיחרתי להגיע למרכז התעסוקה, בגלל הפקקים ועומסי התנועה.הפקיד קסה, לא עניין אותו כלום,
וכל פניותי עלו בתוהו,הפקיד קסה קבע לי מיד, שלילת קצבה ה"ה, בטענה על "אי שיתוף פעולה" ו"נעדר ללא סיבה". בגלל איחורי.כל דבריי לא התקבלו אצלו. והוא שלל לי את הזכאות לקבלת קצבת הבטחת הכנסה.
חב' אג'נס נתניה , היא זאת שאינה משתפת פעולה איתי,ומטילה עליי סנקציות מהירות ללא כל התחשבות מינמילית במצוקותי.
2. הפקיד קסה קבע לי תאריכים להגיע למרכז, ללא נוכחתי, משלא הגעתי,כי לא ידעתי.
הוא קבע שנעדרתי בימים הללו, ושלל קצבה.
ראיתי שהפקיד קסה מערים עלי קשיים מכוונים, ומנסה לשלול לי את הזכאות לקבל הבטחת הכנסה ,ואכן הוא שלל לי את קצבת הבטחת ההכנסה המגיעה לי בטענה של "נעדר" וכד'.
אבקשכם לטפל בנושא זה באופן דחוף ומהיר כדי שאקבל את קצבת הבטחת הכנסה שאני זכאי לה ע"פ חוק.
אציין שאני חדש בכל הנושא של הבטחת הכנסה ולא ידוע לי כל החוקים והתקנות החדשות,דבר המנוצל לרעה ע"י חב' אג'נס נתניה העושה בי ככל העולה על רוחה.
בברכה
תוקן על ידי אלעאידלע ב- 11/03/2010 12:37:42
נשלח ב-13/3/2010 22:47
בס"ד אור ליום א כח אדר התש"ע יישר כח ידידי אכן הפניות למנהלת המהל"ב פניות הציבור במשרד התמ"ת עזרו וטופלו ע"י הגב' מלי ששון היא יצרה איתי קשר בטלפון הנייד ודיברה עם מרכז אג'נס בנתניה עוד באותו יום ראשון בשבוע שעבר והנושא טופל ברוך ה' .