| נשלח ב-18/3/2010 10:18 |
|
| |
3ברית מנהלת יקרה.
בס"ד
תודה על השמת קישור לאיגרת המדהימה.אני ברשותך ידווח בזאת העמודה,על מהלכים צפויים שהרגלא"ט הקדוש יביאם לכדי ביצוע, במידה והאפיפיור שר"י לא ייתן תשובתו בנדון.
בכבוד דדון מאור אלפסי,חזקי ואמצי.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2010 22:26 |
|
| |
המנהלת מ. שלום זה תומר.
בסייעתא דשמייא
ערב מבורך למנהלת מ.
ר" דדון בטובו ,נתן לי את קוד הכניסה ,בכדי יהיה ביכולתי לדרוש בשלומך.צפויים לפנינו מראות לא קלים,ולכן חשוב לי מ. היקרה ,שלא תקחי אל ליבך ייתר על המידה, את המאורעות המתרגשים לבוא.יש ב"ה בורא יתהלל לבריאה,ומפרט גדול ועד קטן ,משגיח ושומר על כללות ישראל.ובאמת ,מי יתן וכללות ישראל יעשו תשובה, ויזכו לגאולה ברחמים.ניתן רק לשאת תפילה על כך.ואע"פ שמדרך השכל לייאש,אנו נאחזים בדעת האמונה,הידיעה בהשגחה הפרטית , ה" יתברך יתן לשונאי ישראל ,ולערב רב המבקשים רעתנו ,מכה ניצחת.חכי מ. יקרה,וראי נפלאות כימי צאתנו מארץ מצרים.ואני מנצל את ההזדמנות לאמור לך שבת שלום ומבורכת כל הברכות הכתובות בתורה יחולו על ראשך.ד"ש לאימך היקרה ובריאות איתנה ברוחניות ובגשמי.
מוקירך ידידך הוירטואלי -תומר.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2010 00:26 |
|
| |
| דדון כתב: |  | בסייעתא דשמייא
ערב מבורך למנהלת מ.
ר" דדון בטובו ,נתן לי את קוד הכניסה ,בכדי יהיה ביכולתי לדרוש בשלומך.צפויים לפנינו מראות לא קלים,ולכן חשוב לי מ. היקרה ,שלא תקחי אל ליבך ייתר על המידה, את המאורעות המתרגשים לבוא.יש ב"ה בורא יתהלל לבריאה,ומפרט גדול ועד קטן ,משגיח ושומר על כללות ישראל.ובאמת ,מי יתן וכללות ישראל יעשו תשובה, ויזכו לגאולה ברחמים.ניתן רק לשאת תפילה על כך.ואע"פ שמדרך השכל לייאש,אנו נאחזים בדעת האמונה,הידיעה בהשגחה הפרטית , ה" יתברך יתן לשונאי ישראל ,ולערב רב המבקשים רעתנו ,מכה ניצחת.חכי מ. יקרה,וראי נפלאות כימי צאתנו מארץ מצרים.ואני מנצל את ההזדמנות לאמור לך שבת שלום ומבורכת כל הברכות הכתובות בתורה יחולו על ראשך.ד"ש לאימך היקרה ובריאות איתנה ברוחניות ובגשמי.
מוקירך ידידך הוירטואלי -תומר. |
|
בס"ד
רבי תומר שליט"א ערב טוב ומבורך
הביקור שלך כאן משמח אותי מאד, וזו זכות גדולה לי ולחברי הפורום, ההבהרה שלך מזכירה לי ערבים בהם העברת שיעורי תורה וירטואליים וראית כבר אז, לפני שנה, מה שעתיד לקרות בישראל - דברים שחלקם אנו חווים היום ואני תפילה שכללות עם ישראל יפנימו שאין דרך אלא להאחז באמונה ובטחון באבינו שבשמים ויזכו לרועים רוחניים שיאהיבו עליהם את תורת ישראל. דבריך מעודדים ומרננים נפש שנראה שרגישותך חודרת מסך ומלים ובעיניך הפנימיות אתה רואה מה מתרחש סביב בכלל ובפרט, ומספר פעמים דדון העביר לי מסרים מצידך שגם אם השקיטו, המציאות רוחשת וגועשת מאד ומעוררת בי דאגה עמוקה כלפי אנשים קרובים ויקרים שאני מרגישה נאבקת בכל פנימיותי עד אפיסת כוחות ממש ומבקשת מבורא עולם כל יכול שיעזור בהשבת לב אבות על בנים ולב בנים על אבותם - שאין דרך אחרת, גם אם אין כיום רועה רוחני אחד לכלל הדור שלנו, והדור תועה ומבולבל, יש להאחז במסורת ישראל סבא ולהעמיק האחיזה בכל דרך.
רבי תומר שליט"א, יש נחמה גדולה בדבריך, השם הראנו ניסים ונפלאות ב'עופרת יצוקה' ומראה לנו יום יום שעה שעה את השגחתו הפרטית, מה שמביא את המוני ישראל לבתי כנסת, שיעורי תורה וקיום מצוות (כל יהודי בדרגתו מתחזק), מי יתן שהבירור ייעשה בחסדים ורחמים גדולים , ושונאי ישראל יוכו מכה קשה כדבריך.
רבי תומר, יש בי הערכה עמוקה ומיוחדת אליך כאדם ומורה. אתה תמיד מוצא את המלים שמאירות את הנשמה. אני מרגישה הכרת תודה עמוקה וגעגועים. הפורום תמיד פתוח בפניך לבקר ולכתוב.
שבת שלום ומבורכת, ברכות תורה יחולו עליך ועל משפחתך היקרה, בע"ה שמחה תהיה בביתכם, בריאות ופרנסה טובה.
תוקן על ידי 3ברית ב- 19/03/2010 01:02:48
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2010 08:18 |
|
| |
דדון –שלום 3ברית.הנה הודעת הרב תומר שליט"א לדבריך.
בס"ד
דדון –שלום 3ברית.הנה הודעת תומר לדבריך. ר" תומר: מ . היקרה.אני מגלה לך סוד כמוס בין החברים.הרגלא"ט עושה כל מה שיש ביכולתו ,כדי להבטיח ולדאוג ,שאף שערה של יהודי/ה ח"ו לא תיפול,הבעיה העם מקשה, עקב היותו "אנוס" לבצע חטאים,מפאת גודל הייצר בדור האחרון לגלות והראשון לגאולה ועושה קלקול גדול,הרב אבי ישראל שליטא תמיד אומר,סימן לכם כל מלכי בית דוד רחמנים לישראל,ואכזריים לאומות העולם המצערים את ישראל,לכן לא לך לטעות ולחשוב שחלילה ר" דדון שליט"א מתכוון בדבריו לנבואות רעות אל עבר ישראל חלילה לך מלטעות,
אלא לעיתים כאשר נעשה דין למטה,אז למעלה הדין מתמתק בשורשו,והצדיקים במיוחד דדון הוא תלמיד חכם בקיא וגדול ,אף שהינו מצניע לכת ונסתר אל הכלים,מוצאים הם לנכון להוכיח תוכחות אהבה.וצריך להגיד בפה מלא,כל מלחמתנו כנגד אומות העולם הרשעים המבקשים לכלותנו ,ולהעבירנו ר"ל מדתנו ואמונתנו והליכתנו בתורת ישראל.ומקווה שהנקודה ברורה.אתר עידן המשיח ברשות הרגלא"ט הקדוש יוצאים כנגד אומות העולם מזרע עמלק,
בראשם עומדים עובדי העבודה הזרה ,ציערו רבות את קדושי ישראל לאורך כל השנים,וכעת הגיע עת הפירעון בחינת חרב ליהוה מלאה דם.והרגלאט רבינו אהובנו ,אמר שאת הבירור בתוך ישראל ,בין הכשרים,לבין הערב רב קל לגלות,מי שלא מרחם גומל חסדים ואוהב את חברו יותר ממה שאוהב את עצמו,ברור הדבר רגליו לא עמדו בהר סיני. ובעזרת ה" אני תומר מצטרף לקריאתך לכל מי שיש בכוחו לחזק את העם שיתרום.ואף על פי שרבינו הרגלא"ט הקדוש הפסיק לקבל קהל באופן מוחלט,לחסידיו הינו ממשיך לייעץ בכללות עניני החיים,ולכן אני רק יכול להציע שכל מי שמקושר לפורום של מ./ברית3 בלבד,וברית 3 שמה בחבר/ה את מבטחה, ויכולה להעיד על יושרו/ה שזהותו/ה אמת,ולא מבקש/ת לרמות את רבינו הרגלא"ט שכבר אעלה ברשותו כמות לא מבוטלת של שרלטנים שביקשו סיועו והתברר כשאלות סרק ומדומות שרבינו בכח ה" ובסיועו הביאם לכדי חשיפה,
אז תרומתי תומר ותרומת ר" דדון,במידה והמנהלת מ. מעוניינת,יש אפשרות לפתוח בפורום "חבלי משיח" עמודה לשאלות שיופנו לרבינו הרגלא"ט שליט"א/בלעדי רק לפורום 3ברית,ודדון/תומר נעביר אנו ,את שאלות החברים של הפורום בכל עניני החיים, ונעלה את תשובת רבינו הרגלא"ט-בפורום של "חבלי משיח",
כמובן התשובות יינתנו ללא כל תמורה וחינם ,להגברת אהבה וההשפעה הגמורה ולא לשם דבר חלילה,את הפרטים שם+שם משפחה של השואל/ת ניתן לשלוח לתיבה האישית של ר" דדון חברי.כך גם נמשוך יותר צופים לאתר "חבלי משיח".וזה שירות בלעדי רק לזה הפורום.במידה ומ. יקרה מעוניינת/לא מעוניינת תודיעי לדדון.ובכל אופן שבת שלום ומבורך מידידך תומר מ . היקרה .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2010 10:20 |
|
| |
בס"ד
לאחי דדון מאור אלפסי - אני מבקשת להעביר באמצעותך תגובתי לרבי תומר שליט"א:
אתה יודע שהידיעה שלי ב"קבלה" שואפת לאפס, ואיני מתיימרת לדעת ובוודאי לא להביע עמדה במקומות שרגלי לא דרכה בהם. לכן הפורום מלכתחילה שם לו מטרה להביא מידע מגוון, שלפעמים עומד בסתירה עם מידע אחר. הפורום הזה שונה במהותו מאתר "עידן המשיח", הוא גם מגביל את עצמי והחברים להשתמש בשם המפורש (למען דדון שמטעמים אישיים יש לו רשות לכתוב כמעט כל דבר), ומראש המטרות הוגדרו ככאלה העוטפות את כלל ישראל, הצדיקים והתועים(תוהים), פרט לאפיקורסים שונאי ישראל שאלה שנמצאו כאן - נמחקו ונחסמו ולא הורשו לגשת. יש כמובן עוד מטרות שאפשר לגלותן בתכני הפורום.
לא פעם העליתי את דעתי שמשיח בן דוד כולל במהותו את משיח בן יוסף - אבל מדובר בשני ענפים נפרדים, משל להורים שיש להם שני בנים, האחד סופר והשני עסקן.
ומתוך זה נולדים תסכולים ומַסַכים המונעים מאיתנו להתכונן לנבואת יחזקאל: ""קח לך עץ אחד וכתוב עליו ליהודה... ולקח עץ אחד וכתוב עליו ליוסף עץ אפרים... וקרב אותם אחד אל אחד לך לעץ אחד, והיו לאחדים בידך"... "הנה אנוכי לוקח את עץ יוסף... ונתתי אותם עליו את עץ יהודה, ועשיתים לעץ אחד והיו אחד בידי"... עד "ודוד עבדי נשיא להם לעולם, ורועה אחד יהיה לכולם".
משיח בן יוסף מגולה לנגד עינינו בגאולת ישראל בעלותם לארץ ישראל, בנייתה ויישובה. הכחשת מקומם של יהודים רבים שמייצגים את משיח בן יוסף (המשביר) כענפים בעץ ישראל פירושה ביטול חלקים גדולים בעם היהודי שנשמת אלוק בו, ובורא עולם שלח יהודים אלה (כולל תאודור הרצל המושמץ) לבנות את ארץ ישראל וליישב בה יהודים רבים ולקדש את הארץ בסייעם לבני תורה לבנות ישיבות, בתי כנסת, ולהאיר מארץ זו על כל העולם.
עוד נאמר "זבולון לחוף ימים ישכון ויששכר באוהליך", זבולון הוא איש המעש והחומר שיפרנס את בני התורה. "עיסקה" זו קצת השתבשה בשנים האחרונות בגלל שיששכר בימינו אלה מרחיק מעליו את זבולון, מגנה אותו ולא מקבל אותו כחלק מהעם היהודי.
משיח בן דוד כולל את משיח בן יוסף אבל לא עוקר אותו מישראל. ההיפך, תורת ישראל תפקידה להגן ולסוכך על עם ישראל לגווניו, ובורא עולם הראה לכולנו שלא המעיל מועיל ולא הכובע קובע, אלא האמונה הפנימית הבאה לביטוי בדרגותיה השונות, האמת הפנימית, גילוי חסדים, ואהבת לרעך כמוך, קבלת השונה והעברת אור התורה אליו.
הבירור ייעשה אך ורק כלפי רשעים ולא כלפי יהודים שלא מקיימים מצוות. הרשעה קיימת בכל מקום, והיא תיעקר ככתוב ביחזקאל הנביא ובנביאים האחרים.
וזוהי גישה הכתובה בתורה הקדושה ואין לערער עליה, וזה שאמרתי שאין רועים רוחניים לעם ישראל, שהרועים הרוחניים דואגים אך ורק לציבור שלהם ומתעלמים מהעם הגדול שלנו שכורע תחת עול עבדות ועושק כלכלי של שלטון מאוס.
יהודים רבים, בעיקר בציבור הדתי, דוחים בכעס את הראייה שלי מפני שהאמת מרגיזה, אבל הם צריכים לדעת שחובתם להאיר לכל יהודי כדי שיוכל לשתות ממעיינות התורה הקדושה, ולא לשתות את המים המלוחים שהוגשו ומוגשים היום בגלל הפניית גב לאותו ציבור.
ויגיע היום שנבואת יחזקאל תתקיים, עם ישראל יתאחד, ויתקיים הכתוב "והיה השם אחד ושמו אחד".
בברכת שבת שלום
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2010 11:52 |
|
| |
תגובת הרב תומר שליט"א,למנהלת 3ברית
בס"ד
הועבר באמצעות דדון מאור אלפסי,ואני מנצל את ההזדמנות בטרם מתנתק להגיד שבת שלום לכל בית ישראל.נשתמע.
תגובת הרב תומר שליט"א:
מ. היקרה אני החלטתי לא להגיב לדברייך, מנקודת מבטי האישית , בכדי לא להגיע למחלוקות עימך חלילה,ומכבדך מאד.אך אנו נסמכים על דברי הרגלאט רבינו,ודברי הזוהר הקדוש מפי רשב"י האלקי זצוק"ל, המציין שמתוך ישראל יהיו הרוגים רבים,וספר הזוהר מוצא לנכון לציין שהרבה מאותם הנקראים "יהודים" ,בעצם "יהודאים",דרך הזוהר לגנותם על עירבובם עם אומות העולם,
ורבי אברהם אזולאי זצוק"ל,מציין שיש לו קבלה שרק שבעת אלפים/7000איש ישארו מתוך ישראל ,לקבל פני משיח עקב אור החכמה הנועל שערי תשובה ומכה קשות.יש לך לדעת אני מבין אותך,ובמידה ויורשה לי להגיד,יש תחושה שאת מקושרת להרבה רחוקים מדרך התורה,והמעורבות הרגשית והפחד המוצדק שלך ,
שיאונה להם רע,מפריע לך לעבור את המחסום,בואי נגיע להסכמה ,שעבודה לשמה מצד שנינו ,לקבל באהבה כל מה שהקב"ה בוחר להביא על עמו.כי שכר ועונש כעת מקבלים תיקונם,והזוהר הקדוש מדגיש שכאשר היהודי לא מבצע מצווה, אז מתחלפת נשמתו בנפש גוי, לכל דבר ועניין,וגם כך יישפט כאחד מאומות העולם. אינך חייבת לקבל דברי כלל,אך מי אני לעומת הצדיקים האלקיים הללו ,שאומרים מפורשות התמונה,ומי שלא נגוע אישית ,קל לראות מה צפוי.ובכל אופן מאחל שאמונתך תבוא לכדי התגשמות,וחשבתי אולי בטעות ,כדי להאיר את עיניך,כל הרצון הטוב שבעולם ,
לא ישנההגזירה החתומה בדם/לא ניתנת לביטול,גזירה קשה,יום הדין,אז אולי עדיף במקום לטעות ולהטעות בשגגה מ. היקרה,להכין החוטאים למה שצפוי להם, במידה ולא יתקנו דרכם,וכבר נודע אין כפייה ברוחניות,אלא הקב"ה יתברך יסתיר פניו מאיתנו,כפי שאנו מסתירים פנינו מאיתו,וישאיר אותנו להשגחת המקרה/ע" שרים של אומות העולם,והם ייכפו עלינו לחזור בעל כורחנו למוטב. ואין צורך שתביאי נימוקים לצד שלך מ. היקרה מאד מאד,כי הבנתי שאת מבקשת גאולה ברחמים לכללות עם ישראל,אך לא כל מה שרוצים הקב"ה חייב לתת ח"ו,ירצה ייתן לא ירצה לא יתן,ונביאיו/חכמי המהויים צינורות ידע קרובים אליו יתברך,באמצעותם בישרנו לא ייתן לנו גאולה בחסדים,אלא החסד יהיה דין קשה לצערי,בכדי לנקות החטאים הקשים,ומספיק להביט מה מתחולל בארצנו להבין עד מה המצב עגום,והכל יבוא לכדי דין ומשפט,והרבה מישראל יפלו ויומתו ביום ההוא..לשון הזוהר.והביני.ושיהיה שבת שלום שבת ברכה שבת אור ורחמים עלינו ועל כל עם ישראל,אמן ואמן.ידידך תומר המוקירך למאד
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2010 09:35 |
|
| |
שלום רב לחברי הפורום.
בס"ד
ב"ה וחסדיו קיבלנו ידיעה חזקה ומוחלטת,במהלך הלימודים הנערכים בשעות הלילה,שהמשיח/הגואל ,זכה להשתלם במדרגת שם ישראל,ועוטר בע" נפש,בסוד ע" שמות הבורא י"ת ,עניינם הדעת כנודע ליודעי ח"ן,ומעטרים מצח/כח הרצון , של גואל ישראל,ע" שמות +ב" עדים/כח מלאכים,מהלכי חשיבה ,החותמים על פסקי דין מטעם המשיח ,הוא שם ע"ב בגמטריא חסד לישראל,ומושך המשיח הארת שם מ"ב משמעותו קרע שטן/תפילת אנא בכח,ומהוה הארת גדלות של שם ע"ב,הינו דין קשה ביותר לעבר אומות העולם החוטאים,צריך להגיד וליידע,אור החכמה מאיר בבריאה, ועתיד לגלות דינים קשים ומרים,
כי אור החכמה, גילויו מלווה בדינים קשים, בעל מנת למנוע מהרשעים לייטול אותו, ולעשות בו שימוש לצרכים קלוקלים ח"ו,נצרך מאיתנו להרבות דווקא כעת,במידת ההתבטלות כלפי הבורא,שמירה על ענוה,...ועוד כל מה שהזכירו החברים היקרים באשכולות השונים.אני אמשיך לדווח ידיעות חשובות הנקשרות בגאולה/משיח,בעת יהיה גילוים נוספים.
המשך יום מבורך ,נשתמע,דדון מאור אלפסי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2010 12:36 |
|
| |
הודעה שהגיע לפורום אתר "עידן המשיח".
בס"ד
לפני החברים היקרים הודעה שנשלחה לעברנו בעקבות איגרת הגאולה המבשרת לאפיפיור שר"י על קץ הימים.
ההודעה נשלחה מאתר נוצרי,ואני עיוותי את שם האתר בכדי לא לתת להם פרסום ח"ו,אך השם של האתר דומה למילת "*****(צונזר)",וכל מיני ישראלים טועים מספרים איך נשבו קסם אחר הנצרות ר"ל.
הנה תגובת צוות אתר הנוצרי "****(צונזר)", ותגובתי דדון מאור אלפסי מטעם אתר "עידן המשיח" .
שלום רב, תודה על פנייתכם. אם הבנו נכון את מה שאתם אומרים אזי עד פסח השנה הדברים שאתה אומר צריכים לקרות – כלומר שהאפיפיור יורה לכל מאמיניו לחזור בתשובה אמיתית, קרי ליהדות ואלוהים יכה את האפיפיור במכה קשה? טוב, אני מניח שנחיה ונראה, אך אם לא אזי זה מעיד כי נביא שקר אתה ויש להחרימך לחלוטין ע"פ הכתוב בתורה, כי אתה מסית את עם ישראל מן הדרך הישרה וכי דיברת דברים בשם ה' שלא באמת באו ממנו. לא הבנתי מי הוא המשיח? רשמת שאלוהים דיבר אליך שאתה הוא המשיח. אם מותר לי לשאול אותך, האם נולדת בבית לחם (תנאי מובהק למשיח האמת ע"פ ספר מיכה ה' 1)? האם אתה בא מזרע ומשושלת דוד המלך (גם כן תנאי מובהק למשיח האמת ע"פ הכתובים – ישעיה י"א 1)? בברכה,
צוות "דיבורים"/שם מעוות
ותגובתי דדון מאור אלפסי:
בס"ד תקראו טוב את האיגרת. עד פסח יש לאפיפיור שר"י להודיע שהוא כורע ברך בפני אלהי ישראל יתעלה שמו לנצח ועד.ובמידה ולא, מהתאריך המצויין ט"ו בניסן תש"ע,הרגלא"ט הקדוש יתחיל לבצע פעולות ...***...,כפי ישו"ע ימח שמו וזכרו עולמים,ואימו מריה בת הזנונים שקיבלו עונשם,ומוזמנים הינכם לקרוא מאמר "ישוע ימח שמו וזכרו" ,באתר "עידן המשיח" שם "משיח השקר ישוע" ,מבשר מקום משכנו בקן הצואה.אז תעקבו בפורומים של הגאולה,
תצא הודעה במידה והאפיפיור שר"י לא יודיע שהוא מבקש להתגייר ,עם כללות מאמיניו הטמאים, ורוב הסיכויים שלא יודיע,ואז בתאריך המצויין,רק אז ,ולא רגע אחד לפני ,רבינו הקדוש הרגלא"ט שפרטים לגביו איש לא יודע,פשוט כי איש לא פוגשו במציאות,כולל חסידיו,הוא יתחיל לבצע פעולות ***** .התכתיב והודעתכם יפורסמו בכללות פורומים של הגאולה, לשמח את עם ישראל שאיגרת הרגלא"ט הרעידה אותכם, ובצדק, הייתי מייעץ לכם במקום לשאול שאלות להתכונן השנה הקרובה לראות הרבה בזיונות מצד האפיפיור ש"רי. דדון מנהל פורום אתר עידן המשיח.
הערת המנהלת לצופים באשכול זה:
האשכול נערך. פרטים מלאים ומפורטים על הכתוב ניתן לראות באתר עידן המשיח, שדדון מנהלו, ואשר כתובתו:
http://www.idan-hamashiach.co.il/site/detail/forum/forum.asp?forum_id=8575&depart_id=75614
תוקן על ידי 3ברית ב- 24/03/2010 16:08:44
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2010 13:07 |
|
| |
בס"ד
לדדון ידידינו היקר והנכבד ....
בהמשך לדבריך ...
כן יהי רצון ....
חזק חזק וניתחזק ...
ואתם הדבקים ב - ה' אלוקיכם חיים כולכם היום ...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2010 19:34 |
|
| |
המשך:
בס"ד
תודה יבי אח יקר הקב"ה יברך אותך ויגשים כל משאלות ליבך לטובה,.
כעת ראה המשך תכתיב,שנשלח למערכת אתר "עידן המשיח"+אין ספור טלפונים מבוהלים, מנוצרים שפונים לטלפון אירגון "עידן המשיח".
הנה מה שנשלח מצידם,החלטתי לא לענות להם,מכיוון שלא טוב לבוא במגע עם הקליפה ייתר עלה המידה.
תגובת אתר הנוצרי "דיבורים"/שם עוות,לאיגרת הרב הרגלא"ט הקדוש.
שלום שוב, את האיגרת המסיתה שלך לא אטרח לקרוא (שוב). אין הבדל בין דבריך לבין דברם של אותם אימאמים מוסלמים שקוראים לשפיכת דמים ולשנאה בין אנשים. אתה, האתר שלך וכל מי שהולך אחריך מביישים את העם היהודי וכן את אלוהינו ודברו הקודש. אופן הניסוח והדיבור שלך יהירה ומתנשאת ואין לה מקום אצל שום אדם שיש לו שכל של רבע עוף. גם לי יש עצה קטנה עבורך: תפסיק לומר שאתה מאמין בדבר ה' ומנגד לעבור על כל מצווה שכתובה בדברו. תפסיק לשנוא, תפסיק לשקר, תפסיק לתת עדות שקר, תפסיק עם הצביעות שלך. תחזור בתשובה אמיתית, תמול את ליבך לפני ה' בוראך ותבקש ממנו שיגלה לך את ישוע – המשיח שלך שלקח על עצמו את חטאיך כפי שמנובא שעל המשיח לעשות בישעיה נ"ג. כנראה שאינך מבין דבר אודות המשיח באמת, וכל ההסתמכות שלך היא על דברי "חכמים" שהיו עיוורים בדיוק כמוך. אין דבר יותר מעציב מאשר עיוור ההולך אחרי עיוור. "ויאמר ה' יען וניגש העם הזה בפיו ובשפתיו כיבדוני ולבו רחק ממני ותהי יראתם אותי מצוות אדם מלומדה. לכן הנני יוסיף להפליא את העם הזה הפלא ופלא ואבדה חכמת חכמיו ובינת נבוניו תסתתר" (ישעיה כ"ט) המשיח באמת קרוב לבוא, בזה אתה כן צודק, רק נראה שתופתע לראות מי זה יהיה. אולי אפילו תשאל את עצמך, אם המשיח הוא באמת ישוע, האם תהיה מוכן לקבלו, או שמא אתה כל כך טבוע בתוך הפרשנויות המטעות של "חכמינו" שגם אז לא תהיה מוכן לקבלו. לא יפתיע אותי הדבר. כפי ששלמה אמר לפני אלפי שנים "אין חדש תחת השמש", כך קרה לפני 2000 שנה וכך קורה גם היום. פסח שמח וכשר, והלוואי ותראה מיהו שה הפסח שלך, שבדמו יש לך כפרה ותצא אכן מהמצריים הזה של שיעבוד אלי החופש שיש באלוהינו ובמשיחנו. בברכה,
תוקן על ידי 3ברית ב- 24/03/2010 13:27:11
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2010 21:13 |
|
| |
בס"ד
ידידי דדון היקר והנכבד
יישר כ"ח על בירכתך - וכן נאמר על המברך את חבירו: כן יבורך (-: ובהמשך למכתב שקיבלת אני כרגע מסכים איתם רק אם דבר אחד ...
נאמר במאמר שהבאת
"אפילו תשאל את עצמך, אם המשיח הוא באמת ישוע" - שם רשעים ירקב (להבא תזכור לציין זאת בבקשה)
תגובתי שנאמר עליהם (הטמאים) בתהילים י"ח - מב יְשַׁוְּעוּ וְאֵין מוֹשִׁיעַ עַל-יְהֹוָה וְלֹא עָנָם:
כי המשיח (מב"ד עם מב"י - עד כי יבוא שילה) יביא את הישועה בשליחות ה' יתברך ויתעלה שמו לעד ולעולמי עולמים ...
במהרה בימינו ...
א. כ. י. ר
ולא מעבר לכך !!!
שא ברכה ידידי היקר ...
חזק חזק וניתחזק ...
חיזקו ויאמץ לבבכם כל המייחלים ל - ה' ...
ואתם הדבקים ב - ה' אלוקיכם חיים כולכם היום ....
היום !!!
אם בקולו תשמעו !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2010 23:37 |
|
| |
שלום צברית יקרה בבקשה אל תכעסי על דדון
אני מאמין שההתכתבות נעשה דרך שליחת אימיילים פרטיים כך שלא ניתן להביאה כאן.
תוקן על ידי 3ברית ב- 24/03/2010 16:14:11
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2010 00:18 |
|
| |
3ברית נשמה יקרה.
בס"ד
לא הבנתי על מה יצא קיצפך כלפי,יש מצווה לבער עבודה זרה.ובכל אופן זה הפורום שלך ושרביט הניהול בידך,ודרך אורח בעת מתארח בבית מארחו, לנהוג על פי כללי המקום.אני מכניס ידיעות בכדי לקדם את הפורום ולעורר יותר כניסות וצפיות,וזה הוראה ישירה מהרגלא"ט דרך הרב אבי ישראל שליט"א שאמר לסייע לך עוד בהיותנו למדנו יחד,אך תרגישי חופשי לצנזר ולהוסיף לינקים לאתר עידן המשיח, היכן שאת חשה שלא תואם אופי הפורום.בהוקרה רבה,דרישת שלום חמה מרבי תומר,עד עכשיו למדנו.
ליל מנוחה אנשים יקרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2010 00:22 |
|
| |
| דדון כתב: |  | | בס"ד
לא הבנתי על מה יצא קיצפך כלפי,יש מצווה לבער עבודה זרה.ובכל אופן זה הפורום שלך ושרביט הניהול בידך,ודרך אורח בעת מתארח בבית מארחו, לנהוג על פי כללי המקום.אני מכניס ידיעות בכדי לקדם את הפורום ולעורר יותר כניסות וצפיות,וזה הוראה ישירה מהרגלא"ט דרך הרב אבי ישראל שליט"א שאמר לסייע לך עוד בהיותנו למדנו יחד,אך תרגישי חופשי לצנזר ולהוסיף לינקים לאתר עידן המשיח, היכן שאת חשה שלא תואם אופי הפורום.בהוקרה רבה,דרישת שלום חמה מרבי תומר,עד עכשיו למדנו.
ליל מנוחה אנשים יקרים. |
|
תודה דדון. אעשה את זה מחר בע"ה, אני מותשת עכשיו.
אתם מרעישים עולמות -:)
לילה טוב. מסור אהבתי לצוות.
תוקן על ידי 3ברית ב- 24/03/2010 00:24:00
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2010 14:22 |
|
| |
מנהלת יקרה.
בס"ד
אנא לצנזר את שם האתר הנוצרי של הרשעים הללו ,בכדי לא להכשיל את הרבים.
וכדי גם,דחוף תחליפי את הכינוי שלך,העונה לשם 3ברית, שלחו לי בפרטי שאת חלילה מהנצרות,ואמרתי שאין סיכוי.אך בכל אופן אנשים נכשלים בדעתם ,וחושבים הכינויי שלך מצביע ה" ירחם ,על השילוש הנוצרי ימח שמם וזכרם
דדון מאור אלפסי.
|
|
|
|
|