בית פורומים בחדרי חרדים

הפעם זה סופי - הבחור יוסי באנדא נוחת בליל שישי השבוע לא"י מיפן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/3/2010 03:29 לינק ישיר 

ערנסטגערעט כתב:
ראיון מרתק עם אברהם שווארץ עכשיו בהקול החרדי!!!
12 בקוה"ח: אברהם שוורץ מיפן: ביום חמישי בשעה 10:40 בערב. הבחור באנדא הצעיר ינחת בישראל. אני סיפרתי היום לבחור ושתינו לחיים בתא שלו 2 שוטרים יגיעו מישראל ללוות אותו ואני ילווה אותו לשדה. הכרטיס אצלי ביד הוא לא יצטרך לחזור לעולם גם לא להעיד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2010 07:15 לינק ישיר 

בדיוק שנתיים ולא שלוש,
כמדומני שהוא נתפס בכ"ז אדר תשס"ח,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2010 07:27 לינק ישיר 

בןשלקדושים כתב:

אני לא מבין, אני היחיד שאומר דעה שפויה ונורמטיבית???

סוחר הסמים שסחר בסמים קשים בניגוד לחוק ובידיעה גמורה - ולצערנו מדובר באחד מאחינו בנ"י, שצריך לדאוג לו לבוא לכלא ישראל - מגיע לארה"ק.

אכן טוב עשו שהביאו אותו לרצות את עונשו כאן, כי יש אומרים שמחמירים שם את הדין יתר על המידה, ובכלל שיהא קרוב למשפחתו וליידישקייט.

אבל - - סוחר סמים! בל נשכח.

ולא סתם סוחר רקק, המניאק השיג לעצמו כרטיס טיסה תמורת המסחר הגדול. סוחר סמים ממוצע מכניס בקושי מינימום.

והוא הגבר השיג כרטיס טיסה ומלון. זאב רוזנשטיין קטן עליו.

לא סוחר סמים אל ראש מאפיה, אחראי על קרטל הסמים במזרח התיכון. אני לא מזלזל כמוך בכשרון מסחרו המפותח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2010 18:10 לינק ישיר 

יישר כח להרב יונה באנדא אחיו של האסיר והרב שפרן שליט"א שמסרו את עצמם למען יוסף האסיר וליוו את התיק מתחילת החקירה ודיונים בבית המשפט ביפן ותהליך הסגרתו לארץ ורק בזכותם ובסייעתא דשמיא הצליחו כבר להביא אותו לארץ .תודה תודה תודה ........הלוואי שהעסקנים שמטפלים בתיקים האחרים ביפן יוכיחו את עצמם האם הם יכולים לזרז את התהליכים שומו שמים כמה מסכנים שתי הבחורים הנוספים האם יראו את האור בכלל?
בשם כל עם ישראל אנו מברכים את ר' יונה באנדא שליט"א שיהיה לו כל מילי דמיטב.אמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2010 18:30 לינק ישיר 

ביתר_B כתב:
יישר כח להרב יונה באנדא אחיו של האסיר והרב שפרן שליט"א שמסרו את עצמם למען יוסף האסיר וליוו את התיק מתחילת החקירה ודיונים בבית המשפט ביפן ותהליך הסגרתו לארץ ורק בזכותם ובסייעתא דשמיא הצליחו כבר להביא אותו לארץ .תודה תודה תודה ........הלוואי שהעסקנים שמטפלים בתיקים האחרים ביפן יוכיחו את עצמם האם הם יכולים לזרז את התהליכים שומו שמים כמה מסכנים שתי הבחורים הנוספים האם יראו את האור בכלל?

אכן יונה, חן חן!!
מי שמכיר אותו יהודי זהב עם לב רחב,
היה הראשון שביקר את יוסי בחוה"מ תשס"ח ,
וגם האחרון שביקר אותו ביום שלפני הטיסה,
ואפשר לומר שבזכותו ובזכות אברהם שווארץ שעזר למשפחה להתנתק מציר הרשע של עסקנים מוזרים העסוקים ברייטינג ובקומפיינים של מליונים,שהבחורים מעניינים אותם כמו השלג של יפן,זכתה המשפ' בליווי הרב שפרן להגיע עד הנה!!

חסדי ה' -השמחה לא שלימה,
תמשיכו להתפלל על שניים האחרים!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2010 20:46 לינק ישיר 

ביתר_B כתב:

מי מינה אותך לברך בשם כל עם ישראל?

תדבר בשם עצמך בלבד. אני לא מברך סוחרי סמים, לא אותם לא את אחיהם, ולא אף אחד שמסייע בידם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2010 21:45 לינק ישיר 

אכן בשורה טובה

מקווים לשמוע בשורות טובות גם משאר הבחורים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2010 22:01 לינק ישיר 

בחדותא כתב:

אני לא מבין, אני היחיד שאומר דעה שפויה ונורמטיבית???

סוחר הסמים שסחר בסמים קשים בניגוד לחוק ובידיעה גמורה - ולצערנו מדובר באחד מאחינו בנ"י, שצריך לדאוג לו לבוא לכלא ישראל - מגיע לארה"ק.

אכן טוב עשו שהביאו אותו לרצות את עונשו כאן, כי יש אומרים שמחמירים שם את הדין יתר על המידה, ובכלל שיהא קרוב למשפחתו וליידישקייט.

אבל - - סוחר סמים! בל נשכח.

מאיפה אתה יודע?

להוי ידוע לך ולכל האנטישמיים כאן שהשופט בפסק דינו כותב שהוא משוכנע שהבחור "לא" ידע שזה סמים
אבל מכיון שידע שזה משהו נגד החוק היה עליו לוודא שזה לא סמים!!!
ואתה "בטוח" שידע!

סתם כך, האם אתה רוצה שבעולם הבא גם ישפטו אותך כפי החוק שם שהרי עברת על הרבה חוקים???

אפשר לקבל את פסק-הדין באנגלית? [אני מניח שאתה לא קורא יפנית].

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2010 22:17 לינק ישיר 

הטמבל כתב:

מי מינה אותך לברך בשם כל עם ישראל?

תדבר בשם עצמך בלבד. אני לא מברך סוחרי סמים, לא אותם לא את אחיהם, ולא אף אחד שמסייע בידם

וכפי שכבר אמר בעל המרה שחורה "טמבל, כזה מן טמבל"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2010 22:37 לינק ישיר 

הודעה של אמסניק

הקוה"ח: הבחור מיפן יוסף באנדא ינחת הלילה וירצה את עונשו בכלא בארץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2010 16:07 לינק ישיר 

היה שווה לקרוא את התגובות האנטישמיות באשכול הזה והאשכולות האחרות בנושא הזה רק בשביל לראות שבעצם אנחנו לא נמצאים "בחדרי חרדים" אלא "בחדרי מזרחיסטיים שונאי דת",
כי מי שרואה את השמחה העצומה בציבור החרדי עקב העברתו של אחד עצורי יפן ארצה מבין שכל התגובות כאן בפורום הם לא של חרדים,

תוקן על ידי ערנסטגערעט ב- 11/03/2010 16:07:21

תוקן על ידי ערנסטגערעט ב- 11/03/2010 16:07:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2010 17:14 לינק ישיר 

ערנסטגערעט
יכול להיות שזה בחדרי חרדים וכל ההערות האנטישמיות הללו כותבים "נידעריקע פריינקאלאך" בלע"ז
כל מיני פושטקים משועממים שבבניקים ששונאים חסידים וליטאים כאחד. שנאה לשמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2010 18:00 לינק ישיר 

תמיד תהיתי איך אוכל להתקבל כקדושה וכמוערצת, כעת שגיליתי שנוסחת הפלא היא פשוט להבריח סמים..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הפעם זה סופי - הבחור יוסי באנדא נוחת בליל שישי השבוע לא"י מיפן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.